Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mindennap olvasom az okosságokat, szal nem 1-2 hozzászólás alapján irok. Nekem ez trollkodás. Itt nem vélemények vannak, hanem "szakértés". Legalábbis sokan azt hiszik h értenek hozzá.Alfa írta:Csbal írta: Mar bocs de a trollkodás egesz mást jelent ... Es egyébként pedig mindenkinek lehet véleménye természetesen nem kell egyetérteni vele. De nem hiszem , hogy jogod van mas embereket láthatatlanul pár hozzászólás alapján megítélni.
de. Csak akkor ne magyarázzanak a forumer "edzők", h mit kéne csináljon, meg kit kéne játszasson. Innen aztán sokaknak van olyan múltja ami feljogosítja erre. Nézzék a meccset és írjanak h mi nem tetszett, de ennyi. Az h tényszerűen foglalnak állást egy olyan dologban, amihez közük sincs, nem látnak bele, mi miért van, az trollkodás, és undorítógránit írta:Miért kéne egy laikus futballszurkolónak "bizonyítania"? Nem Luis Enrique szakmája ez? Nem NEKI kéne a saját területén bizonyítania?
Mar bocs de a trollkodás egesz mást jelent ... Es egyébként pedig mindenkinek lehet véleménye természetesen nem kell egyetérteni vele. De nem hiszem , hogy jogod van mas embereket láthatatlanul pár hozzászólás alapján megítélni.Csbal írta:Úgy, kedves barátom, h ez trollkodás amit itt szakértenek egyesek. Itt a fórumon van vagy 25 barca szintű edző. Tessék, lehet bizonyítani. Könnyű innen böfögni hülyeségeket, közben meg a fele banda focipálya közelében sem járt még. Tisztelet a kivételnek.
kivételesen egyet értek. Amikor idejött fogtam a fejem, mert tudtam h nulla lesz. De inkább kussoltam, csak felszabta az agyam a sok luchozó, meg LE, meg mesterező, miután hármat nyertek egyszerre. Viszont komoly csapat ellen még nem mutattak fel semmit. Nem ide való és sajnos a vezetés sem, aki ilyen edzőt tett a padra.gránit írta:
Zöldfülű, komoly csapatot nem irányító edzőpalánta ne legyen a Barcelona első csapatának edzője. Majd ha letesz valamit az asztalra, indokolt a jelenléte egy elit csapatnál. A Románál megbukott, az összes Roma-szurkoló ismerősöm szidja, mint a bokrot. Mivel sem a Romát, sem a Celtát nem néztem, nem mondtam róla véleményt, de óriási hiba lenne, ha végigirányítaná a szezont.
Így van, azt simán rá kellett volna durrantania, de ez sem változott...Ronaldinho&Barca írta:Mekkora kapufát suhintott Suarez, ez ha bemegy.. előtte viszont Adriano is ráküldhette volna, fenének cifrázzuk mindig túl.
Hogy jönnek ide a trollok ??????Csbal írta:Szezon kezdete előtt, mikor bejelentették Luis Enrique szerződtetését a padra, mindenki el volt ájulva h mekkora csapatot fog csinálni,biztos jó edző lesz, ő a legjobb választás, stb. Most meg takarodhat a posztjáról. Csodálatosak az ilyen fogalmatlan drukkerek. Undorító a sok okoskodó trollface, akik csak azért mert anonim módon lehet forumozni, azt hiszik h értenek a futballhoz. Aki egy zöldfülű, komoly csapatot nem irányító edzőpalántától azt várta h visszarepíti a trónra a csapatot, ezek után remélem levonja a konzekvenciát és soha többé nem írja le tényszerűen a kis saját eltorzult "gondolatait". Ugyanez Rakiticnél is, semmit nem mutat. De az év igazolása volt, sokak szerint. Pff. Trollok.