És akkor 20 évig lesz ez a Bernabeu neve ?BarcafanTomee írta:igen 20 éves szerződést kötöttek.visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
Barça vs. Real - El Clásico
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
igen 20 éves szerződést kötöttek.visca el barca írta:ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha jol tudom ezt az 500 milliot 20 év alatt fizetik ki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez eléggé gáz dolog és minősíti perezt...BarcafanTomee írta:New topic:
Abud Dhabi Bernabeu lesz az új név, laza 500 milláért vették meg a jogot az arabok.
((Csak nehogy velünk is előforduljon ))
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
New topic:
Abud Dhabi Bernabeu lesz az új név, laza 500 milláért vették meg a jogot az arabok.
Miben jobb a mi csatársorunk az övékénél?mess2009 írta:pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
1: Tiziből
2: Szélről belőtt labdák után
3: Gyors kontrákból.
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból

Ők lőttek 3mat mi meg 1et. Ja, hogy a nevek jobbak hangzanak, értem...
pedig nyugodtan megtehetnéd... én a magam részéről ezt teszem. egyetlen mentsége persze van: a Madrid a Neymar-Messi-Suarez hármast kivéve minden posztra erősebb, jobb játékerőt képviselő játékosokból áll. akár ennyi is elég lenne de... úgy hogy az edző is ebbe a kategóriába tartozik nos azt láttuk a pályán...Rivaldo11 írta:Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:
Na most, ha ezekre nem vagyunk képesek reagálni-évek óta egyébként-akkor meg is érdemeljük. Semmiféle újdonságot nem mutattak, mégis a 70. percre eldőlt a derbi-ha azt nézzük hogy mi vezettünk, csak ront az összképen.
Természetesen nem akarom ezt Lucho nyakába varrni, de alaposan benne volt ebben a zakóban. Vezetésről ezt hozni kellett volna, ehelyett összeestünk. Persze az külön pech, hogy Xavi 60 percre jó már csak, Ini meg percekkel később lesérül, de hát ez mutatja is egyben, hogy új motor kéne (kellett volna) a gépezetbe. Talán egy egészséges Gündogan az, aki nálunk képes lehetne forradalmat csinálni a kp-n, de itt be is fejezem, mert úgysem igazolhatunk. Nem baj, megoldjuk hazaiból
Ezt nézzétek meg, kicsit megmosolyogtat így a vesztes classico után. 

https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZ" target="_blankNormandia írta: Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.
a labda ívén tisztán látszik, főleg amikor pont oldalról mutatják
jobb klikk a videóra, lejátszási sebbesség és még kicsit lassítva még jobban látszik
madridista
- Normandia
- Director del Fútbol
Lehet és hiszek neked, de én nem látom a kontaktust, igaz egy kameraállást nem láttam még az összefoglalókban, a hátsó kapu mögöttit. Valszeg onnan látszana. Mindegy is most már.danianevem írta:Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Szóval szerinte Casillas kivédte, a visszajátszásból már nekem is úgy tűnt. Nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyit, hogy jót tett Iker lelkének a védés.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- danianevem
- Entrenador del Barça
Most ment a Fieszta nevű zseniális műsor, a Hajdu Attila elemezte ki ezt a helyzetet. Kevés Sport tv-s "szakértőnek" adok a véleményére, de ő pont azok közé tartozik, főleg kapustémában.Normandia írta:Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
Szóval szerinte Casillas kivédte, a visszajátszásból már nekem is úgy tűnt. Nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyit, hogy jót tett Iker lelkének a védés.
- Normandia
- Director del Fútbol
Igen van amelyikről nem tudni mi akar lenni, az más kérdés, hogy kikalkulálható a mondandód.Fuentealbilla írta:Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-tNormandia írta:
Hozzád tolmács kell
"Jó lesz az Casillas kivédtenek is"..
Nyilván a fenti szösszenet azt akarja mondani, hogy Casillas kivédte és nem Leo rúgta mellé. Sokszor megnéztem, mert már akkor sem értettem miért rúgnak szögletet, de egyik kamera állásból sem látszik, hogy hozzá ért volna.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Igen, megérdemelten nyert a madrid, ezt nem lehet elvitatni. Az sem vita tárgya, hogy a madrid háromféleképpen képes ellenünk gólt szerezni:

Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça B
Penaldo vajon a meszes foltal együtt kapja meg az aranylasztit??? 

-
- Barça B
Ha valamelyik szó jelentését nem ismered írj pü-tNormandia írta:
Hozzád tolmács kell

- barca2010
- Jugador d'estrella
Nagyon régen írtam, de olvasva a véleményeket, gondoltam írok pár sort!
Nem kell magyarázkodni, a Madrid teljesen megérdemelten nyert! Lehet mondani, hogy ha a játékunkat játszuk, akkor jobbak vagyunk! Jobbak is voltunk 30 percig, mert addig tudtuk játszani a játékunkat! Ennyire képes jelen helyzetben a csapat! Utána viszont megutáltatták velünk a futballt, mondom úgy, hogy lassan 25 éve vagyok Barca drukker, és borzasztóan nehéz volt ezt megemészteni! Messi sérülésével kapcsolatban az a véleményem, hogy ha annyira sérült valaki, akkor nem játszik! Akinek nem inge ne vegye magára, de nem hiszem, hogy helyes dolog a Madrid drukkerek részéről a mi csapatunk alázása, mert nem is olyan régen fordítva volt a helyzet a két csapat mérkőzésein!!! Most örüljenek, hogy tényleg jó csapatuk van! Egynek viszont örültem, hogy megint futball volt, és nem az agresszív bunkó stílus, mint az elmúlt időszakban. Ancelotti mester, akiről mindenképp felsőkofon beszélek, nemúgy mint elődjéről, nagyon jót tett ennek a csapatnak! A versenyfutás azért még korán sem dőlt el!
Hajrá Barca!!!
Nem kell magyarázkodni, a Madrid teljesen megérdemelten nyert! Lehet mondani, hogy ha a játékunkat játszuk, akkor jobbak vagyunk! Jobbak is voltunk 30 percig, mert addig tudtuk játszani a játékunkat! Ennyire képes jelen helyzetben a csapat! Utána viszont megutáltatták velünk a futballt, mondom úgy, hogy lassan 25 éve vagyok Barca drukker, és borzasztóan nehéz volt ezt megemészteni! Messi sérülésével kapcsolatban az a véleményem, hogy ha annyira sérült valaki, akkor nem játszik! Akinek nem inge ne vegye magára, de nem hiszem, hogy helyes dolog a Madrid drukkerek részéről a mi csapatunk alázása, mert nem is olyan régen fordítva volt a helyzet a két csapat mérkőzésein!!! Most örüljenek, hogy tényleg jó csapatuk van! Egynek viszont örültem, hogy megint futball volt, és nem az agresszív bunkó stílus, mint az elmúlt időszakban. Ancelotti mester, akiről mindenképp felsőkofon beszélek, nemúgy mint elődjéről, nagyon jót tett ennek a csapatnak! A versenyfutás azért még korán sem dőlt el!
Hajrá Barca!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- Normandia
- Director del Fútbol
Fuentealbilla írta:Jó lesz az Casillas kivédtenek is... nézd meg még párszor...Normandia írta: Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.
Volt egy fogadásom a legjobb Madrid drukker barátommal, hogy az első góljuk tiziből lesz. Bejött.Ez valami sorsszerű, hogy CR-nek tizenegyesből kell az első góljukat lőni. Ennyi és nem több. A tizi jogos volt, senki sem vitatta.
Suarez igenis jól játszott, 1 gólpasz 1 majdnem gólpasz (Messi mellérúgta)...
Hozzád tolmács kell

-
- Barça B
Jó lesz az Casillas kivédtenek is... nézd meg még párszor...Normandia írta: Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.
Volt egy fogadásom a legjobb Madrid drukker barátommal, hogy az első góljuk tiziből lesz. Bejött.Ez valami sorsszerű, hogy CR-nek tizenegyesből kell az első góljukat lőni. Ennyi és nem több. A tizi jogos volt, senki sem vitatta.
Suarez igenis jól játszott, 1 gólpasz 1 majdnem gólpasz (Messi mellérúgta)...
előző héten is hagyott ki edzéseket, meg ma is egyedül dolgozott egyébként.

- Decima
- Barça B
Ha rosszul játszik Messi a Real ellen, vagy kikap a Barca akkor mindig utólag jön a hír, hogy vagy beteg vagy sérült volt. Ez a 3. alkalom az elmult 3 évben. Nem pejoratívan írom, nem is sértésnek szánom, de ez van.

- Normandia
- Director del Fútbol
Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.P.G.D. írta:Tisztelt, Normandia!
1.Az a gond, hogy mégis meg volt jegyezve,hogy Ronaldo megint megkapta a szokásos tizijét.
2.Akkor meg minek követelték annyian a kezdőbe. Egyébként meg edzésen is összelehet szokni valamilyen szinten a játékosokkal, annyira mindenképpen hogy 2-t passzoljanak már egymásnak.
3.Nem is azt írtam, csak azt,hogy azt, hogy még mindig az megy, ha ez lett volna meg az, akkor Leo is jó lett volna. Ahelyett, hogy leírnánk, hogy amit nyújtott az a nullával egyenlő.(Elég rosszul fogalmaztam, azért remélem érthető.![]()
4.Miért? Miért nem fogadjuk el a kritikát? Sérthetetlenek vagyunk, tök mindegy mit csinálunk, de elvárjuk hogy más meg se szólaljon. Akkor minek beszélünk mi is egyáltalán a Realról?
Egyébként várom, hogy valaki megcáfolja amit írok, és ne csak azt írja hogy simán MEGLEHETNE cáfolni. Akkor cáfolja meg, ha valamiben tévedtem és ő felnyitja ezzel szemben a szememet, azt igazán szívesen veszem és elismerem.
Volt egy fogadásom a legjobb Madrid drukker barátommal, hogy az első góljuk tiziből lesz. Bejött.

Suarez igenis jól játszott, 1 gólpasz 1 majdnem gólpasz (Messi mellérúgta) és legalább három olyan megindulás, amit csak tőle lehet látni. Nem lehet összeszokva M.N-el mert egyszerűen éles játékszituációkban még nem játszottak együtt. Edzésen nem lehet összeszokni, aki mást mond az ..........Ettől függetlenül jól abszolválta ezt a kemény meccset. Őszintén mondom én sem gondoltam a kezdőbe és nem is nagyon követelték oda a többiek sem, ergo ez a megállapításod sem helyes.

Leírták sokan, hogy a második félidőben gatya volt Leo, én is leírtam annak ellenére, hogy nagyon elfogult vagyok veleszemben. Bár így utólag, ha a hír igaz és sérülten játszott, akkor minden érthető. Akkor LE-t nem értem miért nem hozta le. Mind1 már.
A kritikát elfogadjuk, de a mélyenszántó hülyeségeket nehéz elfogadni. Egyébként itt lejjebb válaszoltak neked, azzal szinte teljesen egyetértek.
Szép napot!
Most legtöbben körülbelül, úgy reagálnak, mintha első vesztett Clásicó lett volna, de fizikai képtelenség minden klasszikust nyerni. De az okoskodás persze megy, el kéne adni Messit, kiismert taktika, Suarez nem tudott 2 jót passzolni, stb stb. Most komolyan mit kell azon kiismerni annyira amit az egész világ tud? Labdatartó játékból felépített támadások, vagy kontrákra berendezkedés, avagy totális letámadás, nem túl sok permutációja van ezeknek, bárki bármennyire is szeretné azt hinni, az NFLben több variáns van mint az európai futballban és pont. A másik meg az, hogy ez nem a Football Manager és a Fifa, hogy az akkor és amikor akarom, eladom, nem játszatom stb. Mert mivel emberek akinek vannak érzéseik, kimerülnek rontanak, hibáznak, elkeserednek, egy csapat is pont annyira erős mint a leggyengébb pontja. Érdekes R.S. 4-2 után senki nem akarta eladni Ronaldot, ugye mik vannak? Meg az én ezt csináltam volna meg azt meg ezt kéne tenni, vagy azt. De ez nem így működik, stressz helyzet mindig is lesz, és igen 90 ezer madrid drukker előtt játszani a Bernabeuban igenis az, ahogy ez fordítva is igaz. Ronaldo sem egyedül nyerte meg a BL-t. Hiába sok madridista ezt hiszi, 10 másik ember is kellett hozzá, aki éppen a pályán volt vele. Másik meg az hogy igencsak más egy Tézis felállítása mint a kimondott okoskodás. Majd mikor megint egy ilyen atomerős csapat ellen szívnak mint a R.S. várom őket, hogy elmeséljék melyikük mennyiért adná el CR-t és h Anchelotti mekkora béna és hogy biztos a játékukat kiismerték. Ezt már nem bírtam magamban tartani látva a sok marhaságot.
- Capon
- Llegenda del Barça
Csak most kerültem gép elé...
Elég jó meccs volt, ha nem altatjuk el magunkat ennyire a játék lassítása közben, akkor nem ez az eredmény születik.
Én nem így küldtem volna fel a csapatot, nem ilyen felállásban, de ez mindegy is, viszont a Pedro, S. Roberto csere az kiakasztó volt.
Elég jó meccs volt, ha nem altatjuk el magunkat ennyire a játék lassítása közben, akkor nem ez az eredmény születik.
Én nem így küldtem volna fel a csapatot, nem ilyen felállásban, de ez mindegy is, viszont a Pedro, S. Roberto csere az kiakasztó volt.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
na, akkor neked utoljára egyet.P.G.D. írta:Először is igen tisztelt kristop...
először is:
a hangulatjelekből kiderülhetett volna mennyire találom értelmesnek az ilyen fajta szövegeket. semennyire. egyfajta görbe tükröt tartottam elé, mert pont annyi köze van a bayern meccsnek a mostani csapatunkhoz, mint amennyi az ő jelenlegi csapatuknak mourinho és pellegrini megalázásához. nem sok.
másodszor:
ez tudod olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy az ég lila, kettő meg kettő az öt, és hogy a zsidók permeteznek az égből. nem rohansz oda és mondod, hogy figyelj már nem is lila, hanem kék, meg az eredmény az inkább négy, hanem csak döbbenten állsz az állítások előtt.
de akkor gyorsan egy pár dolog, hogy lásd jófiú vagyok
"még mindig azon vagyunk kiakadva, hogy kaptak egy jogos büntetőt" - inkább azon, hogy piqué milyen hülye volt, és hogy ilyen buta módon eldobtuk az előnyünket. most mondd hogy ez nem idegesítő?
"De majd tavaszra minden megváltozik, mert Suárez összeszokik Messiékkel. Aha igen, két hónapja más dolga sincs, ehhez képest 2 normális passzt nem váltottak egymással(leszámítva Messi helyzetét)" - egyetlen egyszer se játszottak valós meccshelyzetben együtt, de szerinted már teljesen érezniük kellene egymást, és ez nem is lesz jobb. ezen most tényleg mit cáfoljak vagy hogy? jó, akkor mondom. de, ez változni fog, és egyre jobban fogják érezni egymást, mert ez csak az első meccsük volt és nem, az edzés az nem ugyanaz. az meg, hogy két normális passzt nem váltottak egyszerűen nem igaz, suareznek kábé rossz megoldása nem is volt, csak ritkán volt játékban, ami szintén változni fog.
"ez a Barca NEM rosszabb mint a 3 évvel ezelőtti. Sőt, Messi SEM rosszabb mint volt 3 éve. Egyszerűen csak azóta nem fejlődtünk semmit(plusz motiválatlanok vagyunk), és a világ rájött hogyan lehet megverni minket." - ez a barca nem rosszabb, mint a három évvel ezelőtti, ez igaz, és messi se rosszabb, mint három éve, inkább csak más stílusú, befejezésben rosszabb, de előkészítésben, irányításban például jobb. viszont amivel utána magyarázod a visszaesést, azok megint hülyeségek. nem fejlődtünk semmit? kiscsapatok elleni védekezés, középpályás védekezése, szélsők beljebb tolása, amivel a messi függőséget csökkentjük, visszatért letámadás. aztán pedig motiválatlanság? most komolyan, te nézted az idei meccseinket? egy luis enrique csapat alapból nem motiválatlan, de csak nézd meg messit, aki minden meccsen fut az ellenfelek után, ahogy neymar a saját tizenhatosunkig visszazárt a real ellen, ahogy mindketten már az elején besárgultak, mert mentek minden labdára csak azért, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenfélre. aztán pedig a klasszikus szöveg, hogy "kiismertek minket". emlékszem, ez legelőször pep első évében volt menő szöveg, amikor jött a január - februári hullámvölgy, azóta is minden vereség, vagy döntetlen után előjön, de aztán valahogy mindig minden évben ott vagyunk a végelszámolásnál úgy, hogy már öt éve kiismertek minket és közben elég sok ellenfél borul ellenünk.
"Fogadjuk már el emberek, hogy nem mi vagyunk az etalon, hogy a világ lehagyott minket, mert csak így kerülhetünk újra a csúcsra(vagy annak közelébe)" - azt, hogy nem mi vagyunk az etalon azt már szerintem nagyrészünk akkor elfogadta, amikor pep elment. lehetett tudni, hogy ott valami véget ért. de hogy a világ lehagyott minket, hát lol, ha az hogy a világ lehagyott minket az azt jelenti, hogy azt a csapatot, aki később megnyerte a blt, azt odavissza megvertük a bajnokságban és a kupában is egy tök szoros meccsen maradtunk csak alul, akkor mi nagyon mást értünk a lehagyás alatt. mintahogy az is megvolt mondva, hogy a modern, gyors focit játszó city simán kiüti ezt a fáradt, minden bajjal küzdő barcát, ehelyett pont a fordítottja lett.
eddig konkrétan mondatról mondatra mentem, de még csak a felénél járok, meguntam, a többi is ilyen szintű, szóval nem vesztünk vele sokat, ha nem elemzem ki mindet.
harmadszor:
persze, hogy van értelme olyanokat írni, hogy HA, mert ezzel lehet árnyalni a képet. hogy nem minden fekete és fehér. ha vesztünk az nem jelenti egyből azt, hogy minden rossz, és ha nyerünk az meg nem jelenti egyből azt, hogy minden jó. tényleg iszonyatosan kis dolgokon múlik ez a sport, ezért különösen van értelme annak, hogy eljátszunk a gondolattal mi történt volna. jobb csapat lett volna a tavalyi kupadöntős csapatunk, ha neymar labdája egy centivel beljebb megy és gól lesz? nem, egyáltalán nem, teljesen ugyanaz a csapat lett volna, de mégis akkor lehet nyerünk. vagy rosszabb csapat lett volna a tavalyi real, ha ramos fejese a kapufán landol a bl döntő utolsó percében? dehogy, full ugyanez a csapat lett volna akkor is, mégis teljesen máshogy álltak volna hozzá az embereket, talán még ancelottit is elküldték volna.
negyedszer:
én nem a madridistákat ekézem, hanem azokat a madridistákat ekézem, akik hülyék. szóval a hülyén van a hangsúly nem pedig azon, hogy kinek szurkol. ezért van az, hogy ebbe a kategóriába néha barcelona szurkoló is beleesik. vagy legalábbis ehhez próbálom tartani magam, de bocsánat, ha ebben hibázok néha.
és sehol se írtam, hogy a piszkálódás a hülye madridisták szokása. a piszkálódás, a szurkálódás, az egészséges ellenszurkolás az a világ legnormálisabb dolga két rivális között. vannak reálos barátaim, és nyilván állandóan húzzuk egymást, de nem fogyatékos módon és teljesen hülyeségeket beszélve. ja, meg ami kiborít az a penaldo, meg taxessi, meg az ilyen gyökérségek.
szép napot!
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- danianevem
- Entrenador del Barça
Hát átnézel a Messi-topicba láthatod, hogy a többség kritikusan vélekedik a legutóbbi teljesítményéről. Szóval ennek így nincs alapja, az újságok szenzációhajhász cikkeiből meg nem indult ki senki...raul72 írta:http://www.insidespanishfootball.com/13 ... l-clasico/
Az ilyenekről beszélek amúgy. Most se rosszul játszott Messi, hanem sérült volt.
Nincs baj a csapattal , ez csak egy meccs volt ...
Pont az ilyen párhuzam miatt mérgelődik kristop.raul72 írta:Ugyan így kaptatok ki a Bayerntől, az Atleticotól, tőlünk a kupában, a Mou éra alatt többször is.

Na ezzel már egyetértek. A Pep-éra sikereiben oroszlánrészt vállaló játékosokban látták/látják a megoldást, hosszú távon tévesen.raul72 írta:Ezért írom, hogy az egész vezetőség a homokba dugja a fejét , és várja a csodát.
Nyáron még lehetett volna benne ráció, de most már aligha lenne megoldás. 2016-ig biztosan marad. Meg mentalitása a legutóbbi meccset leszámítva rendben volt.Zolee23 írta:ez a messi eladása téma egyáltalán nem akkora hülyeség, mint amekkorának tűnik.
Nem mondom, "kicsit" elfogult lett , de hatalmas.kristop írta:izé, messi kisfönők, meg nem játszott jól, adjátok el. meg hallod teljesen rossz az egész csapat, minden rossz, amiért a meccs végére összeomlottatok, szerintem sóval szórjátok be a campnout, ja és még a bayerntől is kikaptatok a kettővel ezelőtti blben