Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.29. 12:46:29

Alves < Marcelo
Pique < Ramos
Masch > Pepe
Mathieu < Carvajal
Busi = Modric
Iniesta < Kroos
Xavi < Isco
Neymar > James
Messi > CR (lehet kicsit elfogult, de szerintem így van)
Suarez > Benzema
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.29. 12:23:10

Ancelotti a szerda délelőtti sajtótájékoztatóján azt is elárulta, hogy tervei szerint a Jesús Navas – Arbeloa, Varane, Nacho, Carvajal – J. Rodríguez, Khedira, Illarramendi, Isco – Chicharito, Benzema kezdőcsapat áll fel a párharc első mérkőzésén.
-nso :lol:

Nem is tudtam, h Citytől elhozták és még ő is megelőzi a sorban Keylort. :-k
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.29. 12:20:25

Arra leszek kíváncsi, Pérez rábólint-e.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -t-2372933" target="_blank
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.10.28. 22:27:29

Nálam ez így nézne ki:

Carvajal > Alves
Ramos >Piqué
Pepe < Masche
Marcelo > Mathieu
Modric > Busi
Kroos > Xavi
Isco < Ini
Messi = CR7
James < Neymar
Benzema < Suárez
MatyiG
Adminisztrátor

2014.10.28. 22:19:01

Nem értek egyet.

Mathieu < Marcelo
Piqué < Ramos
Masch > Pepe
Alves < Carvajal
Busi = Modric
Xavi < Isco
Iniesta = Kroos
Neymar > James
Messi < Ronaldo
Suárez > Benzema
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.28. 21:59:27

csabooo írta:
zola8787 írta:Hasonlítsuk össze...
Azert ez kicsit eros :) vedelem meg elmegy, de kp bol minimum Ini veri Kroost.. lehet most Ini nem az igazi, de azert meg igy is ha realisan nezzuk, kenterbe veri a nemetet... Xavi is minimum egy x re jo Iscoval szembe, de ezt meg el megy ugy ahogy.
De remelem te sem gondoltad komolyan h Suarez meg Benzin egyenlo :) Nem tudom mi alapjan gondolod igy, ha a mostani forma alapjan akkor meg oke, de ha kepessegeket nezzuk s azt hogy ki mit tud, akkor azert ez kicsit eros. Bar ez szubjektiv, nem kotekedesbol irtam, csak szemet szurt nehany dolog ;)
Biztos, hogy a mostani formák alapján írta. Elvégre CR>Messi nem értelmezett a valós számok halmazán. :mrgreen:

Ezek alapján szerintem nagyjából reális a lista, bár a jelenlegi Benzema játékban van, szóval előrébb van Suáreznél per pillanat, meg Carvajal nem tudom miben lett rosszabb a mi Mathieunknél. Viszont a középpályán lévő fölény elég egyértelmű volt sajnos.
csabooo
Capitá del Barça

2014.10.28. 21:40:35

zola8787 írta:
Leon írta:
Penaldo 1et tiziből
Pepe
Benzema

:roll:
Hasonlítsuk össze:

Kapusokat most hagyom
Alves < Marcelo
Piqué < Ramos
Masch = Pepe
Carvajal = Matthieu
Busi <<<< Modric
Xavi < Isco
Iniesta < Kroos
Neymar > James
Messi < Ronaldo
Suárez = Benzema

Így kijön egy döntetlen csatársorban, de nézzük meg a többit, jobb a Real és kész posztokat tekintve.
Azert ez kicsit eros :) vedelem meg elmegy, de kp bol minimum Ini veri Kroost.. lehet most Ini nem az igazi, de azert meg igy is ha realisan nezzuk, kenterbe veri a nemetet... Xavi is minimum egy x re jo Iscoval szembe, de ezt meg el megy ugy ahogy.
De remelem te sem gondoltad komolyan h Suarez meg Benzin egyenlo :) Nem tudom mi alapjan gondolod igy, ha a mostani forma alapjan akkor meg oke, de ha kepessegeket nezzuk s azt hogy ki mit tud, akkor azert ez kicsit eros. Bar ez szubjektiv, nem kotekedesbol irtam, csak szemet szurt nehany dolog ;)
Barça,Barça,Baaarça!!!
PCsabi
aka Game90

2014.10.28. 21:12:19

Ennyiért el kellett adni a stadion nevét. Money Is Money.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.28. 21:02:21

Leon írta:
Penaldo 1et tiziből
Pepe
Benzema

:roll:
Hasonlítsuk össze:

Kapusokat most hagyom
Alves < Marcelo
Piqué < Ramos
Masch = Pepe
Carvajal = Matthieu
Busi <<<< Modric
Xavi < Isco
Iniesta < Kroos
Neymar > James
Messi < Ronaldo
Suárez = Benzema

Így kijön egy döntetlen csatársorban, de nézzük meg a többit, jobb a Real és kész posztokat tekintve.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.28. 20:55:28

BarcafanTomee írta:
visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
igen 20 éves szerződést kötöttek.
És akkor 20 évig lesz ez a Bernabeu neve ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.10.28. 20:34:17

visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
igen 20 éves szerződést kötöttek.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.28. 20:28:42

ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.28. 20:25:29

BarcafanTomee írta:New topic:

Abud Dhabi Bernabeu lesz az új név, laza 500 milláért vették meg a jogot az arabok.
Ez eléggé gáz dolog és minősíti perezt...

((Csak nehogy velünk is előforduljon ))
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.10.28. 20:17:33

New topic:

Abud Dhabi Bernabeu lesz az új név, laza 500 milláért vették meg a jogot az arabok.
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.28. 19:47:55

mess2009 írta:
Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
1: Tiziből
2: Szélről belőtt labdák után
3: Gyors kontrákból.
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból ;)
pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...
Miben jobb a mi csatársorunk az övékénél? :D:D
Ők lőttek 3mat mi meg 1et. Ja, hogy a nevek jobbak hangzanak, értem...
mess2009
Director del Fútbol

2014.10.28. 19:28:28

Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból ;)
pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...
Mr. Cesc
Barça B

2014.10.28. 19:27:51

Ezt nézzétek meg, kicsit megmosolyogtat így a vesztes classico után. :wink:
ferninho
Madridista

2014.10.28. 19:21:06

Normandia írta: Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.
https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZ" target="_blank
a labda ívén tisztán látszik, főleg amikor pont oldalról mutatják
jobb klikk a videóra, lejátszási sebbesség és még kicsit lassítva még jobban látszik
madridista
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.28. 18:15:17

danianevem írta:
Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.

Szóval szerinte Casillas kivédte, a visszajátszásból már nekem is úgy tűnt. Nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyit, hogy jót tett Iker lelkének a védés.
Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.28. 17:21:45

Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.

Szóval szerinte Casillas kivédte, a visszajátszásból már nekem is úgy tűnt. Nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyit, hogy jót tett Iker lelkének a védés.
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.28. 16:59:52

Fuentealbilla írta:
Normandia írta:
Hozzád tolmács kell :mrgreen:
Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-t :mrgreen:
Igen van amelyikről nem tudni mi akar lenni, az más kérdés, hogy kikalkulálható a mondandód.

"Jó lesz az Casillas kivédtenek is"..

Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.10.28. 15:53:53

Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
Rivaldo-A Legnagyobb.
P.Kluivert9
Barça B

2014.10.28. 11:49:02

Penaldo vajon a meszes foltal együtt kapja meg az aranylasztit??? :twisted:
Fuentealbilla
Barça B

2014.10.28. 11:46:47

Normandia írta:
Hozzád tolmács kell :mrgreen:
Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-t :mrgreen:
barca2010
Jugador d'estrella

2014.10.28. 08:21:11

Nagyon régen írtam, de olvasva a véleményeket, gondoltam írok pár sort!
Nem kell magyarázkodni, a Madrid teljesen megérdemelten nyert! Lehet mondani, hogy ha a játékunkat játszuk, akkor jobbak vagyunk! Jobbak is voltunk 30 percig, mert addig tudtuk játszani a játékunkat! Ennyire képes jelen helyzetben a csapat! Utána viszont megutáltatták velünk a futballt, mondom úgy, hogy lassan 25 éve vagyok Barca drukker, és borzasztóan nehéz volt ezt megemészteni! Messi sérülésével kapcsolatban az a véleményem, hogy ha annyira sérült valaki, akkor nem játszik! Akinek nem inge ne vegye magára, de nem hiszem, hogy helyes dolog a Madrid drukkerek részéről a mi csapatunk alázása, mert nem is olyan régen fordítva volt a helyzet a két csapat mérkőzésein!!! Most örüljenek, hogy tényleg jó csapatuk van! Egynek viszont örültem, hogy megint futball volt, és nem az agresszív bunkó stílus, mint az elmúlt időszakban. Ancelotti mester, akiről mindenképp felsőkofon beszélek, nemúgy mint elődjéről, nagyon jót tett ennek a csapatnak! A versenyfutás azért még korán sem dőlt el!

Hajrá Barca!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Válasz küldése