Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én ismertem.varnagykrisztian írta:Büszke vagyok magamra mert én is tudtam nektek végre valami újjal szolgálni.![]()
![]()
AlmásPCsabi írta:Egyébként meg ez a PIE:
KATT
Bob_Marley írta:Én sem ismertem ezt a mutatót, úgyhogy én köszönöm inkább, mert magamtól nem néztem volna utána.
Büszke vagyok magamra mert én is tudtam nektek végre valami újjal szolgálni.PCsabi írta:Durva, erről én sem hallottam...![]()
Durva, erről én sem hallottam...varnagykrisztian írta:PIE
Köszi Bob, nem kevés statból áll össze.Bob_Marley írta:Hatékonysági mutató.
Player Impact Estimate (PIE). PIE measures a player's overall statistical contribution against the total statistics in games they play in. PIE yields results which are comparable to other advanced statistics (e.g. PER which I discuss below) using the following formula: (PTS + FGM + FTM - FGA - FTA + DREB + (.5 * OREB) + AST + STL + (.5 * BLK) - PF - TO) / (GmPTS + GmFGM + GmFTM - GmFGA - GmFTA + GmDREB + (.5 * GmOREB) + GmAST + GmSTL + (.5 * GmBLK) - GmPF - GmTO).
1. A Wolves hülyébb, mint gondoltam, brutális ez a szerződés.Bob_Marley írta:1; nem lett max, hasonló mint Bledsoe pénzben, csak kéne lassan fejlődnie is a spanyolnakPCsabi írta:Ricky Rubio 4 év/55 millió.
Anderson Varejao 3 év/30 millió.
Alec Burks 4 év/42 millió.
Klay Thompson 4 év/70 millió.
2; Szerintem sok
3; Rohadt sok.
4; Én neki nem toltam volna maxot, sok. És nagyon rizikós.
Hatékonysági mutató.varnagykrisztian írta:Skacok az a PIE 23.4 az mit jelent HARDEN statjai mellettKÖSZI
http://stats.nba.com/player/#!/201935/stats/" target="_blank
1; nem lett max, hasonló mint Bledsoe pénzben, csak kéne lassan fejlődnie is a spanyolnakPCsabi írta:Ricky Rubio 4 év/55 millió.
Anderson Varejao 3 év/30 millió.
Alec Burks 4 év/42 millió.
Klay Thompson 4 év/70 millió.