Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De te egy végtelenül kedves ember vagy és egyébként te soha se szoktál provokálni és teljesen jogosan kikéred magadnak ha megmerjük említeni ezt mi szemét rohadt Barcások....GonzalezRaul írta:Amit mondtam, megmondtam az előző hozzászólásomban...jó éjt!
Hogy férhet beléd ennyi humorérzék???? szakadokteszler írta:Na félbeszakították a meccset Messi miatt??
Nem néztem..![]()
![]()
![]()

Mondjuk ma azért nem csak kontrákra játszottak, sokszor úgy adogatták a labdát, ahogy mi ma sajnos nem.. Megérdemelték ezt ma, mondjuk ez Luchonak is köszönhető azért, részben magunkat vertük meg.PCsabi írta:Bayern Munich 0-4 Real Madrid
Holland 5-1 Spain
Real Madrid 3-1 Barcelona
Counter attacking football > Tiki-Taka
Azért kíváncsi lennék, hogy ez(eke)t a meccs(ek)et hogy akarod a bíróra fogni...MessiNeymarSuarez írta:helyesbítek : Referee -> Tiki-TakaPCsabi írta:Bayern Munich 0-4 Real Madrid
Holland 5-1 Spain
helyesbítek : Referee -> Tiki-TakaPCsabi írta:Bayern Munich 0-4 Real Madrid
Holland 5-1 Spain
neymar gólja után szétestünk, addig voltunk jobbak köbö.nagyon szétestünk a harmadik gól után
Van még 20 perc a meccsből, nagyon szétestünk a harmadik gól után, de múlt időben beszélni miden esetben túlzás azért.shutterisland írta:nem mi voltunk az esélyesek, de ezt még meg is vágta lucho a kezdővel.
a madrid akaratban és sebességben is jóval a barca fölé nőtt, nem kérdéses, hogy megérdemlik.

Egy szinte tökéletes meccs ( számunkra)P.G.D. írta:http://www.youtube.com/watch?v=VxAYUrjMe3c
Azt hiszem hogy ehhez nem kell kommentár...
Gondolom szubjektív top 10 (5-5), de érdemes nézni, hogy CR 1 szöglet, 1 akció, 3 kontra, az 5 gólnál összesen 2szer kellett jó ütemben megtolnia a labdát a lövés előtt. Mondjuk a 3-nál gyönyörűen fektette el a kapust. Nem szoktam belemenni CR-Messi vitákba, de míg az egyikben egy tökéletesen képzett mai gladiátort látok, a másikban egyszerűen többet. CR abszolút megsüvegelendő az elképesztő munkáért, ami ehhez a teljesítményhez kellett, de amiket Leo csinál, azt meg nem lehet tanulni.

Még a 15 grönlandi kutató is velünk vanvisca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ep-2371943
érdekes egy kép, nem gondoltam volna h ekkora a fölényünk. bár gondolom megint csak hazudnak. mint mindig.
visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ep-2371943
érdekes egy kép, nem gondoltam volna h ekkora a fölényünk. bár gondolom megint csak hazudnak. mint mindig.
A térkép többsége vörös színt mutat, ami azt jelenti, hogy az egyes államhatárokon belülre kivetítve a Barcelonával többen szimpatizálnak, mint a Real Madriddal, ugyanakkor az infografika mellé csatolt cikk kihangsúlyozza, hogy a két szurkolótábor összlétszáma gyakorlatilag egyenlő.
Hogy lehet ilyen dologról hazudni?:D Nyers facebook statisztika az egész, akár te is utánanézhetsz.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ep-2371943

Szezon elején sem tett hozzá sokat a támadáshoz, szívtam is a fogam a kreativitás hiánya miatt, ami nagy százalékban a horvátnak volt köszönhető. Nem vesz le embereket, nem adogatja a mélységi labdákat, nincsenek ritmusváltásai. De nem is kell ez tőle. A legnagyobb változás Lucho csapatában az, hogy nem a középpályánk a hangsúlyos, hanem a támadóhármas. Nekik kell hozzáadni ezeket az értékeket, amiben Suárez is óriási segítségünkre lesz.palesz77 írta:Amúgy engem Ivan fiú kicsit aggaszt, amilyen jól kezdte a szezont, úgy szürkült bele a mezőnybe, támadásban alig tesz hozzá valamit a meccsekhez mostanában. Ehhez hasonló labdát nem tudom mikor adott utoljára, de a keresztlabdái se rémlenek nagyon az utóbbi meccsekről.. A távoli bombákról meg ne is beszéljünk, a gólja óta szerintem nem is eresztette el a jobbost, pedig a felkészülés alatt, és a szezon elején meccsenként legalább 1 nagy lövése volt. Remélem összekapja magát, mert Ini javulásával egyenesen arányosan egyszerűsödik az ő játéka, aminek én speciel nagyon nem örülök..