fz9999 írta:...
Mondjuk a Real tény, hogy jobb volt, de esélyünk simán lett volna a győzelemre, ha mindenki 100-on pörög, és nem csinálnak olyan egyéni hibákat, amiket Lucho nem tud befolyásolni. Én is más kezdővel álltam volna ki, meg a meccsek 90%-án más kezdővel állnék ki, de akkor savaznám csak LE-t, ha full ugyan azzal a kezdővel álltunk volna ki, mint a PSG ellen - mint ahogy tavaly Tata tolta -, most legalább próbálkozott változtatni, nem jött be, ez van. Tavaly Carlo is simán eltaktikázta az őszi Classicot, pedig sokkal tapasztaltabb edző, mint Enrique. A PSG ellen meg egy az, hogy először tesztelte a "gálacsapatát" igazi ellenfél ellen, szóval ilyen szempontból "elnézhető" a másik meg az, hogy a franciák a szezon meccsét hozták le kb, plusz halkan hozzátenném, hogy ott is olyan egyéni hibák eredményeztek gólt- meg azok miatt nem lőttünk mi -, hogy az ellen Lucho nem tehetett sokat. Az persze a szerencsének köszönhető mindkét meccsen, hogy a végén nem kaptunk +3 gólt kb, de az meg már "csak" azért volt, mert minden mindegy alapon mentünk előre.. De leírom azért még egyszer a tisztázás kedvéért, mindkét meccs rajta is múlt, de nem csak ő a hibás a vereségek miatt.
Plusz halkan hozzátenném, hogy ha megkapja Cuadradot és Marquinhost, meg esetleg Koket - nem tudom, hogy őt mennyire akarta -, akkor azért máshogy festene a játékunk. Mondjuk a kis Brazil se hozott volna megváltást, az tény, de lehet azért akarta őt Lucho, hogy legyen egy fürge ember hátul. Így egyedül Masch ilyen - meg Vermaelen, de az orvosi sozbából nem megy vele sokra Lucho - a védekező típusú játékosaink közül, ezért javarészt kh-ként játszatja - szerintem helyesen -, a középpályán így meg marad egyedül Busi vkp-nek. Lehet be kéne próbálkozni amúgy azzal, hogy Rakitic a vkp, és a Rafinha-Ini duó nyomja előtte irányítóként, de ez inkább csak FM-ezés - az inkább testi erőre építő középpályák ellen gondolom ezt (PSG pl), nem a játszó csapatok ellen, azok ellen Busi tökéletes. Cuadrado pedig egészen mást nyújtana támadásban mint Dani, szerintem ez nem kérdés.
De hogy a hibáira is kitérjek, én sem értem, hogy Alvest miért játszatja ennyit, és hogy Montoyat miért nem - bár Dani most pl pont tök jó volt a Real ellen. Azt sem értem, hogy Bartra miért nem kezdő már. Meg még van pár dolog, nem hibátlan Lucho, de minden edzőnek vannk hülyeségei. Pep pl eleinte egyáltalán nem értett a cserékhez, és görcsösen ragaszkodott az általa preferált ifikhez - kb mint Lucho most amúgy. Csak ő akkor megkapta a 08/09-es gárdát, és kedve szerint tisztogathatott - szerintem most Bartoéknak komoly beleszólása volt a dolgokba sajnos, de lehet tévedek.
Azt meg már félve kérdezem meg, hogy október végén mégis kit hoznátok edzőnek?

Gondolom Klopp otthagyná a Dortmundot szezon közben a kedvünkért.. Tök értelmetlen lenne most elküldeni, ha szezon végére is ugyanilyen ötlettelen lesz a játékunk, és az összes rangadót ugyanúgy elbukjuk, akkor azt mondom, hogy indokolt lehet az edzőváltás - bár ha a kerethez nem nyúlhat, akkor sokkal nagyobb csodát senkitől nem lehet várni -, de addig még várjunk kicsit. Ismét csak Carlot tudom felhozni tavalyról, emlékezzünk milyenek voltak ősszel, aztán tavaszra csak összekapták magukat.
A végén meg halkan megjegyzem, hogy LE most kezdheti el az igazi érdemi munkát a csapattal, most tért vissza az utolsó hiányzó láncszem is, aki egymaga képes lehet a támadásaink képét megváltoztatni akár.