Zozzy 5 írta:
Hegyi Ivánt lehet jogosan fikázni olykor, de ezt múltkor nagyon jól eltalálta szerintem: "Messi és Neymar játszani szeret, Ronaldo meg nyerni". Hát igen, ez az az óriási különbség ma a két világklasszis között, ami miatt többek között jóval előrébb tartanak fehérék, és Real-Barca tükörsima 3-1...Hozzáteszem, nálunk ez a játszani-nyerni különbség az előbbi dominanciájával a kulcsembereinkre általánosságban jellemző.
Mondjuk Neymarra sokmindent lehet mondani, de hogy ő csak játszani szeret és nem nyerni... Hát ez elég fals.
Cr tényleg egy tipikus atléta, de az ami régen jellemezte, látványos cselek, könnyed passzok már rég kivesztek a játékából. És rúghat 100+ gólt szezononként nem lehet zseninek nevezni, egy gép és annyi.Az viszont nekem szembetűnő, hogy mindenki nyomja róla, hogy gólgép stb., viszont (nem akarok itt penaldozni, vagy hasonlók), ha a büntetőit kivesszük Neymar ott lohol a nyakában, akiről hasonló jelzőt még nem hallottam. Ráadásul úgy, hogy ott van még Messi is 7 góllal, tehát nem rá van kihegyezve minden, míg a Realnál a góllövőlista másodikja Bale 4!!! találattal. Nem akarok elvenni semmit az érdemeiből, de szerintem tényleg max. 2-3 éve van. Nagyon hirtelen fog megkopni fizikálisan, akkor pedig nem lesz mivel ezt kompenzálni.
Messi esetében ez más. Lehet, hogy hamarabb "öregedik ki" és közel sem lesz ugyanaz, de a képességei jó ideig szinten tarthatják.
Gyanús, hogy azért változott már a szerepköre is, mert ott elől nem képes azt hozni, amit 2-3 éve, ezen a poszton viszont nagyon hasznos a csapat számára.
Ez a tükörsima 3:1.

El lehet keseredni, de azért ne túlozzunk már ennyire.