Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ehhez csak gratulálni tudok!Barcaman1993 írta:...
Érdekes....Barcaman1993 írta:Azért ez szép történet:
Hazudnék ha azt mondanám , hogy meglepődtem.....Barcaman1993 írta:Azért ez szép történet:
Paco Aguilar is no longer Spanish journalist to vote for Ballon d'Or after last year's Madrid-inspired manipulation to let Ronaldo win.
Aguilar says Ballon d'Or co-organizer France Football has turned into a Real Madrid fanzine and that he has been victim of mobbing. [md]
note: after the resignation of aguilar, the new spanish journalist to vote for ballon d'or is alfredo relaño, director of madrid paper "as"
Nagyjából annyi, hogy a France Football a Real Madrid szurkolói körévé vált. Az ezt firtató újságírót leváltották, majd egy madridi lap szerkesztőjét választották meg...
Csak hogy fokozzam egy kicsit, meglepően nagy hasonlóság jelent meg az LFP-nél is, amiről az LFP elnöke nyilatkozott:
http://www.mundodeportivo.com/20141030/ ... 33064.html
Ilyenkor el tudok gondolkozni egy-két dolgon.
Ez nem igaz, mert az én bátyám sokkal erősebb a tiéteknél.MQuC írta:Az én bátyám úgyis mindegyikőtök bátyjánál erősebb. Ha barcás, ha madridistakönyörgöm, fel ne tegyétek megint a ki a jobb című lemezt.![]()
Casillas, Ramos, és Alonso bizonyítottan átverés áldozatai, Messi verte át őket, és húzta be a csőbe. Pisztollyal fenyegette meg őket,hogy adót csaljanak.bence-barca írta:Spanyol sajtóértesülések szerint többek között Sergio Ramos, Iker Casillas, Xabi Alonso, Andrés Iniesta, Xavi és Gerard Piqué ellen is adócsalási vizsgálat folyik.
A lap hozzáteszi, a spanyol adótörvény szövevényes pontjai miatt nehezen lesz rábizonyítható a világ- és Európa-bajnok futballistákra, hogy valóban bűncselekményt követtek el. -nso
Buli van!!![]()
Kíváncsi vagyok, ezúttal a Realosok szerint ez mennyiben lesz más, mint Messié. Mert páran biztos találnak vmi "kiskaput".![]()
Hát ha ott is sikerül bizonyítani a csalást, akkor semennyiben, de addig meg kéne próbálni óvatosan kezelni ezt a hírt. Főleg úgy, hogy több Barca játékos érdekelt benne, mint Real Madrid játékos.bence-barca írta:Kíváncsi vagyok, ezúttal a Realosok szerint ez mennyiben lesz más, mint Messié. Mert páran biztos találnak vmi "kiskaput".
Mangala,Benatija,Varane,Masi,Depayvisca el barca írta:könyörgöm, fel ne tegyétek megint a ki a jobb című lemezt.
Giga méretű vita szagot érzekvisca el barca írta:könyörgöm, fel ne tegyétek megint a ki a jobb című lemezt.
Biztos, hogy a mostani formák alapján írta. Elvégre CR>Messi nem értelmezett a valós számok halmazán.csabooo írta:Azert ez kicsit eroszola8787 írta:Hasonlítsuk össze...vedelem meg elmegy, de kp bol minimum Ini veri Kroost.. lehet most Ini nem az igazi, de azert meg igy is ha realisan nezzuk, kenterbe veri a nemetet... Xavi is minimum egy x re jo Iscoval szembe, de ezt meg el megy ugy ahogy.
De remelem te sem gondoltad komolyan h Suarez meg Benzin egyenloNem tudom mi alapjan gondolod igy, ha a mostani forma alapjan akkor meg oke, de ha kepessegeket nezzuk s azt hogy ki mit tud, akkor azert ez kicsit eros. Bar ez szubjektiv, nem kotekedesbol irtam, csak szemet szurt nehany dolog
Azert ez kicsit eroszola8787 írta:Hasonlítsuk össze:Leon írta:
Penaldo 1et tiziből
Pepe
Benzema
Kapusokat most hagyom
Alves < Marcelo
Piqué < Ramos
Masch = Pepe
Carvajal = Matthieu
Busi <<<< Modric
Xavi < Isco
Iniesta < Kroos
Neymar > James
Messi < Ronaldo
Suárez = Benzema
Így kijön egy döntetlen csatársorban, de nézzük meg a többit, jobb a Real és kész posztokat tekintve.
Hasonlítsuk össze:Leon írta:
Penaldo 1et tiziből
Pepe
Benzema