Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre gondoltam, hogy harciasabb, ő "láthatóan" védekezik, nem csak passzsávokat zár le elsősorban mint Busi - bár igazából ő is sokszor szerel. Annak ellenére, hogy milyen higgadt és tanári az előre játéka, csíp rúg harap ha kell hátul. De ezt valaki olyan aki rendszeresen nézi jobban meg tudná mondani, én csak pár meccsét láttam eddig..hank1ee írta:Samper oké, csak vegye ki a részét komolyabban a védekezésből is, ne csak megjátszható legyen és passzoljon.
Samper oké, csak vegye ki a részét komolyabban a védekezésből is, ne csak megjátszható legyen és passzoljon.palesz77 írta:Samper sokkal harciasabb mint Busi, legalábbis az eddigi pár meccsen több piszkos munkát végzett.hank1ee írta:Samper jó meg minden, de egy Busquets-klón, nekem már sok lenne... Halilovic nagyon fiatal, nem tudom, hogy viselné a Liga, BL, Copa sorozatterhelést. Alternatíva kelleni fog, az biztos. Denis Suárezt meddig adtuk kölcsön?
Halilovicot meg nem az alapkezdőbe kéne hozni, szimplán majd a keretbe kiegészítő embernek - aztán idővel beépíteni -, akkor nem lenne megviselő számára szerintem a sok játék.. De jövőre én is felhoznám mindenképp - Xavi és SR játékát pedig megköszönném, és búcsút intenék nekik.
Denis pedig 2 évig lesz ott valóban.
Bár azt nem egészen értem, hogy melyik posztra akarsz embert felhozni..Én amúgy abba is benne lennék jövőre, hogy Pique eligazol, Masch maradna védő - Bartra lenne az első számú, a többiek meg versenyeznének a másik helyért
-, Samper jön vkp-nak, és Halilovic meg Rafinha lenne a két irányítócsere - plusz Adriano szerintem elfog menni, helyette jöhetne Grimaldo. Bár ez lehet csak fifába működne jól..
Samper sokkal harciasabb mint Busi, legalábbis az eddigi pár meccsen több piszkos munkát végzett.hank1ee írta:Samper jó meg minden, de egy Busquets-klón, nekem már sok lenne... Halilovic nagyon fiatal, nem tudom, hogy viselné a Liga, BL, Copa sorozatterhelést. Alternatíva kelleni fog, az biztos. Denis Suárezt meddig adtuk kölcsön?
Ja, én is így emlékszem. Pont, amikor szükség lenne a játékosokra, az esélyét se adjuk meg, hogy itt nyomhassa jövőre, pedig eddig sikerekhez segíti a Sevillát érdemben. Majd jöhet Sergi99%Roberto, ő megoldja a gondokat a középpályán!bence-barca írta:2 év, ha emlékeim nem csalnak.hank1ee írta:Denis Suárezt meddig adtuk kölcsön?
2 év, ha emlékeim nem csalnak.hank1ee írta:Denis Suárezt meddig adtuk kölcsön?
Először is nem lennék meglepve, ha nincs valóságalapja. Viszont ha mégis lenne, akkor annyi a helyzet, hogy a Fiorentina látván a vezetőség Mathieu-transzferrel kapcsolatos "töketlenségét" úgy gondolta, majd jól megtömi a zsebét a Barca pénzével.Chino írta:...
Wiel-t én is sokat emlegettem még nyáron. Amikor a PSG érdeklődött egy Alves + 5-10 milláért meg lehetett volna próbálni.csababarca írta:Csak megjegyezném,hogy a PSG-ből nyáron 3 játékost említettem, akiket szívesen látnék nálunk.
Matuidi, Wiel, Marquinhos.
Szerinted egy technikai igazgató feladata annyi egy csapatnál, hogy lesimázza az igazolásokat és kész, utána egész évben láblógatás?barcafacan írta:Zubi most hosszabbít A kerettagokat, próbál szerződést jebítani 3 B-s fiatal csatárral. Ha ezen túl van, másfél évig pihen?
Egyetértek, még nem láttam olyan versenyt három klasszis között két posztra, ami egészséges lett volna a kimaradó harmadik fél moráljára. (Cesc-Xavi-Ini; Di María-Bale-CR; Di María-Kroos-James-Modric)LG írta:Mondjuk papiron 3 klasszis két posztra nem sok, de a gyakorlatban néha igen.
Egyébként akkor ezek szerint én is divat vagyok 2003 óta...jó ezt megtudni.LG írta: Reagálnék a Zubis cikkre is: úgy látszik a katalánok is hozzám hasonló, szemét divatdrukkerek, akik csak kritizálnak, és bűnbakok keresnek.
Chino írta:Ittb egy kicsit másképpen:visca el barca írta:érdekes h valóban ennyire akartuk markinnyoszt... biztos az volt a terv hogy ő meg piqué lesz a jövő barcájának tengelye, matyőt meg lealkudják vmi apróért padra...
szerk, h ne legyen dupla:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2361307" target="_blank
ez is érdekes. gondolom LE mondott rá nemet...
http://barcanoticias.blog.hu/2014/09/03 ... rzodesetol" target="_blank
Ittb egy kicsit másképpen:visca el barca írta:érdekes h valóban ennyire akartuk markinnyoszt... biztos az volt a terv hogy ő meg piqué lesz a jövő barcájának tengelye, matyőt meg lealkudják vmi apróért padra...
szerk, h ne legyen dupla:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2361307" target="_blank
ez is érdekes. gondolom LE mondott rá nemet...