2014.10.28. 08:21:11
Nagyon régen írtam, de olvasva a véleményeket, gondoltam írok pár sort!
Nem kell magyarázkodni, a Madrid teljesen megérdemelten nyert! Lehet mondani, hogy ha a játékunkat játszuk, akkor jobbak vagyunk! Jobbak is voltunk 30 percig, mert addig tudtuk játszani a játékunkat! Ennyire képes jelen helyzetben a csapat! Utána viszont megutáltatták velünk a futballt, mondom úgy, hogy lassan 25 éve vagyok Barca drukker, és borzasztóan nehéz volt ezt megemészteni! Messi sérülésével kapcsolatban az a véleményem, hogy ha annyira sérült valaki, akkor nem játszik! Akinek nem inge ne vegye magára, de nem hiszem, hogy helyes dolog a Madrid drukkerek részéről a mi csapatunk alázása, mert nem is olyan régen fordítva volt a helyzet a két csapat mérkőzésein!!! Most örüljenek, hogy tényleg jó csapatuk van! Egynek viszont örültem, hogy megint futball volt, és nem az agresszív bunkó stílus, mint az elmúlt időszakban. Ancelotti mester, akiről mindenképp felsőkofon beszélek, nemúgy mint elődjéről, nagyon jót tett ennek a csapatnak! A versenyfutás azért még korán sem dőlt el!
Hajrá Barca!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!