Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg pont hogy nem, mert ha átmegy abba az oldal, hogy valakit azért törölnek mert a mondandója nem tetszik, akkor az elég inkorrekt. Semmi szabálytalant nem csinál, ír valamit ez meg valakinek tetszik valakinek nem.Erxy írta:ez a decima nevezetű úriember igazán kiérdemelne már egy bant. mondjuk egy véglegest.
támogatomErxy írta:ez a decima nevezetű úriember igazán kiérdemelne már egy bant. mondjuk egy véglegest.
Meg kell látogatni az oldalát,tele kell spamolni az egészet,és hátha lenyugszik. Ja és az EBről meg valahogy tiltani,valamiféle IP ban,vagy nemtudom.palesz77 írta:Mondjuk szerintem pont nem érdekli ez, a lényeg neki, hogy megnyissák sokan az oldalát, és most emiatt is lett ma vagy +50-100 látogatója gondolom.. Bár nem értem ez miért jó neki.
Ezek valahogy mostanában mindig megtalálnak minket.vki94 írta:HA BARCA SZURKOLÓ VAGY EZT NE HAGYD KI: http://www.Barcafansklub.gportal.hu" target="_blank
Ha megengedsz egy észrevételt, ami késik, nem múlik.MQuC írta:Tényleg csak egy kérdés, semmi uszítás vagy mószerolás. Az új srác, aki dzsihad néven fut, az "legális" ?Mármint ilyen néven regisztrálni.
(Arról nem ejtek szót, látszik, hogy még senki nem verte pofán, kissé nagy a mellény. Lényegtelen.)
Nem merj ötletet adni nekiMQuC írta:szerk.: Egyébként nagyon bután csinálja, amit csinál. Ennél sokkal értelmesebben is promotálhatná az oldalát, de azt nem mondom meg, hogyan
Jó lesz az 1070-nek isS.Agüero írta: 20 évesen neki is sok esze van.