Chino írta:
Az lehet, hogy nem volt benne a gólban, de mezőnyben amit produkált az katasztrófa. Rendre lekésett az emberéről, nem ért vissza a helyére. A hajamat téptem, amikor felment a tizenhatosig, Carvajal úgy szedte el tőle, ahogy az meg van írva, ő meg egy testes anyahajó sebességével megfordul és kocog vissza. Na Albatól nem ezt látod. És most védekezésben sem villogott.
Iniesta is ugyanúgy megkapja a kritikát, ha úgy játszik. A mai meccsért se hátbaveregetés jár neki, mert nagyon szürke volt, a passzai pedig gyengék.
De ez, ha jól tudom a Mathieu topic és nem az Iniesta.
Nem is azt vártam el,hogy itt szidják Init(bár megérdemelné a mai teljesitménye után,nem feltétlenül a gólpassza miatt). De szerintem senki sem azt várta el Mathieutől támadásban,mint amit Alba szokott hozni általában(mostanában neki sem megy annyira). Ő azért lett a kezdőbe rakva,hogy besegitsen a védekezésben,+ a szögleteknél igy már 3 magas emberünk volt. Az más kérdés,hogy még igy sem jutott ember az egyik legjobban fejelő Real játékosra,de ez mellékes. Tény,hogy nem volt kiemelkedő,de nem is lógott ki a csapatból,oda van pár pályázó: Messi,Busi,Pique,...