Hát igen, el kell ismerni, ami szép az szép.. Megmondom őszintén, bele szoktam kukkantani a habfehérek meccseibe mostanában, mert nagyon pofás játékot játszanak, Carlo jól összerakta ezt a csapatot. Ettől még persze benne van, hogy ha szembejön a Chelsea, akkor megfog titeket a bunkerfocijával - ezt meg is nézném amúgy, hogy mire mennétek most egy ilyen csapat ellen -, de attól még be kell látnunk, hogy jelenleg sokkal jobb focit játszanak, mint mi.Decima írta:Azonkívül a játék képe a mérvadó. Az viszont ég és föld...
akár igazad is lehetne, elsősorban azon az alapon, hogy a fociban minden lehetséges.(minden sorozat megszakad....) van azonban az érvelésedben egy kis homok szem.... egy pici..., az hogy velünk is találkoztak! így aztán azt a "felfújást" azt hiszem egyelőre kihagyhatod.hank1ee írta:A Madrid nyeregben érezheti magát, de rajtunk kívül ők sem találkoztak igazán komoly ellenféllel. A Baloval, Lálálával, vagy másik megközelítésből egy szem Sterlinggel felálló, majd a visszavágón a cserecsapatát felvonultató Liverpoolt nem venném ide. Fognak ők még kikapni, ha szembetalálják magukat egy Chelseavel, Párizzsal, akár Bayernnel, függetlenül a tavalyi gázolástól. Nem kicsit fel vannak fújva azért, mert sok gólokkal mennek spanyol középcsapatoktól.
Hát nem tudom. Szerintem sem Fabre sem Alexis nem azt játszotta nálatok amit kellett volna nekik. Szerintem Suarez sincs a posztján. Csak azért idegesítő, mert nálatok ott voltak a játékosok, akikre lehetett volna építeni, ehelyett meg...danianevem írta:Nyilván előrébb lennénk velük, de már nincsenek a Barcánál. Cesc és Thiago más tészta, de Alexist éppenséggel jól "pótoltuk". Sokan megszerették a chileit, de a mai meccs például pont olyan, amit ő nem nyert volna meg a csapatnak. Ehhez egy Suárez kaliberű zsenire volt szükség, és -bár eleve nem írnám még le a csapatot- biztos vagyok benne, hogy több ilyen meccsen lesz hasznára a csapatnak az uruguayi.Decima írta:...
A középpályánk valóban gyengébb, de úgy érzem, inkább a három csatárra akarja fektetni a hangsúlyt LE, kérdéses, hogy tavaszra összejön-e neki...
Nyilván előrébb lennénk velük, de már nincsenek a Barcánál. Cesc és Thiago más tészta, de Alexist éppenséggel jól "pótoltuk". Sokan megszerették a chileit, de a mai meccs például pont olyan, amit ő nem nyert volna meg a csapatnak. Ehhez egy Suárez kaliberű zsenire volt szükség, és -bár eleve nem írnám még le a csapatot- biztos vagyok benne, hogy több ilyen meccsen lesz hasznára a csapatnak az uruguayi.Decima írta:...
Most nem tudom milyen alapemberekről beszélsz. Cesc. Az az igazság vele nem tudtunk volna újítani, legalábbis az alap kezdőnkbe nem annyira. Én is nagyon sajnáltam, hogy elment és az ideg is felba..ott, de Rakitic LE egyik legjobb húzásának tűnik, még ha az utóbbi két-három meccsen egy kicsit vissza is esett.Decima írta:Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött.
Felesleges pénzköltés. Hát Suarezt megvenni nem hiszem, hogy felesleges volt, ahogy Rakiticet 18-20 millióért szintén. Mathieun lehet vitatkozni és tényleg érthetetlenül drága volt, de eddig kellemes meglepetés, ha középen játszik. Vermaelen szerencsétlen eset. Azt hiszem egy hónapos kiesés volt diagnosztizálva és 10 millióért ajándék volt. Erre senki nem számíthatott. Persze be lehetett volna ruházni 40-50 millióért egy top 3-as védőbe, de ez már így alakult. A két kapust szerintem rendben pótoltuk, szóval nem hiszem, hogy olyan elba..ott átigazolási időszak lett volna.Decima írta: Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Mondom, Enriquét nem szabad Carlohoz hasonlítani, az olaszhoz képest Lucho abszolút zöldfülű. Ancelotti már akkor neves edző volt, mikor LE még játékosként tolta, és az első évében BL-t nyert itt a Madriddal, akik már 12 éve vártak erre a sikerre, meg végső soron a PSG-t is ő rakta össze, ami egy újgazdag, pár éve formálódó csapat, és így is csak nagy szenvedve sikerült őket kiejteni a BL-ből.LG írta:Számomra sem a tegnapi vereség a kétségbeejtő, hanem az, hogy Guardiola utolsó szezonja óta ugyanazokat a köröket futjuk. Közben meg Ancelotti azért egy elég jó csapatot rakott össze, az itt sokat fikázott és megmosolygott James Rodrigez is egyre inkább úgy tűnik, még ennyi pénzért is jó igazolás lesz. Még egy jó Barcának is komoly ellenfelek lennének, nemhogy a mostaninak.palesz77 írta:
Amúgy valahogy én is így látom mint te, a Malaga elleni X kétségbeejtőbb volt, mint a tegnapi vereség szerintem..
Mondogathatjuk persze, hogy hosszú a szezon, de február környékén pont, hogy mi szoktunk visszaesni jelentősen, szóval én sok jót nem remélem, de már a szezon előtt sem voltak nagy ambícióim.
Számomra sem a tegnapi vereség a kétségbeejtő, hanem az, hogy Guardiola utolsó szezonja óta ugyanazokat a köröket futjuk. Közben meg Ancelotti azért egy elég jó csapatot rakott össze, az itt sokat fikázott és megmosolygott James Rodrigez is egyre inkább úgy tűnik, még ennyi pénzért is jó igazolás lesz. Még egy jó Barcának is komoly ellenfelek lennének, nemhogy a mostaninak.palesz77 írta:
Amúgy valahogy én is így látom mint te, a Malaga elleni X kétségbeejtőbb volt, mint a tegnapi vereség szerintem..
Szerintem is... LE mondjon le!! Jó, ha a BLt elérjük ....palesz77 írta: Nem lesz, ti mostantól minden meccset gálával behúztok, mi meg mindig kikapunk!!!
Nem lesz, ti mostantól minden meccset gálával behúztok, mi meg mindig kikapunk!!!nagyi1244 írta:Buktatok ellenünk,ami bármikor benne van mindkét csapatban tegnap meg semmi nem ment be.(ilyen van) ezt el kell fogadni.
Lesznek itt még meglepetések nem is kevés....
Messi eladását én is butaságnak tartom. Tavasszal meg nyáron már én is ki voltam rá akadva, de azóta hozzáállásban, és játékban is feljavult, és Neymarral is jobban megértik egymást, mint az előző szezonban. Suarezzel kiegészülve félelmetes triót alkotnak, bennük látom idén a Barca egyetlen reménységét, mert a védelmünk, és középpályánk elég harmatos.Normandia írta:Nem hittem volna, de vannak pontok, amivel egyetértek veled. Igen az árigazolásaink nagy része felesleges és nem eléggé átgondolt volt. Messi eladása nonszensz ezt itt senki sem veszi komolyan, főleg tőled nem, ezt itt felesleges leírnod naponta, senki sem veszi komolyan.Decima írta:Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött. Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Le sajnos, nekem is úgy tűnik, hogy erejét meghaladò ez a feladat. Lehet, hogy nem így indult, mert az első meccseken még látszott, hogy harap a társaság, de a jelenlegi fásultnak tűnik. Olybá tűnik mintha ennyi lett volna LE.
Nem hittem volna, de vannak pontok, amivel egyetértek veled. Igen az árigazolásaink nagy része felesleges és nem eléggé átgondolt volt. Messi eladása nonszensz ezt itt senki sem veszi komolyan, főleg tőled nem, ezt itt felesleges leírnod naponta, senki sem veszi komolyan.Decima írta:Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött. Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Nem nagyon értek egyet ezzel. Nem az egymás ellenik szoktak dönteni. Valóban nagyon jók, erre is lehetett számítani, hogy sok gólt fognak lőni, de egyáltalán nem verhetetlen csapat, s fognak ők pontot elhagyni tavaszig ahogy mi is.shutterisland írta:
tavaszig tartani kell a lépést, aztán a klasszikus otthon ki-ki meccs.