hajnesz írta: Van egy olyan érzésem,hogy a közeljövőben kezdi majd el rotálni a kapusokat,és nem cimekre lesz leosztva a szerep(mert az igen csak balgaság)
Legyen így! Én nem merem beleélni már magam ilyenekbe, abba is bíztam eleinte, hogy Montoya a jó meccse után majd kicsit többször jut szóhoz, erre azóta nem játszott egy percet se - sőt, a legutóbbi 7 meccsből 6-on még a padon se volt.. Szóval én nem reménykedek abban, hogy egy jó teljesítmény után Lucho megváltoztatja a rotálási rendszerét..
Amúgy épp a 09 tavaszán játszott Malaga elleni gálát nézem, hát ég és föld a két csapat..

Ami nagyon feltűnő, hogy sokkal több háromszögezést kezdeményeztek akkoriban a srácok, és nem csak a középpályások, hanem a csatárok is. Lehet meg kell változtatnom a véleményem a Lucho teamről, nem csak a középpálya miatt ilyen a játék amilyen, hanem mert a támadóink sokkal kevésbé veszik ki a részük a játékból. Vagyis ez így nem egészen igaz, csak a két csapatrész közti összhang nincs meg, nincs "összehangolva" ez a két sor nekem úgy tűnik, ezért nincs is annyi tudatosan felépített támadásunk. Majd lehet holnap elmélkedek erről egy sort, most viszont túl fáradt vagyok ehhez - lehet hülyeséget is mondtam most, akkor bocsi, csak a fáradtság beszél belőlem..