Bajnoki Mérkőzések
Rafinha
Még egy alap felszabadítást sem tudott összehozni, amire minden favágó képes. Előrejátékban abszolút nulla, Mascheranóék nem is nagyon passzoltak sem neki, sem a többi középpályásnak, inkább egyből Munirnak meg Pedrónak próbálták felívelni a labdákat. Az egész középpálya kuka.

"I may be wrong, but I doubt it."
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
pep71 írta:Szvsz képes lenne vezényelni Rakitic(pedig nem a kedvencem), csak egy olyan edző kéne, aki elmondja neki, hogy mit vár tőle. Mert, ma úgy tűnt, hogy volt ő minden csak irányító kpályás nem. Ha meg nem képes, akkor a vezetőség nagyon mellényúlt...visca el barca írta:ami még ma kiderült, az az, hogy vagy iniestának, vagy xavinak játszani kell. rakitic nem képes vezényelni, rafinha meg egyelőre nagy csalódás én semmi fantáziát nem látok benne.
Szvsz képes lenne vezényleni Rakitic(pedig nem a kedvencem), csak egy olyan edző kéne, aki elmondja neki, hogy mit vár tőle. Mert, ma úgy tűnt, hogy volt ő minden csak irányító kpályás nem. Ha meg nem képes, akkor a vezetőség nagyon mellényúlt...visca el barca írta:ami még ma kiderült, az az, hogy vagy iniestának, vagy xavinak játszani kell. rakitic nem képes vezényelni, rafinha meg egyelőre nagy csalódás én semmi fantáziát nem látok benne.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ami még ma kiderült, az az, hogy vagy iniestának, vagy xavinak játszani kell. rakitic nem képes vezényelni, rafinha meg egyelőre nagy csalódás én semmi fantáziát nem látok benne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Tavaly a fél fórum firkálta Xavit , hogy el kéne adni , oldalpassz király stb. Most mégis ő volt az 34 évesen , aki színt és kreativitást vitt a játékunkba. Ennek már rég nem így kéne lennie , már réges rég Fabregasnak vagy Thiagonak kéne osztogatnia a gólpasszokat , de ok nem így történt , vettük helyettük Rakiticet. Még ez is elnézendő. De , hogy Rakitic azt sem tudja , hol a helye , és a szélsőtől kezdve a hamis 9-es posztig mindenhol megtalálható , na ez nem fér a fejembe. (Pedig mikor Xavi belépett a 30-as kategóriába , már az utódját kellett volna keresni.) Egyértelmű a vezetőség hibája , mivel ők Robertoban látták a jövő Xaviját. Szánalmas...westerngom írta:Dave87 írta:
Sokan fikázzák Xavit, de érdekes módon a beállításával lett kreatív támadójátékunk ami előtte nem volt.
Ezzel nem Xavit akarom leszólni , mert szeretem , meg örülök ha játszik , de már nem neki kéne szervezni a középpályát , hanem másnak.
Mert azt , hogy a védelmet nem lehet normálisan összerakni , azt mondom , már megértem , mert ez egy régóta fennálló hiba , ezzel a vezetőséggel sosem lesz összerakva. De , hogy a középpálya (ha lehet így nevezni) ennyire egy 0. Ez valami hihetetlen.
Válogatott mérkőzések után , meg baromi jól fog jönni a Sevilla. Remélhetőleg , akkor meg azért nem lép a pályára Neymar és Suárez mert sokat utaztak.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azt nem értem csak, miért nem próbáljuk meg sztenderd jobbhátvédben Montoyát, vagy esetlegesen Douglast? Alvesnél nem lennének rosszabbak, max 2-3 meccs erejéig, ameddig belerázódnak. Montoya amióta feljött a nagycsapathoz nem játszott 3 meccsnél többet egyhuzamban, de lehet már a 3-mal is sokat mondtam.
A védelem közepében megint ez a helyzet, be kell dobni Bartrat folyamatosan és kész. Nem fogunk vele rosszabbul járni.
Olyan ez az egész, mint a válogatottnál Vanczák Vili. 9000x el lett küldve melegebb éghajlatra, mert minden 2. meccsen gólt kapunk róla, de valahogy mégis benne bízik az edző.
A védelem közepében megint ez a helyzet, be kell dobni Bartrat folyamatosan és kész. Nem fogunk vele rosszabbul járni.
Olyan ez az egész, mint a válogatottnál Vanczák Vili. 9000x el lett küldve melegebb éghajlatra, mert minden 2. meccsen gólt kapunk róla, de valahogy mégis benne bízik az edző.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Az a baj, hogy lassuak vagyunk. A középpályában semmiféle agresszívitás nincs csak körülményes értelmetlen oldalpasszok rossz helyen álló játékosoknak. Busquets annyira rossz volt, hogy hihetetlen. Ott futották át ahol nem szégyelték. Arról nem is beszélek, hogy egy balbekket rakott a jobb bekk helyére. Szeretem Adriano-t de azon az olalon marhára nem tud játszani.MessiNeymarSuarez írta:Teljesen egyetértek. Túlságosan lelassultunk, és rengetegszer konkrétan nincs középpálya sem. Nem véletlenül mentek fel Mascheranoék az ellenfél kapujához 40 méter közel, sokszor ők többet játszottak mint a középpálya sajnos. Már az elején néztem hogy mikor lesz következménye hogy még a hátvédsorunk is ott van az ellenfél kapujánál.CsocseX írta:Egyetértek, és ha ez így marad, akkor mire villanni látszanak az egyéni képességek, addigra 4-et kaptunk már a Bayerntől. Az egyéni villanások a csapatmunka koronái kellene, hogy legyenek!Feast4 írta:Ha belegondolunk, ahogy mondtad, most is az edzői hiba volt az ami miatt ekkora bajba kerültünk és nem az edzői taktika húzott ki minket a bajból hanem az elől lévők egyéni képességei!
Vissza kéne nézniük a pár évvel ezelőtti Barca játékát, sebességét, és kielemezni, mert lehet hogy ők nem veszik észre, de nagyon lelassultak, fel kéne pörögniük, plusz sokkal többet helyezkedni labda nélkül, illetve megindulni előre, nem csak állófociba passzolgatni.
Suarez viszont szép gólpasszokat kiosztott, plusz ha az a kapufás lövése bemegy...
Az megy hogy a 18 éves és a vakhangya kezd az meg egészen egyszerűen hihetetlen! Ennyire nem lehet lenézni egy csapatot!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Védeném mindegyik középpályásunkat, mert egy ilyen szerkezetű középpályán nem sokan tudnának értékelhetőt nyújtani. Távol állnak egymástól szinte folyamatosan, csapat szinten nincsenek tudatos elmozgások, háromszögezések, sokszor átfutunk a középpályán anélkül, hogy megkapnák a labdát a srácok.. Nehéz mostanában ezen a poszton jó teljesítményt nyújtani.Initom írta:Középpályánk dupla0 volt. És megint Xavi...hol van hozzá még egy Rafinha,és még Rakitic is:)
Nem bír 90 percet de ha beáll üdítően kreatívabb és pontosabb a középpálya.Mondom úgy hogy Rafinha a 2. félidőre összekapta magát.
Egyfelől tény, hogy játékban eddig a mai meccs volt az LE-éra mélypontja.
Másfelől viszont azt kell mondjam, hogy ez a keret az elmúlt évek leggyengébb kerete, úgyhogy ez nyáron lett elbalf...kodva. A khv poszt sajnos olyan lyukas, mint egy ementáli, a tavaly melegebb éghajlatra küldött Masch a legjobb kh-nk. A világ legjobb középpályáját sikerült úgy leépíteni, hogy belegondolni is rossz. A mai meccsen egyáltalán nem is voltunk jelen a pálya középső harmadában, szélekre tömködtük a labdákat, nem volt középen senki megjátszható! A labdakihozatallal is bajaink vannak, nincs összeköttetés a csapatrészek között. A csatártriónkban óriási potenciál van, de a mélysége ennek a csapatrésznek is gyenge... Bármi van Pedrot kell előkapni, vagy Munirtól/Sandrótól várni a csodát.
Ezen felül eltűntek a vezéregyéniségek a klubból. Xavi még maradt, az oké, de ő is kifelé tart a csapatból (meg a pályájából is úgy általában), Puyol sincs már, VV homlokán sem dagadnak az erek az üvöltéstől, miközben az ifjak nem veszik át a helyüket, sőt Busquets, Pique, Pedro, Messi azaz a saját nevelésű mag, mind mentalitásban, mint teljesítményben (páran a pályán kívül is) árnyékaik önmaguknak - ebbe a felsorolásba persze idefér Alves is, aki az egyik legrégebbi bútordarab. Akiknek vezérekké kellett volna válni, nem tudtak előlépni, sőt ezzel a vezető szereppel valamilyen szinten vissza is éltek. Ha egy Puyol-mezszámának örököse Busquets ilyen lélektelen alibifutballt rak le, ha Pique minden gesztusával (pályán és pályán kívül) a celebfiú gúnynévre szolgál rá, ha Messi félszezonokat flegmázhat át büntetlenül, akkor ott milyen mentalitásra számíthat az ember egy csapattól?
Egy szó, mint száz, azt gondolom a Pep éra utolsó évétől fogva folyamatosan épült lefelé ez a csapat, aminek az eredménye ez a mostani, (a jelenlegi formájában mindenképpen) a világelit mögött kullogó keret. Az elmúlt évek szereplőinek mindnek benne van a keze, vezetőnek, edzőnek, játékosoknak.
Én Luchonak megadom, hogy próbálkozik. A mai meccsen hiba volt ezzel a csatársorral kezdenie, de a fő gond a középpályánk láthatatlansága volt. Hiába fordítottuk meg Suarezzel és Neymarral a meccset, a játékunk pocsék volt. Ha szerencsénk van, akkor nyerünk a Vigo ellen, ma Messi fejesénél megszerezzük a vezetést és kényelmesen nyerünk, attól sem változna semmi, a fórum hangulata mégis ég és föld volna. Van baj bőven, az is lehet, hogy Enrique is egy közülük, de hogy nem ő a legnagyobb az is biztos. A nagy baj, hogy ez a keret áll rendelkezésre az idei meg a jövő évi szezonra is.
Másfelől viszont azt kell mondjam, hogy ez a keret az elmúlt évek leggyengébb kerete, úgyhogy ez nyáron lett elbalf...kodva. A khv poszt sajnos olyan lyukas, mint egy ementáli, a tavaly melegebb éghajlatra küldött Masch a legjobb kh-nk. A világ legjobb középpályáját sikerült úgy leépíteni, hogy belegondolni is rossz. A mai meccsen egyáltalán nem is voltunk jelen a pálya középső harmadában, szélekre tömködtük a labdákat, nem volt középen senki megjátszható! A labdakihozatallal is bajaink vannak, nincs összeköttetés a csapatrészek között. A csatártriónkban óriási potenciál van, de a mélysége ennek a csapatrésznek is gyenge... Bármi van Pedrot kell előkapni, vagy Munirtól/Sandrótól várni a csodát.
Ezen felül eltűntek a vezéregyéniségek a klubból. Xavi még maradt, az oké, de ő is kifelé tart a csapatból (meg a pályájából is úgy általában), Puyol sincs már, VV homlokán sem dagadnak az erek az üvöltéstől, miközben az ifjak nem veszik át a helyüket, sőt Busquets, Pique, Pedro, Messi azaz a saját nevelésű mag, mind mentalitásban, mint teljesítményben (páran a pályán kívül is) árnyékaik önmaguknak - ebbe a felsorolásba persze idefér Alves is, aki az egyik legrégebbi bútordarab. Akiknek vezérekké kellett volna válni, nem tudtak előlépni, sőt ezzel a vezető szereppel valamilyen szinten vissza is éltek. Ha egy Puyol-mezszámának örököse Busquets ilyen lélektelen alibifutballt rak le, ha Pique minden gesztusával (pályán és pályán kívül) a celebfiú gúnynévre szolgál rá, ha Messi félszezonokat flegmázhat át büntetlenül, akkor ott milyen mentalitásra számíthat az ember egy csapattól?
Egy szó, mint száz, azt gondolom a Pep éra utolsó évétől fogva folyamatosan épült lefelé ez a csapat, aminek az eredménye ez a mostani, (a jelenlegi formájában mindenképpen) a világelit mögött kullogó keret. Az elmúlt évek szereplőinek mindnek benne van a keze, vezetőnek, edzőnek, játékosoknak.
Én Luchonak megadom, hogy próbálkozik. A mai meccsen hiba volt ezzel a csatársorral kezdenie, de a fő gond a középpályánk láthatatlansága volt. Hiába fordítottuk meg Suarezzel és Neymarral a meccset, a játékunk pocsék volt. Ha szerencsénk van, akkor nyerünk a Vigo ellen, ma Messi fejesénél megszerezzük a vezetést és kényelmesen nyerünk, attól sem változna semmi, a fórum hangulata mégis ég és föld volna. Van baj bőven, az is lehet, hogy Enrique is egy közülük, de hogy nem ő a legnagyobb az is biztos. A nagy baj, hogy ez a keret áll rendelkezésre az idei meg a jövő évi szezonra is.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Senki nem beszélt se a RM-ról se másmilyen csapatról. Nem is értem ez hogy jött szóba. Saját magunkra mondtam és a Liga idióta döntésére. Megtörtént ilyen már a RM-mal mással is? Valószínűleg igen nincs semmi különbség de attól még maga az elv botrányos. Sze-Szo ritmussal nincsen gond, de akkor tegyék be a késő esti 10-es meccsre ne délután négy órára.ferninho írta:
és amikor a Real szerda este még Liverpoolban játszott BL meccset szombaton 18kor meg El Clasico volt?
pöppet nagyobb szívás, mint egy nagyon kemény Ajax-Almeria duó, még ha a Barca mind a két meccsét idegenben is tolta.

Talán Messit valamint egyértelműen Suarezt lehet pozitívan értékelni.
Középpályánk dupla0 volt. És megint Xavi...hol van hozzá még egy Rafinha,és még Rakitic is:)
Nem bír 90 percet de ha beáll üdítően kreatívabb és pontosabb a középpálya.Mondom úgy hogy Rafinha a 2. félidőre összekapta magát.
Játékunk 0!Kreativitás aprócska jelét sem lehet észrevenni. Bartoek OUT.
Középpályánk dupla0 volt. És megint Xavi...hol van hozzá még egy Rafinha,és még Rakitic is:)
Játékunk 0!Kreativitás aprócska jelét sem lehet észrevenni. Bartoek OUT.

Abi & Tito
Idióta ez a Lucho!Szuszimester írta:L.E. (fiktív) nyilatkozata:
"Nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal, a hozzáállásuk kitűnő. Mindenki odatette magát rendesen, de egy borzasztó nehéz ellenfél ellen sikerült begyűjtenünk a három pontot. Munir és Pedro is teljesítették a feladatukat, amiért kezdőként pályára küldtem őket. Pique és Alves? Semmi különös, mindenkire egyformán számítok a szezon során, mindenki egyformán fontos tagja a csapatunknak.Most hazautazunk, és majd készülni kezdünk a Sevilla ellen. A kezdőcsapat? - Nos, a győzelmet nem kell magyarázni."
![]()
![]()
A baromsága miatt 11 forduló után majdnem lefőtt a kávé.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Fenébe, 2szer küldte, elnézést.
A tempón viszont tényleg kéne nyomni, mert nézem a kisebb csapatok meccseit, és sokszor még ők is jóval dinamikusabban játszanak sajnos.

A tempón viszont tényleg kéne nyomni, mert nézem a kisebb csapatok meccseit, és sokszor még ők is jóval dinamikusabban játszanak sajnos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2014.11.08. 18:20:59-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Teljesen egyetértek. Túlságosan lelassultunk, és rengetegszer konkrétan nincs középpálya sem. Nem véletlenül mentek fel Mascheranoék az ellenfél kapujához 40 méter közel, sokszor ők többet játszottak mint a középpálya sajnos. Már az elején néztem hogy mikor lesz következménye hogy még a hátvédsorunk is ott van az ellenfél kapujánál.CsocseX írta:Egyetértek, és ha ez így marad, akkor mire villanni látszanak az egyéni képességek, addigra 4-et kaptunk már a Bayerntől. Az egyéni villanások a csapatmunka koronái kellene, hogy legyenek!Feast4 írta:Ha belegondolunk, ahogy mondtad, most is az edzői hiba volt az ami miatt ekkora bajba kerültünk és nem az edzői taktika húzott ki minket a bajból hanem az elől lévők egyéni képességei!
Vissza kéne nézniük a pár évvel ezelőtti Barca játékát, sebességét, és kielemezni, mert lehet hogy ők nem veszik észre, de nagyon lelassultak, fel kéne pörögniük, plusz sokkal többet helyezkedni labda nélkül, illetve megindulni előre, nem csak állófociba passzolgatni.
Suarez viszont szép gólpasszokat kiosztott, plusz ha az a kapufás lövése bemegy...
és amikor a Real szerda este még Liverpoolban játszott BL meccset szombaton 18kor meg El Clasico volt?Bob_Marley írta:
Tényleg nem szoktam se a bírókkal foglalkozni se más körülménnyel, de most meg kell jegyeznem, hogy orbitális nagy baromság volt ezt a meccset berakni du. négy órára...Nincs 3 napja, hogy még pályán voltunk 2-3 ezer kilométerre innen, láthatóan ki volt a csapat. Busquets a lábát fogta, Mascherano-Bartra-Messi szintén simogatta a combját...Nem lennék meglepve ha páran meghúzódtak volna könnyebben. Ez nem mentség, de ilyen dolgok mellett is ennek a 3 pontnak borzasztóan örülök.
pöppet nagyobb szívás, mint egy nagyon kemény Ajax-Almeria duó, még ha a Barca mind a két meccsét idegenben is tolta.
madridista
- CsocseX
- Jugador del Barça
Egyetértek, és ha ez így marad, akkor mire villanni látszanak az egyéni képességek, addigra 4-et kaptunk már a Bayerntől. Az egyéni villanások a csapatmunka koronái kellene, hogy legyenek!Feast4 írta:Ha belegondolunk, ahogy mondtad, most is az edzői hiba volt az ami miatt ekkora bajba kerültünk és nem az edzői taktika húzott ki minket a bajból hanem az elől lévők egyéni képességei!
Força Barça!
visca el barca írta:messi mellett van 2 ember, akik ugyanugy képesek egymaguk meccseket eldönteni, így ezentól, már 3 ember van aki bajban kihúzhatja a csapatot a [auto_cenzúra]'.
Ez nagyon is jó! Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy egy komolyabb csapat ellen akárhányan vannak nem tudnak csodát tenni megfelelő taktika nélkül!
Ha belegondolunk, ahogy mondtad, most is az edzői hiba volt az ami miatt ekkora bajba kerültünk és nem az edzői taktika húzott ki minket a belőle hanem az elől lévők egyéni képességei!

- Szuszimester
- Jugador del Barça
L.E. (fiktív) nyilatkozata:
"Nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal, a hozzáállásuk kitűnő. Mindenki odatette magát rendesen, de egy borzasztó nehéz ellenfél ellen sikerült begyűjtenünk a három pontot. Munir és Pedro is teljesítették a feladatukat, amiért kezdőként pályára küldtem őket. Pique és Alves? Semmi különös, mindenkire egyformán számítok a szezon során, mindenki egyformán fontos tagja a csapatunknak.Most hazautazunk, és majd készülni kezdünk a Sevilla ellen. A kezdőcsapat? - Nos, a győzelmet nem kell magyarázni."

Szuszimester
- CsocseX
- Jugador del Barça
Nagyon nem hasonlított a Barcelonára a mai játékunk, viszont én is borzasztóan örülök a három pontnak, de talán még jobban a válogatott hétnek. Sürgősen rendeznünk kell sorainkat, az elkövetkező két hétben, mert a télapó előtt még nagyon sok dolgunk van! A szünet után nagyon gyorsan ki fog derülni, hogy mire számíthatunk ebben az idényben, mert a Sevilla, Valencia és a PSG elleni visszavágó meg fogja mutatni ezt nekünk.
...a tavaszt még kár említeni is.
...a tavaszt még kár említeni is.
Força Barça!
ez volt az a meccs amikor szinte semminek nem tudtam igazán örülni. egy Almeria ellen ilyen gürcöléssel játék nélkül - siralmas. tudom ! nézőpont kérdése ! mit akarok hiszen győztünk idegenben!? na de könyörgöm: egy Barcelona ÍGY????
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A legfontosabb megvan, nagyon nyögvenyelősen de sikerült hozni a 3 pontot. Ez pozitív. A fásultság, pontatlanság negatív. Suarez nagyon agilis volt ez is pozitív. Munirék nem jöttek be, de sikerült változtatni és a második félidő jobban is sikerült.
Tényleg nem szoktam se a bírókkal foglalkozni se más körülménnyel, de most meg kell jegyeznem, hogy orbitális nagy baromság volt ezt a meccset berakni du. négy órára...Nincs 3 napja, hogy még pályán voltunk 2-3 ezer kilométerre innen, láthatóan ki volt a csapat. Busquets a lábát fogta, Mascherano-Bartra-Messi szintén simogatta a combját...Nem lennék meglepve ha páran meghúzódtak volna könnyebben. Ez nem mentség, de ilyen dolgok mellett is ennek a 3 pontnak borzasztóan örülök.

- Szuszimester
- Jugador del Barça
Jó.
A múltkor még voltak, akik próbálták megcáfolni azokat (köztük engem is), akik szerint itt bizony nagyon-nagy bajok vannak.
Kijelentem: engem most már nem lehet meggyőzni ennek ellenkezőjéről. - Függetlenül a végeredménytől.
NINCS játékunk, semmi,... a játékosaink szó szerint össze-vissza rohangálnak a pályán!!!

Ha ezt a meccset bukjuk, én úgy gondolom, korrekt lenne L.E-től felajánlania a lemondását. (Lehet, hogy nem fogadják el, de legalább fel kellene ajánlania.)
Azt sajnos látjuk, halljuk, olvassuk, hogy teljesen kicsúsznak a kezéből a dolgok...
Most Ney és Suarez megmenthetik... Lássuk, mi lesz!
A múltkor még voltak, akik próbálták megcáfolni azokat (köztük engem is), akik szerint itt bizony nagyon-nagy bajok vannak.
Kijelentem: engem most már nem lehet meggyőzni ennek ellenkezőjéről. - Függetlenül a végeredménytől.
NINCS játékunk, semmi,... a játékosaink szó szerint össze-vissza rohangálnak a pályán!!!

Ha ezt a meccset bukjuk, én úgy gondolom, korrekt lenne L.E-től felajánlania a lemondását. (Lehet, hogy nem fogadják el, de legalább fel kellene ajánlania.)
Azt sajnos látjuk, halljuk, olvassuk, hogy teljesen kicsúsznak a kezéből a dolgok...
Most Ney és Suarez megmenthetik... Lássuk, mi lesz!
Szuszimester
- Dave87
- Capitá del Barça
Úgy làtszik, mi sem vagyunk kivételek és a nagy sikerek utàn meg kell jàrnunk a "poklot", hogy aztàn újra fent lehessünk. Így megy ez a fociban.
Nem is tudom, mikor làttam utoljàra vaktàban elrugdalt labdàt Barcelona-jàtékostól.
Gondok vannak, és ezek nem ma vagy tegnap születtek. Évek óta meglévö problémàkat görgetünk magunk elött, ahelyett, hogy szembenéznénk velük. Ez pedig vezetöségi hiba, az összes többi dolog csak ennek a következménye.
Szerencsétlen Enrique-t valahol sajnàlom, mert nyilvàn senki nem utasítanà vissza a Barca padjàt, holott talàn ö is tudja, hogy nem tudja megugrani a mércét. Még Martino mércéjét sem.
Nem tudom, mi volt az oka a nagy hurràoptimizmusnak, mikor kinevezték, de ez a pali még SEHOL, SEMMIT nem ért el. A Roma padjàról felàllítottàk, a Celtàval 9. (!) lett.
Fel kéne odafent ismerni, hogy manapsàg màr nem elég a katalàn identitàstudat ahhoz, hogy meccseket nyerjünk. Nem a 2. Guardiolàt kéne keresni, mert nincs.
Nem is tudom, mikor làttam utoljàra vaktàban elrugdalt labdàt Barcelona-jàtékostól.

Gondok vannak, és ezek nem ma vagy tegnap születtek. Évek óta meglévö problémàkat görgetünk magunk elött, ahelyett, hogy szembenéznénk velük. Ez pedig vezetöségi hiba, az összes többi dolog csak ennek a következménye.
Szerencsétlen Enrique-t valahol sajnàlom, mert nyilvàn senki nem utasítanà vissza a Barca padjàt, holott talàn ö is tudja, hogy nem tudja megugrani a mércét. Még Martino mércéjét sem.
Nem tudom, mi volt az oka a nagy hurràoptimizmusnak, mikor kinevezték, de ez a pali még SEHOL, SEMMIT nem ért el. A Roma padjàról felàllítottàk, a Celtàval 9. (!) lett.
Fel kéne odafent ismerni, hogy manapsàg màr nem elég a katalàn identitàstudat ahhoz, hogy meccseket nyerjünk. Nem a 2. Guardiolàt kéne keresni, mert nincs.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
- CsocseX
- Jugador del Barça
Luchotól az lenne a minimum, hogy Busi helyére behozza Piquét, feltolja Mascheranot, Suárezt középre, Messit a jobb szélre, Pedo helyére pedig Neymart. Nem a hetvenedik percben, hanem azonnal legalább kettős csere.
szerk.: Jól van, eddig bejött a javaslatom.
HAJRÁÁÁ!
szerk.: Jól van, eddig bejött a javaslatom.

HAJRÁÁÁ!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsocseX 2014.11.08. 17:01:57-kor.
Força Barça!