Szezon elején sem tett hozzá sokat a támadáshoz, szívtam is a fogam a kreativitás hiánya miatt, ami nagy százalékban a horvátnak volt köszönhető. Nem vesz le embereket, nem adogatja a mélységi labdákat, nincsenek ritmusváltásai. De nem is kell ez tőle. A legnagyobb változás Lucho csapatában az, hogy nem a középpályánk a hangsúlyos, hanem a támadóhármas. Nekik kell hozzáadni ezeket az értékeket, amiben Suárez is óriási segítségünkre lesz.palesz77 írta:Amúgy engem Ivan fiú kicsit aggaszt, amilyen jól kezdte a szezont, úgy szürkült bele a mezőnybe, támadásban alig tesz hozzá valamit a meccsekhez mostanában. Ehhez hasonló labdát nem tudom mikor adott utoljára, de a keresztlabdái se rémlenek nagyon az utóbbi meccsekről.. A távoli bombákról meg ne is beszéljünk, a gólja óta szerintem nem is eresztette el a jobbost, pedig a felkészülés alatt, és a szezon elején meccsenként legalább 1 nagy lövése volt. Remélem összekapja magát, mert Ini javulásával egyenesen arányosan egyszerűsödik az ő játéka, aminek én speciel nagyon nem örülök..
Eddig amit láttunk a szezonban nem teljesen Lucho csapata, nem teljesen az ő rendszere, mert hiányzott egy fontos elem a csapatból, ez Suárez. Nem csak azért lesz komoly előrelépés Suárez Pedrohoz és a fiatalokhoz képest mert egyénileg jóval jobb játékos náluk, hanem mert Luis Enrique taktikája és játéka csak vele lesz teljes és befejezett.