Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így láttam. Első 30 percben átjáróház volt mindkét középpálya, fel alá rohangálás volt az egész, nem hiába volt rengeteg helyzet. A különbség annyi, hogy a Real ehhez hozzá van szokva, mi meg nem. Itt ez hatalmas hiba volt Enrique-től, hogy nem szólt oda, hogy nyugi, a saját játékunkat játsszuk, ne menjünk bele ebbe a "kontra" harcba. Belementek, és ez a 2. félidőben kis is ütközött, 60-65 perc után elfogyott a csapat. Iniesta nem hiába görcsölt be 70 perc után. Még egy statisztika is volt, hogy 70 vagy 75 perc körül többet futott a Barca, mint a Real, az meg azért eléggé beszédes, hogy mennyire is ment a Barcás labdajáratás, vagy mennyire nem.MyShadow írta:Felvettük a Real stílusát és beletört a bicskánk.
Mi nem ehhez a játékhoz szoktunk, nem ebben vagyunk jók, igazából az elején még jól is jöttünk ki belőle, de a meccs egészében már egyértelművé vált, h az ő akaratuk érvényesül.
Ennek ellenére én nem vagyok elkeseredve, mert meg voltak a helyzeteink, bár a védekezés ma sem ment.
Pajti, azt értsd meg, hogy ha átjössz madridistaként egy Barca fórumra, nem csak magadat, de a Real szurkolókat is képviseled a véleményeddel. Tanulj meg nyerni és veszíteni is emelt fővel, vagy ne csodálkozz, ha hasonló kép alakul ki rólatok, madridistákról itt. (természetesen tisztelet a kivételnek, ami határozottan nem te vagy)GonzalezRaul írta:Nagy általánosítás a Barca-Real szurkolókkal kapcsolatosan. Erős ferdítés, de ha ez a véleményed elfogadom.Alfa írta:Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...
R10 idején ugyanez volt, csak akkor a Galaktikusok hanyatlottakZolee23 írta:lehet mondani, hogy mindent megnyertek már, de egy el clasicón ne menjen már az alibi.
Direkt kiemelem neked a zárójeles résztGonzalezRaul írta:Nagy általánosítás a Barca-Real szurkolókkal kapcsolatosan. Erős ferdítés, de ha ez a véleményed elfogadom.Alfa írta:Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...
Nagy általánosítás a Barca-Real szurkolókkal kapcsolatosan. Erős ferdítés, de ha ez a véleményed elfogadom.Alfa írta:Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...
Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...
GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot.
Pontosan, csak a mínusz emberek közé még Alvest nyugodtan hozzá lehetne sorolni. Volt a mainál rosszabb meccse is, de azért elég sok kontrát vezetett a Real az oldaláról.Subinho írta:Mikor veszik észre, hogy Busquets SEMMIT nem csinál, ma is nulla volt!!! A kp-n Masch-Raki-Ini hármas kellett volna, hátul meg Matyi középen, szélen Alba. Egyszerűen ezekkel a lassú és/vagy körülményes játékosokkal nem lehet komoly meccseket nyerni: Busquets, Xavi, Pedro, S.Roberto és persze bal szélen Matyi!!! Ezzel 3-4 (vagy 5) ember mínusz.... Ennyit nem bír el egy csapat sem!!!
Busquets menjen a padra Xavi és Pedro mellé és álljon össze a fent említett közép pálya végre!!!!!
Igen, félbe, Rinya telesírta a pályát, Pepe közben le akarta rúgni Suarezt ezért kiállították és észrevették, hogy Ancelotti lefizeti a bírót, szóval lefújták a meccset a javunkra. Ja és kiderült, hogy Rinyáldó pink alsót hord.teszler írta:Na félbeszakították a meccset Messi miatt??
Nem néztem..![]()
![]()
![]()
Fogsz te még sírni el Clasico során, de most ünnepeld Pepét, mielőtt még kiállítják!GonzalezRaul írta:Amit mondtam, megmondtam az előző hozzászólásomban...jó éjt!