MessiNeymarSuarez írta:gránit írta:Visszanyúlni az alapokhoz. Ezt NBA-edzők sem restellik megtenni. Ha nem megy a ziccer, tessék gyakorolni, mint a hatévesek.
Egyetértek. Fejelést, helyezkedést, szögletet is rengetegszer gyakorolni.
Én azt látom, hogy nincs labda nélküli mozgás, ami a Pep-érai meccsek egyik alapja volt.
A kerékkötőket kivenni, Alvest, Busit minimum, helyette Mascheranot VKP-ként, Bartrát meg KH-ként tolni, plusz Montoyát/Douglast jobbhátvédnek.
Plusz magát a játékot gyakorolni. Azt látom hogy betömörült falnál ahol fél centi a hely, ott is 5ször akarnak passzolni és cselezni. Ahogy látni lehet, egyéni megoldások nemnagyon voltak, pedig ilyenkor az is kéne, nem pedig oldalvonalról is visszapasszolni meg cselezni, talán túlságosan függenek a csapatjátéktól a kapu előtt is, és ha kapu előtt eléjük kerül a labda akkor rálövés helyett inkább passzolnak.
Illetve kicsit a játékot változatosabbá tenni. Ha nincs náluk a labda, főleg nagycsapatok ellen akkor folyamatosan kapkodás és ijedtség van, tele egyéni hibákkal, ezen kéne főleg változtatni.Bírjanak ki kapkodás, szétomlás és kapott gól nélkül 5-10 percet úgy hogy alig van náluk a labda.
Én sem értem ezt... egyszer-egyszer vannak távoli lövések. Ma is pl Neynek mekkora volt.
Miért nem próbálkoznak többször? Miért kell 6-7 méterre a kaputól cselezgetni, passzolni?
Valahogy nem lepett meg a ma esti eredmény. Eddig dühöngtem egy ilyen meccsen. Most már szenvtelen vagyok. Beletörődtem az egészbe.
A vezetőségnek csak a pereskedés a fontos, a pozicióharc az elnökségen belül.
Ennek eredménye az idei igazolások is. Hoztak két védőt. Egyiket még nem láttuk, a másik meg középszint alatti. Rakitic sem egy kezdőszint, rengeteg labdát adott el ma is.
persze Fabretól és Alexistől meg kellett szabadulni, hogy Suárez jöhessen.
Én azon sem lepődnék meg, ha bl-ből egyből kiesünk, és a bajnokságban még dobogósak sem.
A csapatnak nincs tartása egyszerűen.