hank1ee írta:Normandia írta:Nem feltétlenül jó, ha relativizáljuk a dolgot. Más meccsen beszólni és más az öltözőben mások előtt, akár idegenek előtt beszélni hülyeségeket. A ki focizott az tudja, hogy a mérkőzés közben előfordulnak erősebb odamondogatások, ez nyilván nem keverendő össze más helyen elhangzott gyalázkodò és vagy sértő megnyilvánulásokkal.
Kérlek, ne kezdjük el, ki mekkora labdarúgó itt a fórumon.

Aki játszik, azt is tudja, hogy nem ütjük le mondjuk csak úgy a másikat a pályán. Brandao ha jól tudom az öltözőben fejelte le Thiago Mottát az orrát eltörve, Cristiano a pályán húzott be párat Godínnak. Ugyanaz a viselkedés, megnyilvánulás. A beszólás előfordul itt is, ott is, de pl. Messi is jobban tenné, ha fattyúzás helyett berúgná a helyzeteit, mert az nem megy olyan jól neki mostanában.
Valszeg bennem a hiba, de senki sem akarja veled megvitatni, hogy ki a nagyobb labdarúgó. Nem is értem.
Arról írtam, hogy ne relativizáljuk a nyilatkozatokat beszólásokat, mert az nem vezet jóra. Nem tudom ebből neked hogyan jött le a ki a jobb???
Azt mondom továbbra is, hogy a pályán benne van a lehetősége annak, hogy beszóljanak egymásnak a játékosok, főleg, ha nem úgy megy a játék, ahogy gondolták, de ez nem ua, mintha úton útfélen mocskolnám a másikat pályán kívül.
Ha a fentiek továbbra sem érthetők számodra, akkor ignoráld.
Béke veled.