Barça vs. Real - El Clásico
Alves < Marcelo
Pique < Ramos
Masch > Pepe
Mathieu < Carvajal
Busi = Modric
Iniesta < Kroos
Xavi < Isco
Neymar > James
Messi > CR (lehet kicsit elfogult, de szerintem így van)
Suarez > Benzema
Pique < Ramos
Masch > Pepe
Mathieu < Carvajal
Busi = Modric
Iniesta < Kroos
Xavi < Isco
Neymar > James
Messi > CR (lehet kicsit elfogult, de szerintem így van)
Suarez > Benzema

-
- Llegenda del Barça
Ancelotti a szerda délelőtti sajtótájékoztatóján azt is elárulta, hogy tervei szerint a Jesús Navas – Arbeloa, Varane, Nacho, Carvajal – J. Rodríguez, Khedira, Illarramendi, Isco – Chicharito, Benzema kezdőcsapat áll fel a párharc első mérkőzésén.
-nso
Nem is tudtam, h Citytől elhozták és még ő is megelőzi a sorban Keylort.
-nso

Nem is tudtam, h Citytől elhozták és még ő is megelőzi a sorban Keylort.

Arra leszek kíváncsi, Pérez rábólint-e.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -t-2372933" target="_blank
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -t-2372933" target="_blank
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Nálam ez így nézne ki:
Carvajal > Alves
Ramos >Piqué
Pepe < Masche
Marcelo > Mathieu
Modric > Busi
Kroos > Xavi
Isco < Ini
Messi = CR7
James < Neymar
Benzema < Suárez
Carvajal > Alves
Ramos >Piqué
Pepe < Masche
Marcelo > Mathieu
Modric > Busi
Kroos > Xavi
Isco < Ini
Messi = CR7
James < Neymar
Benzema < Suárez
- danianevem
- Entrenador del Barça
Biztos, hogy a mostani formák alapján írta. Elvégre CR>Messi nem értelmezett a valós számok halmazán.csabooo írta:Azert ez kicsit eroszola8787 írta:Hasonlítsuk össze...vedelem meg elmegy, de kp bol minimum Ini veri Kroost.. lehet most Ini nem az igazi, de azert meg igy is ha realisan nezzuk, kenterbe veri a nemetet... Xavi is minimum egy x re jo Iscoval szembe, de ezt meg el megy ugy ahogy.
De remelem te sem gondoltad komolyan h Suarez meg Benzin egyenloNem tudom mi alapjan gondolod igy, ha a mostani forma alapjan akkor meg oke, de ha kepessegeket nezzuk s azt hogy ki mit tud, akkor azert ez kicsit eros. Bar ez szubjektiv, nem kotekedesbol irtam, csak szemet szurt nehany dolog

Ezek alapján szerintem nagyjából reális a lista, bár a jelenlegi Benzema játékban van, szóval előrébb van Suáreznél per pillanat, meg Carvajal nem tudom miben lett rosszabb a mi Mathieunknél. Viszont a középpályán lévő fölény elég egyértelmű volt sajnos.
-
- Capitá del Barça
Azert ez kicsit eroszola8787 írta:Hasonlítsuk össze:Leon írta:
Penaldo 1et tiziből
Pepe
Benzema
Kapusokat most hagyom
Alves < Marcelo
Piqué < Ramos
Masch = Pepe
Carvajal = Matthieu
Busi <<<< Modric
Xavi < Isco
Iniesta < Kroos
Neymar > James
Messi < Ronaldo
Suárez = Benzema
Így kijön egy döntetlen csatársorban, de nézzük meg a többit, jobb a Real és kész posztokat tekintve.

De remelem te sem gondoltad komolyan h Suarez meg Benzin egyenlo

Barça,Barça,Baaarça!!!
-
- aka Game90
Ennyiért el kellett adni a stadion nevét. Money Is Money.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Hasonlítsuk össze:Leon írta:
Penaldo 1et tiziből
Pepe
Benzema
Kapusokat most hagyom
Alves < Marcelo
Piqué < Ramos
Masch = Pepe
Carvajal = Matthieu
Busi <<<< Modric
Xavi < Isco
Iniesta < Kroos
Neymar > James
Messi < Ronaldo
Suárez = Benzema
Így kijön egy döntetlen csatársorban, de nézzük meg a többit, jobb a Real és kész posztokat tekintve.
És akkor 20 évig lesz ez a Bernabeu neve ?BarcafanTomee írta:igen 20 éves szerződést kötöttek.visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
igen 20 éves szerződést kötöttek.visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez eléggé gáz dolog és minősíti perezt...BarcafanTomee írta:New topic:
Abud Dhabi Bernabeu lesz az új név, laza 500 milláért vették meg a jogot az arabok.
((Csak nehogy velünk is előforduljon ))
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
New topic:
Abud Dhabi Bernabeu lesz az új név, laza 500 milláért vették meg a jogot az arabok.
Miben jobb a mi csatársorunk az övékénél?mess2009 írta:pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
1: Tiziből
2: Szélről belőtt labdák után
3: Gyors kontrákból.
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból

Ők lőttek 3mat mi meg 1et. Ja, hogy a nevek jobbak hangzanak, értem...
pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból
Ezt nézzétek meg, kicsit megmosolyogtat így a vesztes classico után. 

https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZ" target="_blankNormandia írta: Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.
a labda ívén tisztán látszik, főleg amikor pont oldalról mutatják
jobb klikk a videóra, lejátszási sebbesség és még kicsit lassítva még jobban látszik
madridista
- Normandia
- Director del Fútbol
Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.danianevem írta:Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Szóval szerinte Casillas kivédte, a visszajátszásból már nekem is úgy tűnt. Nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyit, hogy jót tett Iker lelkének a védés.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- danianevem
- Entrenador del Barça
Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Szóval szerinte Casillas kivédte, a visszajátszásból már nekem is úgy tűnt. Nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyit, hogy jót tett Iker lelkének a védés.
- Normandia
- Director del Fútbol
Igen van amelyikről nem tudni mi akar lenni, az más kérdés, hogy kikalkulálható a mondandód.Fuentealbilla írta:Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-tNormandia írta:
Hozzád tolmács kell
"Jó lesz az Casillas kivédtenek is"..
Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:

Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça B
Penaldo vajon a meszes foltal együtt kapja meg az aranylasztit??? 

-
- Barça B
Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-tNormandia írta:
Hozzád tolmács kell

- barca2010
- Jugador d'estrella
Nagyon régen írtam, de olvasva a véleményeket, gondoltam írok pár sort!
Nem kell magyarázkodni, a Madrid teljesen megérdemelten nyert! Lehet mondani, hogy ha a játékunkat játszuk, akkor jobbak vagyunk! Jobbak is voltunk 30 percig, mert addig tudtuk játszani a játékunkat! Ennyire képes jelen helyzetben a csapat! Utána viszont megutáltatták velünk a futballt, mondom úgy, hogy lassan 25 éve vagyok Barca drukker, és borzasztóan nehéz volt ezt megemészteni! Messi sérülésével kapcsolatban az a véleményem, hogy ha annyira sérült valaki, akkor nem játszik! Akinek nem inge ne vegye magára, de nem hiszem, hogy helyes dolog a Madrid drukkerek részéről a mi csapatunk alázása, mert nem is olyan régen fordítva volt a helyzet a két csapat mérkőzésein!!! Most örüljenek, hogy tényleg jó csapatuk van! Egynek viszont örültem, hogy megint futball volt, és nem az agresszív bunkó stílus, mint az elmúlt időszakban. Ancelotti mester, akiről mindenképp felsőkofon beszélek, nemúgy mint elődjéről, nagyon jót tett ennek a csapatnak! A versenyfutás azért még korán sem dőlt el!
Hajrá Barca!!!
Nem kell magyarázkodni, a Madrid teljesen megérdemelten nyert! Lehet mondani, hogy ha a játékunkat játszuk, akkor jobbak vagyunk! Jobbak is voltunk 30 percig, mert addig tudtuk játszani a játékunkat! Ennyire képes jelen helyzetben a csapat! Utána viszont megutáltatták velünk a futballt, mondom úgy, hogy lassan 25 éve vagyok Barca drukker, és borzasztóan nehéz volt ezt megemészteni! Messi sérülésével kapcsolatban az a véleményem, hogy ha annyira sérült valaki, akkor nem játszik! Akinek nem inge ne vegye magára, de nem hiszem, hogy helyes dolog a Madrid drukkerek részéről a mi csapatunk alázása, mert nem is olyan régen fordítva volt a helyzet a két csapat mérkőzésein!!! Most örüljenek, hogy tényleg jó csapatuk van! Egynek viszont örültem, hogy megint futball volt, és nem az agresszív bunkó stílus, mint az elmúlt időszakban. Ancelotti mester, akiről mindenképp felsőkofon beszélek, nemúgy mint elődjéről, nagyon jót tett ennek a csapatnak! A versenyfutás azért még korán sem dőlt el!
Hajrá Barca!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!