aynas írta:
Ezt LE óvodás módon eltaktikázta. ERGO DILLETTÁNS VOLT. Ez a meccs már a felállásnál eldőlt.
én az ilyenekkel azért nem tudok egyetérteni, mert minden működött, amíg az EGYÉNI hibák nem jöttek. a minden működöttet persze nem úgy kell érteni, hogy nincs az ellenfélnek helyzete, mi meg dominálunk, mert azért csak a real ellen játszottuk, akik marha jók, hanem inkább úgy, hogy vezettünk és itt is, ott is van egy csomó helyzet, jól játszunk, ők is jól játszanak és mégis mi vagyunk előnyben.
de most tényleg, egy igazi adok kapok volt, amiből nem azért jöttek ki jobban, mert hú de lefociztak volna minket meg meg jaj de eltaktikázta magát le (csak a 3-1 után, amikor ketten voltak nálunk hátul kábé csak), hanem azért, mert piqué
miafsaztakartott és abból lőttek egy tizenegyest, meg mert iniesta
miahaláltakartott.
én is máshogy álltam volna fel, amit utólag is jobbnak ítélek, de ettől függetlenül szerintem bejött, amit az edzőnk akart, arra meg nem tudja felkészíteni a csapatát, hogy
lécci ne passzold már oda az ellenfélnek a labdát vagy
lécci ne érj már kézzel bele, mert akkor nekünk rossz lesz.
aminél számomra hibázott, hogy nem tudott semmit se lépni, miután 3-1ra fordult az állás, de tényleg semmit. nem éreztem, hogy akkor most majd lövünk egyet és megint nyílt, nem éreztem, hogy veszélyesek lennénk. egyszerűen előretoltuk az embereinket, akik nem csináltak elől semmit, ötlet nélkül voltak, amivel csak annyit értünk el, hogy hátul senki nem volt és azt csinált a real, amit akart.