Chino írta:Összességében nem játszottunk rossz meccset, sok volt a figyelmetlenség és vannak dolgok amiken még javítani kell, de voltak biztató dolgok is.
Röviden én is valahogy így láttam, vagyis mondjuk úgy egyelőre tele akarom látni a poharat. Ami tény az persze tény, a csapatnak két komoly ellenfele volt eddig a szezonban, a PSG és ma a Real és hát mindkettő ellen elhasaltunk, ezen nincs mit szépíteni.
Ma komoly edzői baklövések is kellettek azért a vereséghez, Mathieu a bal oldalon ritka rossz húzás volt, rengeteget futott fel és rengeteg lehetősége is volt ebből, vagyis lett volna ha tudott volna mit kezdeni ezekkel a labdákkal. Ha arra gondolok Alba ezekből a lehetőségekből mit tudott volna összehozni kicsit mérges is vagyok LE-re, biztos ő is magára utólag, de hát ez van, késő bánat. Szintén nagyon hiányzott Rakitic, azt előre tudtuk hogy fizikálisan fölénk fognak nőni, erősebbek, de ezt még meg is könnyítettük nekik Xavi csapatba állításával.
Volt pár döntő pillanat mikor meg tudtuk volna fogni a meccset, nem sikerült, utána meg a Madrid fölénk kerekedett és én azt mondom teljesen megérdemelten nyert végül. Ez a mai egy nagyon jól összerakott, kitűnő Madrid volt azt tegyük hozzá. Náluk nagyot játszott több kiegészítő ember is ha ugyan lehet így nevezni ezeket a játékosokat, sőt, igazából ezek hozták náluk a meccset pl. Isco, Pepe, Marcelo.
De: voltak pozitívumok, én bár lehet meglepő de elsőként kiemelném Suárez jelenlétét a pályán, minden megmozdulásából látszik hogy zseniális az ember, óriási nyereség lehet hosszú távon.
Neymar megrúgta megint a maga gólját, talán utána kicsit halványabb volt a szokottnál. Szintén nagyon pozitív volt Masche, talán nem is hibázott.
A csapatnak meg sokat kell még dolgozni, hogy a következő clásicót mi nyerjük majd a Camp Nouban.