Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A gond az volt, hogy nagyon elhelyezkedtem egy kanapén, géphez már nem akartam visszaülniDe azért így végignézni
Legközelebb inkább igyál egy tequilát
Ebben igazad van, de nekem pont az a véleményem, hogy hiába sablonos, közhelyes, azért az, mert ez az igazság. Nyilván ezek a közhelyek születtek valamiből, sajnos ilyen világot élünk. Lehetne "világbéke" simán, de mindig lesz egy ember, aki megmarja még az ételt adó kart is....Viszont nekem nem tetszett. annyira tipikus volt, hogy áááá.
- a jóságos király
- a gonosz majom
- a jóságos emberek
- a gonosz 1!!! ember

70 perc után néztem meg, hogy van-e hozzá feliratmiihii írta:SzépvótMQuC írta:Majmok bolygója: Forradalom
Valóban baromi jól megcsinált film. Élethű ábrázolás, s még a történet sem gagyi, nem egy öldököljük egymást össze vissza film. Van mondanivalója.
Egyébként a jeleléseket nem is feliratozták, vagy már megint én szúrtam el valamit a "kölcsönzőben" ?![]()
Am elsőre én is csak néztem, amikor nekiálltak jelelni a srácok, aztán pár perc után esett le, h meg kéne nézni van e vonatkozó felirat![]()
De azért így végignézni![]()
![]()
Legközelebb inkább igyál egy tequilát
SzépvótMQuC írta:Majmok bolygója: Forradalom
Valóban baromi jól megcsinált film. Élethű ábrázolás, s még a történet sem gagyi, nem egy öldököljük egymást össze vissza film. Van mondanivalója.
Egyébként a jeleléseket nem is feliratozták, vagy már megint én szúrtam el valamit a "kölcsönzőben" ?
Elszúrtad..MQuC írta:Majmok bolygója: Forradalom
Egyébként a jeleléseket nem is feliratozták, vagy már megint én szúrtam el valamit a "kölcsönzőben" ?

Hát szerintem nem azért van túlhypeolva, tényleg elég jó lett, a látvány miatt meg mindenképp megéri a mozit. Nálam az év moziélménye lett volna, havisca el barca írta:félek h az egész film csak nolan meg az idióta batmanjei miatt van túlhypeolva
A kettő egyszerre... és a válaszodra válaszolva: nem, nem túl érzelmes.ZBarca írta:csak nekem olyan sci-fisnek tűnik a film a képek alapján, de akkor valószínűleg tévedek és ez egy dráma lenne?
Akkor máshogy fogalmazom meg a kérdésemet; ugye nem billen el a mérleg nyelve túlzottan az érzelmesség felé? Nincs bajom az érzésekkel - azon kívül, hogy nekem nincsenekS.Agüero írta:Attól, hogy egy film érzelmes, nem kell csöpögősnek lennie.Pl. Halálsoron.
A két kifejezés nem egyenlő egymással.

Attól, hogy egy film érzelmes, nem kell csöpögősnek lennie.ZBarca írta:Akkor ez a Csillagok között nem ilyen csöpögős film ugye?Vannak benne "klasszikus" sci-fi elemek is?
Csak mert szívesen megnézném, de egy kicsit elrettentő számomra ez a sok érzelem.(Már ha tényleg annyi van benne, mint ahogy gondolom.)

utoljára a gravity miatt mentem el moziba, az nagy csalódás volt, most lehet megint bepróbálom. félek h az egész film csak nolan meg az idióta batmanjei miatt van túlhypeolvaPCsabi írta:Interstellar:
Huh, ezt még emésztenem kell.
Amúgy egy 30 év körüli nő ült mellettem a moziban, gyakorlatilag a film harmadát végigaludta, mindezt nyitott szájjal, a csávója vállán

jó lesz ez. egyik szemem sír, a másik nevet. annak örülök h valószínűleg az egész film 8 szereplős minimál alkotás lesz, ami ráadásul szinte egy helyen fog játszódni (legalább is leírás alapján) és tele lesz a szokásos tarantino féle locsifecsi pofázással amit imádok. a másik sír, mert a western az általam leginkább utált műfaj. a névsor a szokásos, csodálkozom, hogy waltz kimaradt, pedig az utolsó 2 filmet nagyon vitte a hátán.messideco írta:http://www.origo.hu/filmklub/20141107-o ... adsen.html
Kurt Russel ,Samuel L. Jackson, Tim Roth, Michael Madsen![]()

Amennyire én tudom az lényege, hogy minél jobban eltérjen a többi színtől. Szóval nem maga a zöld szín a lényeg, hanem, hogy a többi mástól könnyen megkülönböztethető legyen. Ez a neon-fikazöld nem egy gyakori szín, talán emiatt döntöttek anno emellett, aztán meg elterjedt.Kash írta:Engem nagyon érdekelne az, hogy miért zöld hátteret használnak folyton az ilyen efektek és egyéb durva dolgok megvalósításához? A zöld színnek van valami kihatása az egészre?
Örülnék ha valaki elmagyarázná kicsit.
Engem nagyon érdekelne az, hogy miért zöld hátteret használnak folyton az ilyen efektek és egyéb durva dolgok megvalósításához? A zöld színnek van valami kihatása az egészre?Deus írta:
szerk:
Más: