Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hatalmas volt ez az Intro. Egyébként nem hittem volna, hogy LBJ ennyire fog izgulni, volt pár olyan rossz megmozdulása, hogy csak néztem.Bob_Marley írta: Cleveland Cavaliers Intro - LeBron James is back
https://www.youtube.com/watch?v=8EDdUOSN-Rk
A Thunder szerintem igy a top4ről le is mondhat nyugaton, ennek ellenére a playoffot nem érzem veszélyben.Bob_Marley írta:Melo nem kért a buliból, nyert is a tegnap még rommá vert NY.
Cleveland Cavaliers Intro - LeBron James is back
Régi betegség megint előjött, James mintha izgult volna, rég nem látott játékot hozott, rengeteg hibával.
Westbrook is megsérült az OKC-ben.Jobb keze fáj, a Clipps ellen már nem jön vissza. Isten ad, Isten elvesz, a mindig egészséges és töretlen Thunder azért most "visszakapja" az élettől.
varnagykrisztian írta:Borsózik az ember bőre, micsoda hangulat lehet egy ilyen meccsen, neobarca-nak meg most biztos dagad a melle, Anthony (25 PTS, 6 AST, 53% FG) jól teljesített,
Borsózik az ember bőre, micsoda hangulat lehet egy ilyen meccsen, neobarca-nak meg most biztos dagad a melleBob_Marley írta:Melo nem kért a buliból, nyert is a tegnap még rommá vert NY.
Cleveland Cavaliers Intro - LeBron James is back
Ginnaisra akkor várnod kell majd egy kicsit.PCsabi írta: Miért Bucks - Hornets? Három indok: 1. ABC, 2. Parker, 3. Born Ready.
Raptors és a Wizards nem sokat változott a nyáron, az LBJ nélküli Heat szerintem nem lesz annyira szórakoztató, a Hawks meg számomra színtelen-szagtalan.
Miért Bucks - Hornets? Három indok: 1. ABC, 2. Parker, 3. Born Ready.Bob_Marley írta: És ez miért?Én is belefogok nézni a Bobatcs/Hornets miatt, mert szimpatizálok velük MKG miatt pl, de lesz pár "rangadó", Hawks-Toronto, Miami-Washington már így kezdésnek rendben van. Na mindegy, én úgyis Celtics-Netsre fogok felkelni.
És ez miért?PCsabi írta:Amit mára kinéztem, az a Bucks - Bobcats.
Szerk.: Ezt is meg kell még szoknom, nem Bobcats, hanem Hornets
Na azért említsük meg HARDEN 32 PTS-ját isBob_Marley írta: Rögtön pár elég kiemelkedő egyéni teljesítmény (Davis majdnem tripla-dupla 1 blokk hiányzott), s Randle sérülés. Meglepetés nem nagyon volt, Spurs-Dallas azért jó lehetett Parker karriercsúcs 4 tripla.![]()
Nem is akárhogyan. Valóban volt 1-2 kiemelkedő teljesítmény. Davis egy állat. Ilyen statok mellett akár bejelentkezhet az MVP-címre is. De ennyire ne szaladjunk előre. Ez csak 1 meccs volt meg ugyebár az egészsége is nagyban meghatározza majd a szezont. Minden esetre Asik-kal sztem nagyot fogott a Pelicans. Davis-Asik-Anderson magas trió nekem nagyon szimpatikus. De úgy összességében a Pelikánok is.Bob_Marley írta:Elkezdődött,
Sajnálom a srácot. Nem így kellett volna lennie. Többet érdemelt volna de mind1.PCsabi írta:Steve Nash expected to be ruled out for the 2014-15 season.
Vége. Sosem volt a kedvenc játékosom, de a Suns-szal megérdemelt volna egy bajnoki címet.
Utána jobban átgondoltamBob_Marley írta:Ki a legjobb légiós a ligában? Itt még Dirk volt az előbb nálad.![]()