Petr írta:Már 1 éve nem játszottam, mostanában felnéztem ismét 2-3x, hogy mi a helyzet.
Kis helyzetjelentés: A csaló állatfaj egyre jobban elterjed, CB helyett a CG (CyberGaming) lett a legjobbak helye, a szerverbérlés 800 pénzből kijön egy hónapra, de van lehetőség ingyenes, ideiglenes szerverre is (war24, freegamehosting) - bár ez volt korábban is zoxxe.eu néven is, és talán volt valami cseh hosting is -. A szerverek kihalóban a játék kora és a sok csaló miatt, egyre inkább divat a TDM. Nagyon kevés a szerver, jó magyar szerver gyakorlatilag alig van, főleg külföldiek vannak, de az Xfire nem találja meg mind, a GameTracker nevű honlapon vannak a jobbak, érdemes onnan a kedvencek közé rakni őket. IRC cseten a populáció csökkenése miatt az eddiginél is nehezebb wart találni, sok esetben észre sem veszik a hirdetésed a sok spamelő kisgyerek miatt.
Aki szívesen játszana és anyázna velem együtt vegyen fel xfire-ön, a felhasználóm: scoland
Ritkán játszom, de ha játszik az ember mégiscsak jobb társaságban.
Huhh , en anno nagy CoD os voltam, kb 4 5 evvel ezelott. Akkor meg egesz mas volt xfiren millio egy szerver volt, ennyi csalo sem volt mint most, sokkal elvezetesebb volt gondolom az. Nemreg nekem is megjott a kedvem, aztan beleneztem par videoba s el is ment... Igaz mas ha 1 2 haverral nyomod. Ha esetleg ugy van kicsit beavathatnal hogy megy most, milyen program kell hozza egyszoval az egesz multit s ha ugy van felteszem megint...