Giga méretű vita szagot érzekvisca el barca írta:könyörgöm, fel ne tegyétek megint a ki a jobb című lemezt.

Giga méretű vita szagot érzekvisca el barca írta:könyörgöm, fel ne tegyétek megint a ki a jobb című lemezt.
Biztos, hogy a mostani formák alapján írta. Elvégre CR>Messi nem értelmezett a valós számok halmazán.csabooo írta:Azert ez kicsit eroszola8787 írta:Hasonlítsuk össze...vedelem meg elmegy, de kp bol minimum Ini veri Kroost.. lehet most Ini nem az igazi, de azert meg igy is ha realisan nezzuk, kenterbe veri a nemetet... Xavi is minimum egy x re jo Iscoval szembe, de ezt meg el megy ugy ahogy.
De remelem te sem gondoltad komolyan h Suarez meg Benzin egyenloNem tudom mi alapjan gondolod igy, ha a mostani forma alapjan akkor meg oke, de ha kepessegeket nezzuk s azt hogy ki mit tud, akkor azert ez kicsit eros. Bar ez szubjektiv, nem kotekedesbol irtam, csak szemet szurt nehany dolog
Azert ez kicsit eroszola8787 írta:Hasonlítsuk össze:Leon írta:
Penaldo 1et tiziből
Pepe
Benzema
Kapusokat most hagyom
Alves < Marcelo
Piqué < Ramos
Masch = Pepe
Carvajal = Matthieu
Busi <<<< Modric
Xavi < Isco
Iniesta < Kroos
Neymar > James
Messi < Ronaldo
Suárez = Benzema
Így kijön egy döntetlen csatársorban, de nézzük meg a többit, jobb a Real és kész posztokat tekintve.
Hasonlítsuk össze:Leon írta:
Penaldo 1et tiziből
Pepe
Benzema
És akkor 20 évig lesz ez a Bernabeu neve ?BarcafanTomee írta:igen 20 éves szerződést kötöttek.visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
igen 20 éves szerződést kötöttek.visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
Ez eléggé gáz dolog és minősíti perezt...BarcafanTomee írta:New topic:
Abud Dhabi Bernabeu lesz az új név, laza 500 milláért vették meg a jogot az arabok.
Miben jobb a mi csatársorunk az övékénél?mess2009 írta:pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
1: Tiziből
2: Szélről belőtt labdák után
3: Gyors kontrákból.
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból
pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
1: Tiziből
2: Szélről belőtt labdák után
3: Gyors kontrákból.
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból
https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZ" target="_blankNormandia írta: Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.
Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.danianevem írta:Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Szóval szerinte Casillas kivédte, a visszajátszásból már nekem is úgy tűnt. Nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyit, hogy jót tett Iker lelkének a védés.
Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Igen van amelyikről nem tudni mi akar lenni, az más kérdés, hogy kikalkulálható a mondandód.Fuentealbilla írta:Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-tNormandia írta:
Hozzád tolmács kell