Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
egy szóval nem írtam le azt, hogy TE azt mondtad, hogy esélyesebbek.Bob_Marley írta:Igen ezt írtam, hogy ők az esélyesebbek....wow.
arra akartam célozni az esélyesebb szóval, hogy tőlünk nem valami jó eredmény hazai pályán a 1-0 vagy egyéb nyögvenyelős győzelem, márpedig ilyet csak akkor várnék el a srácoktól ha tényleg egy nálunk jobb csapat érkezne hozzánk, de a Celta nem az.írtam tegnap, hogy nem szabad lebecsülni őket, de azét nehogy már ők legyenek az esélyesek

Jó tudni, hogy te már azt is eldöntöd ki kinek kell szurkoljon. Tudom hogy nagy Isten vagy Mr3, s mi mint pórnép vagyunk a hülyék, de majd eldöntöm én a dolgokat.shutterisland írta:ha juventus, atletico vagy chelsea szurkoló vagy, akkor biztosan igaz.de az hogy 5:0ra 10:0ra vagy egy utolsó perces góllal nyerünk rohadtul mindegy a lényeg a 3 pont

Mondjuk az én lelkemnek jót tenne egy gála, hogy azt a múltheti produkciót sikerüljön elfelejteni valahogy..Bob_Marley írta:nem idegenbe megyünk ez igaz, otthon vagyunk ez jó, de az hogy 5:0ra 10:0ra vagy egy utolsó perces góllal nyerünk rohadtul mindegy a lényeg a 3 pont és a javítás a múltkori 0 pontért.
Igen ezt írtam, hogy ők az esélyesebbek....wow.nagyiibarca írta:azért elég vicces azt írni, hogy jó ha otthon nyerünk 1-0-ra![]()
szerintem azért az elvárható tőlünk, ilyen játékosokkal, hogy otthon verjük a Celtát.
írtam tegnap, hogy nem szabad lebecsülni őket, de azét nehogy már ők legyenek az esélyesek![]()

ha juventus, atletico vagy chelsea szurkoló vagy, akkor biztosan igaz.de az hogy 5:0ra 10:0ra vagy egy utolsó perces góllal nyerünk rohadtul mindegy a lényeg a 3 pont
ennyi.Élcsapatnak semmiképpen nem nevezném őket, elég szoros a tabella eleje, szezon eleje van, sűrű a mezőny, jön nekik 2 vereség és már 4-5 pozícióval hátrébb kerülnek. Stabil középcsapat a Celta, semmi több.

én csak arra reagáltam, hogy :ettől függetlenül nem olyan könnyű falat az, hogy sok gólos győzelem kötelező lenne ellenük.
mert azért ez bántotta a szemem, nem a san mamésbe vagy vicente calderónba megyünk.akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.
Nekem igazából mindegy melyik csapatot minek hívod. Sorsolásukról annyit, hogy a Sociedad-ATM duóval X-eltek. 2 csapat aki a Real-t idén megverte. Ráadásul az egyetlen vereségük alatt is fölényben voltak, emberhátrányban játszottak,hosszabbításban kapták a 3-at, stb.shutterisland írta:attól nem lép ki valaki a középcsapatok közül, hogy a szerencsés sorsolásnak köszönhetően a bajnokság első negyedében még ott van az első harmadban.
itt 3 élcsapat van (barca, atleti, real), a többi kis és középcsapat, ez utóbbi kategóriából pedig van 2-3 olyan (sevilla, villarrreal, valencia) ahol jobb a minőség az átlagnál.
a lényegen nem változtat, egy ilyen klasszikus után az a minimum, hogy otthon magabiztosan, gólokkal nyerünk.
Direkt odaírtam, hogy jelenleg. Jelenleg 6ik helyen vannak, és alig kaptak gólt. Ezek tények.shutterisland írta:de, középcsapat, aki a táblázat középső harmadára hivatott, az az.
még nem játszottak a reallal, a barcával, a valenciával vagy a sevillával, így csalóka ez a 6. hely.
ha idegenbe mennénk, akkor valóban megelégedhetünk egy kibrusztolt utolsó perces győzelemmel is, de otthon illik az ilyen csapatokat magabiztosan verni.
Celta 1x kapott ki, csak úgy, mint a Barca.1-el kaptak több gólt, mint a Real. Tabellán 6-ik helyen állnak. Minden csak nem középcsapat jelenleg.shutterisland írta:egy spanyol középcsapat ellen, hazai pályán, olyan klasszisokkal a csapatban, mint messi, neymar vagy suarez.Legfontosabb a 3 pont, akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.![]()
még ha idegenbe mennénk valahova, vagy egy nagyobb csapat ellen játszanánk, akkor oké, de a múlt heti kiábrándító játék után ezt a meccset le kell hozzák nekünk simán.
egy spanyol középcsapat ellen, hazai pályán, olyan klasszisokkal a csapatban, mint messi, neymar vagy suarez.Legfontosabb a 3 pont, akár egy 90-ik perci öngóllal vagy 11-esel teljesen mindegy, nyerni kell.

Lehet, hogy egyikőjüktől van a fia is!palesz77 írta:Luchonak van lánya?Lehet összeszűrte vele a levet Martin, más ötletem nincs erre már.
Talán még ha az asszonyát fektette meg LE-nek...

Luchonak van lánya?Erxy írta:azt csak a te megnyugtatásodra írtam be.valami komolyabb probléma lehet ott közöttük, az nem normális, hogy ennyiszer lelátózik..
egyébként Rafinhát most már azért szívesen megnézném kezdőként a középpályán.
Lehet ez lesz a szerencséje, még a végén addig itt marad, amíg Alves repül, és akkor már lehet bedobja az edző - vagy Luchot is túléli, és a külsős edző végre játszatja majd..messideco írta:Az a vicc, hogy szegény Montoya elmenni sem fog tudni.

Azt hittem nem mered így betenni a keretet, hogy Montoya kimaradt..Erxy írta:Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar
Még te a szerdai meccs előtt: Albának és Adrianonak kellenek a játékpercek, Montoya majd játszik htvégén.![]()
Megyek lottózni..palesz77 szerdán Montoyaról írta:De elore megmondom, hogy hetvegen a keretben sem lesz, az Alves-Alba-Adriano harmast fogja nevezni Lucho, fogadni mernek ra.
Nem mintha rajta múlt volna az esetek 90%-ában, hogy nem kaptunk gólt, ismét csak azt tudom felhozni kirívó példának, amikor MEGÁLLT a kilépő játékos mellett.. Általában köze nincs ahhoz, hogy hogy oldjuk meg az ellenfél támadásainak levédekezését - kivéve a Classicot, mert ott zsírkirály volt általában.Barcaman1993 írta:Aztán, Alves meg a kapott gólok?Ez igaz is lenne, ha a 9 bajnokiból nem csak 1-en kaptunk volna gólt...
Ha ezt nézzük, akkor az összes védőnket el kellett volna már rég küldeni. Adriano, Bartra, Piqué, Alba, Mascherano soroljam tovább?defender3 írta:Komoly meccs eddig idén kettő volt mindkettőn 2 kapott gólba benne volt tavaly AtMa ellen is miatta kaptunk gólt. Ezen a 3 meccsen kaptunk 7 gólt abból 5-ben vmilyen szinten benne volt. A többi meccsen is inkább emberhátrány volt, meg Rakiticsnek kell folyamatosan kisegíteni, mert elfelejti mi is lenne az elsődleges feladata.
Komoly meccs eddig idén kettő volt mindkettőn 2 kapott gólba benne volt tavaly AtMa ellen is miatta kaptunk gólt. Ezen a 3 meccsen kaptunk 7 gólt abból 5-ben vmilyen szinten benne volt. A többi meccsen is inkább emberhátrány volt, meg Rakiticsnek kell folyamatosan kisegíteni, mert elfelejti mi is lenne az elsődleges feladata.Barcaman1993 írta: Aztán, Alves meg a kapott gólok?Ez igaz is lenne, ha a 9 bajnokiból nem csak 1-en kaptunk volna gólt...
Nem tudom miért vagy így kiakadva? 3 edző 3 év alatt mind mellőzték Montoyát... Gondolom ők a hozzá nem értők, mi meg tökéletesen látunk mindent.defender3 írta:Nembaj nekünk még akkor is Alves kell majd amikor már járókerettel tud csak menni. Meg nézhetük azt, h benne van a kapott gólokban komolyabb meccseken. Szerintem kb mindenki látja, h a csapatnak jobb nem Alves a jobbhátvéd de LE mégse akarja elfogadni. Nem tudom, h még hány meccsen kell Alves miatt góltkapni, h LE is elhigyje.
Montoya helyébe szerződéstbantonék a csapattal és elmenni egy olyanhoz ahol játszhatnék is.