ozsimiki írta:nem bánnám ha sebességben tudnánk fejlődni, mert ebben semmi változást nem mutatkozott TEGNAP az előző szezonhoz képest.
Na ez az ami engem nagyon zavar. Ezt a csapatot hosszú éveken át az jellemezte, hogy az egész meccset kontrol alatt tartottuk és végig domináltunk a meccseken. A középpályásaink folyamatosan dobálták a labdákat a csatáraink felé, akik cselekkel, kényszerítőkkel, passzkombinációkkal megbontották az ellenfél védelmét. Ez teljesen eltűnt és nem csak a tegnapi meccsen, hanem úgy általánosságban mindig. Pedig ez volt a csapat legnagyobb erőssége. Nem kellett védekezni, mert folyamatosan mi támadtunk. Most azt látom, hogy a középpályásaink és a szélsővédőink felállnak, mint a kézilabda meccseken és adogatjuk körbe a labdát, de nem hogy helyzetbe nem kerülünk, meg se próbálunk helyzetbe kerülni. Évek óta azt várom, hogy ez változzon, de egyelőre úgy tűnik, hogy mind hiába.
ferninho írta:a másik ilyen ami mindenhol látható 10ből 9 embernél ez a Messi kihagyta, mintha szimplán mellégurította volna, közben Iker védett hatalmasat és kb meg sincs említve
Van benne vmi, de ez hasonló eset mintha Ronaldo kihagyta volna a büntetőt. Akkor nem arról beszélünk, hogy Bravo megfogta, hanem hogy Ronaldo hagyta ki. Tiszta ziccer volt, az ilyet be kell lőni, ezen nincs mit szépíteni, ha nagyot fogott Casillas, ha nem. Nyilván előbbi eset egyébként.
mess2009 írta:kérnék egy kis segítséget, hogy néhány játékos teljesítményének a megítélését láthassam kitekintésben is: tudnátok a tegnapi meccsről játékos értékeléseket belinkelni? (gondolom Spanyol lapokból) ?
előre is köszi.
http://www.whoscored.com/Matches/862204 ... -Barcelona
Bár sztem elég csalóka. Messi sokkal jobb értékelést kapott, mint mondjuk Xavi, pedig pont a fordítottja történt... A Realosok értékelését meg nem is értem. Nálam Mascherano Marcelo után a meccs legjobbja volt, Kroos meg az egyik leggyengébb. Az értékelést meg látjuk. Száraz statisztika ezt dobja, de mint már mondtam, elég csalóka, a meccs jobb összképet ad.