Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát mindenesetre hajrá hajrá!!S.Agüero írta: Majd a hétvégén megint megpróbálkozok vele!![]()
A mixen meg az utolsó két meccs necces. Barca az megérzés, a Real meg remélem, megint csak 1-0-ra nyer, mint a 'Pool ellen.
Majd a hétvégén megint megpróbálkozok vele!bence-barca írta:Alcantara, neked grat!![]()
Matyi, sajnos az ilyen mixek, ahol 10db "1,keveses" odds van sose jönnek be, én is jártam már hasonlóan. Egyszerűen túl sok meccset kell rárakni, egy valaki biztos bukik.![]()
A Basel-RM re 2,5gól alatt szerintem necces, de mindenestre szurkolok! Bár úgy még elveszíthetnéd a mixed, ha laza 4-0 a Baselnek, már elnézést.![]()
Nekem surmó Lyon vitte a mixem, na de majd jövőhéten!
"Habzsi-dőzsi" hétvége!Alcantara írta:Mára:
játék:
Bayern-Hoff. (0:1) H 1,4
Chelsea-WBA H 1,25
City-Swansea H 1,4
Celtic-Dundee H 1,21
At. M. -Malaga H 1,49
Eibar-R. Madrid (1:0) V 1,56
Benfica-Moreiense H 1,25
2001.720 Ft
nyerés/bukás:
B. München-Hoffenheim H 1,17
Eibar-R. Madrid V 1,23
10.00014.390 Ft
Még a nyáron írogattam, csak aztán néha elfelejtettem, majd abbahagytam.PCsabi írta:Matyi, komolyan kezd érdekelni egy statisztika a fogadásaidról, mostantól számold már, hogy mennyi jött, mennyi ment, haszon![]()
Azért valamennyi esélyt hagyok is magamnak.Alcantara írta:Én javasolnám neked a Német-Gibraltár vendéget is, ha már nagy odds reményében kockáztatsz rendszeresen!S.Agüero írta:Selejtezőre egyelőre az Izland-Horvát kettőst néztem ki, 14-es odds lenne.
Ti mit tesztek?
66-os, az elég kecsegtető, igaz Matyi?
Én javasolnám neked a Német-Gibraltár vendéget is, ha már nagy odds reményében kockáztatsz rendszeresen!S.Agüero írta:Selejtezőre egyelőre az Izland-Horvát kettőst néztem ki, 14-es odds lenne.
Ti mit tesztek?
Eddig úgy voltam, h nem rakok meg semmit, de ez a kérdésed felélesztette bennem az ösztönt.S.Agüero írta: Ti mit tesztek?
Fortuna? Ez Tudás, kérem szépen!Alcantara írta: Én úgy látom az eltelt héten, bence-barca házasságot kötött Fortunával!![]()