palesz77 írta:De én se akarom, hogy most Martin kezdjen, pedig nálam nagyobb fanja nincs a fórumon kb.
én ezért írtam ezt az egészet, mert nálad meg még egykét arcnál pont ezt éreztem, hogy MOST neki kellene kezdenie szerintetek, ami számomra teljesen felfoghatatlan.
palesz77 írta:Pedig totál igaza van MessiNeymarSuarez-nek, Dani 20m-re a kaputól nekiállt cselezgetni, elhagyta a labdát, utána jól felvágta a PSG játékosát, és abból lett a gól aztán.
nem, abból a szabadrúgás lett, és nem gól. és egy szabadrúgás, akármilyen gyengék is vagyunk rögzítettekből még nálunk se jelent legtöbbször bekapott gólt. hibázik persze, szerintem se valami nagy ász már, például, amit linkeltél az eibar elleni meccsből, az is elég gáz volt, de körülbelül kétszer - háromszor annyi szituációba hozzátok ki, hogy ő a hibás, mint amennyinél valóban ő volt.
alba meg rakitic jobb másnál, ebben van valami, de most inkább megyek kocsmába meccset nézni, mert ezt szerintem nagyon hosszan lehetne boncolgatni. majd máskor.
ui.: nincs rakitic és nincs alba se, jajj.