Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Olyan tipikusan "nem erőltetjük túl magunkat" meccs. Suarez eléggé kevergeti az Espanyol védőit. SR kimondottan jó (lehet, h csak a megfelelő szintű ellenfél kell és megtáltosodikBarcafanTomee írta:és a meccs milyen?
Sajnos nem tudok segíteni, én megnéztem egy reklámot, majd behozta a meccset..Vakmacska írta:hogyan?
nekem vmi parlamenti pofázás jön csak
Majd ha 5 meccsen kezdo lesz egymas utan akkor talan elgondolkozok azon, hogy atirom..ZBarca írta:Palesz!
Aztán nehogy már jövő héten át kelljen írnod!
ZBarca írta:Nekem nem működik...Gareth Tello írta:Na, ez tényleg jó stream.
http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/TV3CAT" target="_blank
Szerk.: Rendbe jött!
Lehet szezon végén már nem kell átírnod. Ha van esze akkor amint lehet elmegy. LE kb előbb játszatná Messit jobbhátvédként, minthogy Montoyát betegye.palesz77 írta:Remelem ev vegen 'Mr. Starter'-re at kell szerkesztenem..Gareth Tello írta:
Jó kis ava, palesz.Bar sajnos ketlem, nagy minusz ez Luchonak a szememben.
Suarez show kozbe beindult..
Remelem ev vegen 'Mr. Starter'-re at kell szerkesztenem..Gareth Tello írta:
Jó kis ava, palesz.
Nekem nem működik...Gareth Tello írta:Na, ez tényleg jó stream.
http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/TV3CAT" target="_blank
Csak nehogy újabb 2 évet kelljen várni a következő hasonlórapalesz77 írta:Amugy az a labda Suareznek igen popec volt, kar hogy 2 evet kellett varni az elso ilyenre..
Hiába, több mint 2 év az első csapatnál csodákra képes!defender3 írta:Robinak mintha lett volna jópár előrepassza
Biztos csak Messi tartja terrorban, most hogy o nincs SR szarnyal!defender3 írta:Robinak mintha lett volna jópár előrepassza
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...La Pulga írta:Pedron a kapitányi karszalag![]()
Én Montoya helyébe ott az öltözőben felhívtam volna a manageremet, h holnap intézze el a szerződésbontást, és jó hangosan, h LE is tisztán hallja. A mostani nyilatkozata meg ez a teljes mellőzés azt jelenti, h nem kell neki Montoya, amikor most pont egy hozzá hasonló jobbhátvéd kell a csapatnak.palesz77 írta:Barcelona line-up (official): Masip - Adriano Pique Bartra Alba - SergiRoberto Samper Rafinha - Pedro Suarez Munir
Lucho elmész ám a..Goodbye Montoya.
Valaki amúgy mondja már meg, hogy itt mennyit lehet majd cserélni? Ha teljes csapatot, akkor nem olyan gáz, hogy nem kezd.
Bench Barcelona: Ter Stegen, Montoya, Rakitic, Xavi; Ie, Grimaldo, Halilovic, Adama, Sandro
u.i.: Ha valakinek van valami faja linkje majd ne habozzon megosztani..