Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Neki lehet csak akkor szóltak.gránit írta:Luis Enrique-vel nem tudom, mi bajotok, november 2-án jelentette ki, hogy a szezon elkezdődött![]()
Egyébként tényleg fingja nincs, mit akar ezzel a csapattal. De legalább Adrianót beállította végre. Már egy ideje neki kellene játszania Alves helyett.

Nem mondtam , hogy rossz edző de a Barcából nem tudna szerintem ütőképes csapatot csinálni , neki a Dortmundban van a helye és ott tud kiteljesedni .zolcsy írta:Alfa , én meg azt hogy vess 1 pillantást a BL-ben hogy áll a BVB , és én hiszek abban , hogy az az ember feltudná tüzelni Messiéketés egyébként is ott nem Klopp a hibás , Klopp egy ilyen kerettel akármit elérhetne ebben biztos vagyok
Alexis tavaly a második volt a házi góllövő listánzsoltfree írta:Remélem nem lesz Suarezből az, ami minden támadóval akit utóbbi időkben leigazoltunk, tehát elfelejt gólt lőni.... (Villa, Henry, Ibra és ide sorolnám Sanchezt is aki most nagyon jó az Arsenalban)

Klopp sem menne semmire ezzel a kerettel. Arra a típusú játékra, amit Klopp szeret játszatni, ez a keret teljesen alkalmatlan. A tiki-takát pedig ő maga nem szereti, ezt le is nyilatkozta. Klopp csak abban az esetben megoldás, ha egy teljesen új keretet is kap a keze alá. Arra viszont semmi esély nincs.zolcsy írta:Alfa , én meg azt hogy vess 1 pillantást a BL-ben hogy áll a BVB , és én hiszek abban , hogy az az ember feltudná tüzelni Messiéketés egyébként is ott nem Klopp a hibás , Klopp egy ilyen kerettel akármit elérhetne ebben biztos vagyok