Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Iscot meg akkor még sem említetted..Chino írta:Xavi-Alves-Piqué trió Cr ellen, háááát....
Azért elég sok minden változott. A jelenlegi játékunk más mint tavaly volt. Nem csak az számít, hogy a fél keret megváltozzon...MessiCesc írta:Nem akarok vészmadárkodni, de nem változott semmi tavaly óta, egy kapuscsere és Suárez jött, kb. ennyi, fontos meccsen, az Alves-Piqué-Busi-Xavi 4-es még mindig kezdő.

Így legalább van kihez nyúlni ha baj van. Rakitic esetleg Alba nevében.visca el barca írta:Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Alba, Rakitic, Sergi Roberto, Pedro, Munir
ha bajban leszünk jön majd pedro meg róbert!
Direkt mondtam már többször is, hogy ma Alvest akarom a kezdőbe, bár kicsit más okok miatt, mint te, külön popcornt vettem a showra.kristop írta:én ezért írtam ezt az egészet, mert nálad meg még egykét arcnál pont ezt éreztem, hogy MOST neki kellene kezdenie szerintetek, ami számomra teljesen felfoghatatlan.
A védelmet azért hogy kiokoskodtam..palesz77 írta:Én elképzelhetőnek tartom az Alves-Masch-Pique-Mathieu védősort. Az eddigi séma alapján mindig volt 1 középhátvéd és egy szélső hátvéd a cserepadon, most pedig csak Alves és Alba vannak szélsők a keretben, nekem ebből az jön le, hogy Mathieure most nem kh-ként számít LE.
Alves miatt. Rájött LE, h a csapat nem bírja el azt, h két nagyon támadó szellemű szélsővédő legyen. Én azt is el tudom képzelni, h 3 védős rendszer lesz Alves meg majd vhol Casillas és a félpálya közöttről nézi azt ahogy a Madrid támad. Amitől tartok az az, h a jobb oldal vékony lesz.bence-barca írta:Alba miért nem kezd?? Remélem bejön ez a taktikai húzás...