USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.31. 16:41:38

Így belegondolva, amiket Game írt tényleg nem butaság még a tankolás sem. Aztán lesz egy "Duncaenük". :D Annyira brutál Nyugat, hogy ez az időszak Westbrook és KD nélkül finoman szólva is kemény lesz. De legalább Ibaka fantasyban jó lehet. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.10.31. 15:07:41

Bob_Marley írta: Cleveland Cavaliers Intro - LeBron James is back
https://www.youtube.com/watch?v=8EDdUOSN-Rk
Hatalmas volt ez az Intro. Egyébként nem hittem volna, hogy LBJ ennyire fog izgulni, volt pár olyan rossz megmozdulása, hogy csak néztem.

Russell Westbrook will join Kevin Durant on the shelf for 4-6 weeks with a broken hand.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Thunder are 0-2, and if Westbrook is really out 4-6 weeks, facing maybe 20 games w/o Durant and Russ. In the West, that is real danger.
If OKC is 5-15 after 20 games -- and that or worse is in play -- have to go 44-18 rest of way to hit 49 wins it took for No. 8 last season.
And that assumes on-schedule returns for both KD and Russ. Oof. Maybe OKC should have voted for lottery reform after all?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2014.10.31. 12:38:57

Bob_Marley írta:Melo nem kért a buliból, nyert is a tegnap még rommá vert NY. :D
Cleveland Cavaliers Intro - LeBron James is back
Régi betegség megint előjött, James mintha izgult volna, rég nem látott játékot hozott, rengeteg hibával.

Westbrook is megsérült az OKC-ben. :D Jobb keze fáj, a Clipps ellen már nem jön vissza. Isten ad, Isten elvesz, a mindig egészséges és töretlen Thunder azért most "visszakapja" az élettől.
A Thunder szerintem igy a top4ről le is mondhat nyugaton, ennek ellenére a playoffot nem érzem veszélyben.

A Cavs meg hihetetlen szenvedés volt. Love jól játszott meg Irving is, de James csak kereste a Heates önmagát. Nagyon kiváncsi leszek a folytatásra.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.31. 09:34:33

varnagykrisztian írta:Borsózik az ember bőre, micsoda hangulat lehet egy ilyen meccsen, neobarca-nak meg most biztos dagad a melle :D , Anthony (25 PTS, 6 AST, 53% FG) jól teljesített,

Na látod, ezt jól gondolod. Direkt nem keltem fel, mondom úgyis nagy verés lesz. Erre tessék. Azért is vagyok nagyon büszke, mert ennek az NYK-nak a torka véres. Míg a Cavs bitang.

Kíváncsi leszek az OKC-vel mi lesz így. Persze még RW-ről nem lehet tudni, mennyit hagy ki.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.31. 05:57:18

Pár éve a Celtics-szel volt, de volt már Dallas, Portland, Nets stb. Most a Cleveland az Association féle dokumentumfilmben.
Cleveland Cavaliers: Documentary Film - 2014-2015
https://www.youtube.com/watch?v=cg4PEg12kDA

This is 1st game of LeBron James' career in which he had at least 8 turnovers, fewer than 20 points & fewer than 5 assists.

De mindentől függetlenül a Heat is elég gyengén kezdett anno, borzasztó kíváncsi szerintem mindenki, hogy milyen lesz ez a Cleveland.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.31. 05:39:51

Bob_Marley írta:Melo nem kért a buliból, nyert is a tegnap még rommá vert NY. :D
Borsózik az ember bőre, micsoda hangulat lehet egy ilyen meccsen, neobarca-nak meg most biztos dagad a melle :D , Anthony (25 PTS, 6 AST, 53% FG) jól teljesített, LeBron (8 eladott laszti, 33%-os mezőnymutató) meg takarékon. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.31. 05:21:51

Melo nem kért a buliból, nyert is a tegnap még rommá vert NY. :D
Régi betegség megint előjött, James mintha izgult volna, rég nem látott játékot hozott, rengeteg hibával.

Westbrook is megsérült az OKC-ben. :D Jobb keze fáj, a Clipps ellen már nem jön vissza. Isten ad, Isten elvesz, a mindig egészséges és töretlen Thunder azért most "visszakapja" az élettől.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.30. 23:36:35

Újabb győzelem az Utah ellen, HARDEN (30% FG, 6 TO) nem villogott viszont megszerezte idei első DD-ját (10 AST, 18 PTS), ha Ariza (7-10 FGM-A, 4-7 3PM-A, 20 PTS) továbbra is így nyomja minimalizálhatja Parsons hiányát, Howard (22 PTS, 10 REB) megküzdött a palánk alatt és a padról Papanikolaou (12 PTS, 4-6 3PM-A) is megvillant.Megnéztem a meccset felvételről és minden elismerésem a Jazz-é......nagy küzdők. =D>
PCsabi
aka Game90

2014.10.30. 21:41:32

Cavs első hazai meccse kihagyhatatlan, főleg, hogy megint lesz chalk toss :D

Together - LeBron James 2014:
http://youtu.be/n6S1JoCSVNU" target="_blank
Nike ezt (is) odatette.

RW is bekezdett :mrgreen: :
Westbrook's usage rate? Just a standard 48.5 percent.
A tavalyi évet nézve:
1. Westbrook 33,5
2. KD 31,2
3. Cousins 30,7
4. Melo 30,1
5. LBJ 29,1
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.30. 15:44:44

Ha Pierce-t elcserélte a Celtics, akkor én azt mondom semmi nem lehetetlen. :D Lakers jól megfúrta magát Bryant szerződésével, viszont a marketingértéke meg elég nagy ahhoz hogy megtartsák. Két évig elszenvednek aztán elindulnak valamilyen úton. Ha ezt félreteszik hogy marketingérték, akkor a NY valóban ideális lehetne, ott is nagy pénz van és csillogás. Bobcats nálam kizárt, ők egy fiatal kis csapat, akik tudatosan szépen építkeznek csak nem cseszik el több év munkáját. Dallas is most egységesnek tűnik, jó a kezdő, jó a pad, jó az edző. Felesleges lenne oda Bryant. Nets-Knicks pénzügyileg nagyon rossz helyzetben van, nekik mindegy is , hogy Stoudemire-t vagy KG-t fizetik agyon vagy Bryantet. Szóval ők reálisak lehetnek, de első blikkre azt mondom nem cserélik el, még ha szerintem jobban is járnának, mert Amare pl lejáró. Bryanttel vagy nélküle se nagyon fognak kicsúszni abból a bizonyos top5 pickből, de legalább kicsit rugalmasabb lenne a mozgásterük.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.30. 14:01:27

"Chad Ford (ESPN) szerint a New York Knicks, a Brooklyn Nets, a Dallas Mavericks és a Charlotte Hornets érdeklődhetnek Kobe Bryant iránt, amennyiben a Los Angeles Lakers úgy dönt, megválik a sztártól. Julius Randle sérülésével a minimálisnál is kevesebb esélyük lett a PO elérésére, az pedig elemi érdekük, hogy a pickjük Top5-ben maradjon, csak így tarthatják meg - különben megy a Phoenix Sunshoz. A New York a különösen érdekes ezek közül a csapatok közül, tekintve Bryant kapcsolatát Phil Jacksonnal, Derek Fisherrel és a Triangle-lel."

Azért betojnék, ha jönne hozzánk Kobe. Újabb 3 évig semmire se menne a csapat. :mrgreen: Remélem csak kacsa, mert végre jövőre már lehetne építkezni. Na de így...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.30. 00:00:53

PCsabi írta: Miért Bucks - Hornets? Három indok: 1. ABC, 2. Parker, 3. Born Ready.

Raptors és a Wizards nem sokat változott a nyáron, az LBJ nélküli Heat szerintem nem lesz annyira szórakoztató, a Hawks meg számomra színtelen-szagtalan.
Ginnaisra akkor várnod kell majd egy kicsit.

Tonight's starting 5 for the @Bucks PG - Knight SG - Middleton SF - Dudley PF - Parker C - Sanders

Hivatalos! 5 héttel a sérülése után Rondo kezdő a Nets ellen. Rondo-Bradley-Green-Sully-Olynyk
Hajrá

Végére kicsit lankadt a figyelem, de gyönyörű meccset játszottunk nyolcan is 10 pont vagy afelett végeztek, nagy győzelem a Brooklyn ellen.

Hornets -24 ről Kemba vezetésével nyert hosszabbításban.
Kemba Walker's game-tying and game-winning shot vs Milwaukee Bucks - CLUTCH!
https://www.youtube.com/watch?v=wiBckwv0RWQ

És hogy kicsit promózzam az egyik fantasy játékosomat.
James Ennis:
Kép
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.10.29. 19:34:12

Bob_Marley írta: És ez miért? :D Én is belefogok nézni a Bobatcs/Hornets miatt, mert szimpatizálok velük MKG miatt pl, de lesz pár "rangadó", Hawks-Toronto, Miami-Washington már így kezdésnek rendben van. Na mindegy, én úgyis Celtics-Netsre fogok felkelni. :D
Miért Bucks - Hornets? Három indok: 1. ABC, 2. Parker, 3. Born Ready.

Raptors és a Wizards nem sokat változott a nyáron, az LBJ nélküli Heat szerintem nem lesz annyira szórakoztató, a Hawks meg számomra színtelen-szagtalan.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.29. 17:55:47

PCsabi írta:Amit mára kinéztem, az a Bucks - Bobcats.

Szerk.: Ezt is meg kell még szoknom, nem Bobcats, hanem Hornets :D
És ez miért? :D Én is belefogok nézni a Bobatcs/Hornets miatt, mert szimpatizálok velük MKG miatt pl, de lesz pár "rangadó", Hawks-Toronto, Miami-Washington már így kezdésnek rendben van. Na mindegy, én úgyis Celtics-Netsre fogok felkelni. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.10.29. 17:10:56

1. Kemba szerződése teljesen korrekt.
2. Randle-t sajnálom, valószínűleg nem ilyen kezdésről álmodott (mostanában nincs sok szerencséjük az újonc magasoknak).
3. A nap képe: KATT
4. Jimmy Butler 2-4 hét out.

Még nekem is fel kell vennem a ritmust, a Magic - Pelicans meccs második negyedében gyönyörűen bealudtam :D Amit mára kinéztem, az a Bucks - Bobcats.

Szerk.: Ezt is meg kell még szoknom, nem Bobcats, hanem Hornets :D
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.29. 10:47:41

Bob_Marley írta: Rögtön pár elég kiemelkedő egyéni teljesítmény (Davis majdnem tripla-dupla 1 blokk hiányzott), s Randle sérülés. Meglepetés nem nagyon volt, Spurs-Dallas azért jó lehetett Parker karriercsúcs 4 tripla. :D
Na azért említsük meg HARDEN 32 PTS-ját is :!: Howard és Kobe mindjárt meg is találta egymást, továbbra is nagy hibának tartom az Asik, Lin, Parsons trió elengedését.Beverley (2/6 FGM-A, 9 PTS) gyengusz volt, Ariza (50% FG, 63% 3PTS, 16 PTS) bizalomgerjesztő, Howard (11 REB) és Jones (13 REB) lepattanózásban jeleskedett.
Ami meglepett az Parsons gyengélkedése (2/10 FGM-A, 5 PTS), Parker 4/4 tripla……az milyen már. :!:
Asik viszont tündökölt 14 PTS + 17 REB, Davis-ről (26 PTS, 17 REB, 9 BLK) meg nem is beszélve.
:mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.29. 10:36:30

Spursnél azért ne feledjük Splitter, Leonard sem játszott, jó a Dallas de ez a Spurs idén is bajnokesélyes míg nálam a Mavericks, aki mindenkire veszélyes kategória.

Bryant és Howard:
https://www.youtube.com/watch?v=qhphJvg09Ik#t=25

Pelicans valóban szimpatikus gárda, de Nyugat annyira tömött, hogy egyelőre ez kevés.

A sorrendet nem tudom megtippelni, amit Game írt val. közel áll a valósághoz.

MVP: James
DPOY: Drummond
ROTY: Parker
6th: Gibson
MIP: Giannis/MKG
COY: Thibodeau
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.29. 09:49:09

Bob_Marley írta:Elkezdődött,
Nem is akárhogyan. Valóban volt 1-2 kiemelkedő teljesítmény. Davis egy állat. Ilyen statok mellett akár bejelentkezhet az MVP-címre is. De ennyire ne szaladjunk előre. Ez csak 1 meccs volt meg ugyebár az egészsége is nagyban meghatározza majd a szezont. Minden esetre Asik-kal sztem nagyot fogott a Pelicans. Davis-Asik-Anderson magas trió nekem nagyon szimpatikus. De úgy összességében a Pelikánok is. ;)

Vuceviset is megemlíteném mint az este nagy teljesítménye orlandói oldalról. 23 lepattanó igazán derék.

SAS igazán nehezen hozta a meccset. Nem szabad lebecsülni ezt a Dallast idén. Van bennük fantázia.

Lakers meg simán kapott ki. Bryant habitusa nem változott. 6-17 azért sokat elárul. :mrgreen:
Sajnálatos Randle sérülése. Remélem rendbejön bár szinte biztos, hogy törés...
Egyébként Boozer nem mozgott rosszul. Lesz itt lehetősége bőven. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy pl Bryant, hogy fogja viselni az állandó vereségeket. :lol:

A rakéták meg látszólag jól beépítették Arizát. Jones pedig idén sztem ki fog forrni. 8)

Jó, hogy végre megint van értelme fennmaradni éjszaka. :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.29. 08:14:51

Elkezdődött,
Kép

Rögtön pár elég kiemelkedő egyéni teljesítmény (Davis majdnem tripla-dupla 1 blokk hiányzott), s Randle sérülés. Meglepetés nem nagyon volt, Spurs-Dallas azért jó lehetett Parker karriercsúcs 4 tripla. :D

Hírek szerint Randle lába eltörött, itt a videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=fkUkFcJXe4c

Ma végre mi is kezdünk, Rondo szinte biztos, hogy játszik val a Rondo-Bradley-Green-Sully-Olynyk kezdővel állunk ki.

Perry Jones nyerheti a megüresedett kezdőtagságot az OKC-nél.

Kemba 4/48-ért hosszabbított.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.10.28. 23:11:02

EVERYBODY UP - Roll Call:
http://youtu.be/Lu4HbZKMPuw" target="_blank

Podcastek:
Kezdő5 Kelet
Kezdő5 Nyugat
NBA1 Kelet
NBA1 Nyugat

ESPN NBA Rank:
KATT

Tippjeim:

Kelet:
1. Bulls
2. Cavs (fél óra múlva lehet, hogy őket tenném az első helyre)
3. Raptors
4. Wizards
5. Bobcats
6. Hawks
7. Heat
8. Nets
9. Knicks
10. Pistons
11. Celtics
12. Magic
13. Bucks
14. Pacers
15. 76ers

Nyugat:
1. Spurs
2. Clippers
3. Thunder
4. Mavs
5. Warriors
6. Blazers
7. Grizzlies
8. Rockets
9. Nuggets
10. Suns
11. Pelicans
12. Kings
13. Wolves
14. Lakers
15. Jazz

MVP: LBJ
DPOY: A. Davis
ROY: Parker
6th Man: I. Thomas
MIP: Sullinger
COY: Blatt

Éjjel végre meccs, Magic - Pelicans! 8)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.25. 06:41:22

HARDEN (9/19 FGM-A, 5/9 3PM-A, 25 PTS) jól melegített a szerdai Lakers elleni meccsre, nekem Lin és Parsons nagyon hiányzik igaz Ariza jött de gyengébbnek érzem idén a csapatot, a PO meglesz de szerintem ennyi, na de majd jövő héttől kiderül.I Love This Game :!: :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.24. 11:37:37

PCsabi írta:Steve Nash expected to be ruled out for the 2014-15 season.

Vége. Sosem volt a kedvenc játékosom, de a Suns-szal megérdemelt volna egy bajnoki címet.
Sajnálom a srácot. Nem így kellett volna lennie. Többet érdemelt volna de mind1. :cry:

PCsabi
aka Game90

2014.10.24. 10:33:34

Bob_Marley írta:Ki a legjobb légiós a ligában? Itt még Dirk volt az előbb nálad. :D
Utána jobban átgondoltam :mrgreen:

NBA.com 2014-15 GM Survey:
KATT

Steve Nash expected to be ruled out for the 2014-15 season.

Vége. Sosem volt a kedvenc játékosom, de a Suns-szal megérdemelt volna egy bajnoki címet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.23. 16:09:10

Ez jó. :D Próbálok azért másokat írni, pl szórakoztatásra is, mert idén a nyugati meccsek gyilkosak lesznek, s keleten is a Bobcats is jól erősített, s tavaly is élvezetes játékot toltak, a kicsi közül meg a Magic is élvezetes lehet.

Ki lesz a bajnok?
Cavs (rámegyek a "tutira". :D )
Ki lesz az MVP? James
Melyik csapatot lesz a legszórakoztatóbb nézni? Celtics (:D), Spurs, Chicago, Dallas
Melyik játékos fog idén befutni? (breakout season) Sullinger (és ezt nem "homerségből"), Giannis (legtöbbet fejlődött játékos esélyes lehet), Drummond, Bennett (ez persze sok mindentől függhet, de az előszezonban is jól mozgott, a Wolvesban meg kaphat perceket, összejöhet neki egy nagy szezon)
Melyik volt a holtszezon leginkább alulértékelt igazolása? Aminu (Dallas támadóoldalon nagyon sok puskával rendelkezik, Aminu a padról egy baromi hasznos emberke s Carlisle megfogja találni a helyét), Hawes (nagyon illik a gépezetbe, széthúzza a játékot és fent lehet hagyni a végén Jordan helyett, nagyon kellett ő a Clippsnek), Born ready (csak mert Game egyik kedvence ez a név) nagyon fog illeni a Bobcatshez. És hogy mondjak ide is egy Celtics játékost, Turner is alulértékelt igazolás.
Ki a legjobb légiós a ligában? Itt még Dirk volt az előbb nálad. :D Parker
Melyik játékosból lenne a legjobb edző? Michael Beasley :lol: Felsoroltakon kívül, Garnett, James (viccet félre téve, nagy mentornak tűnik), Parker, Ginobili
Fizikai képességeihez képest melyik játékos hozza ki magából a legtöbbet? Mindhárom példa remek, ide is betenném Sullyt még, mert tényleg úgy néz ki, mint egy napközis, aki még az öltözőből kisétálva gyorsan betol egy csomag gumicukrot meg rálöttyint 1 liter kólát, de baromi gyors és erőszakos. Képzett jól lát, s betol mindenkit. :D És idevenném még Evanst is, nagyon szeretem a csúnya szóval egydimenziós embereket. Evans tipikus példája annak, hogy se nem ügyes se nem képzett, de szívesen látod a csapatodban.
Ki a legjobb vezér? James
Kinek a legmagasabb a kosárlabda-intelligenciája? Paul mellé nálam Nash, Parker és Rondo is befér.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.10.23. 15:28:29

Alley-oop #63: Behave yourselves!
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2014/10/22/alleyoop63" target="_blank

Ki lesz a bajnok? Spurs.
Ki lesz az MVP? LBJ.
Melyik csapatot lesz a legszórakoztatóbb nézni? Cavs, Bucks, Wolves, Warriors.
Melyik játékos fog idén befutni? (breakout season) Giannis ABC, Faried.
Melyik volt a holtszezon leginkább alulértékelt igazolása? Marion, Asik, Deng.
Ki a legjobb légiós a ligában? Noah, Parker.
Melyik játékosból lenne a legjobb edző? Ray Allen, CP3, Nash.
Fizikai képességeihez képest melyik játékos hozza ki magából a legtöbbet? Diaw, Barea, Nate Robinson.
Ki a legjobb vezér? Noah.
Kinek a legmagasabb a kosárlabda-intelligenciája? CP3.
Válasz küldése