Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szezon elején sem tett hozzá sokat a támadáshoz, szívtam is a fogam a kreativitás hiánya miatt, ami nagy százalékban a horvátnak volt köszönhető. Nem vesz le embereket, nem adogatja a mélységi labdákat, nincsenek ritmusváltásai. De nem is kell ez tőle. A legnagyobb változás Lucho csapatában az, hogy nem a középpályánk a hangsúlyos, hanem a támadóhármas. Nekik kell hozzáadni ezeket az értékeket, amiben Suárez is óriási segítségünkre lesz.palesz77 írta:Amúgy engem Ivan fiú kicsit aggaszt, amilyen jól kezdte a szezont, úgy szürkült bele a mezőnybe, támadásban alig tesz hozzá valamit a meccsekhez mostanában. Ehhez hasonló labdát nem tudom mikor adott utoljára, de a keresztlabdái se rémlenek nagyon az utóbbi meccsekről.. A távoli bombákról meg ne is beszéljünk, a gólja óta szerintem nem is eresztette el a jobbost, pedig a felkészülés alatt, és a szezon elején meccsenként legalább 1 nagy lövése volt. Remélem összekapja magát, mert Ini javulásával egyenesen arányosan egyszerűsödik az ő játéka, aminek én speciel nagyon nem örülök..
Védelmembe venném egy kicsit.palesz77 írta:Amúgy engem Ivan fiú kicsit aggaszt, amilyen jól kezdte a szezont, úgy szürkült bele a mezőnybe, támadásban alig tesz hozzá valamit a meccsekhez mostanában. Ehhez hasonló labdát nem tudom mikor adott utoljára, de a keresztlabdái se rémlenek nagyon az utóbbi meccsekről..A távoli bombákról meg ne is beszéljünk, a gólja óta szerintem nem is eresztette el a jobbost, pedig a felkészülés alatt, és a szezon elején meccsenként legalább 1 nagy lövése volt. Remélem összekapja magát, mert Ini javulásával egyenesen arányosan egyszerűsödik az ő játéka, aminek én speciel nagyon nem örülök..
Hát, az első nem igaz, max nekünk jelenleg hasznosabb Rakitic Busi mellé, mert ő nagyobb munkás, mint Kroos.ZBarca írta:Egyébként én már nagyon várom a klasszikust, mert végre minden helyre kerül:
- bebizonyosodik, hogy Rakitic jobb, mint Kroos
- Messi újfent jobban játszik az El Clasico-n, mint Ronci
- Neymar megmutatja Ronaldinho-i DNS-ét és a Bernabeu népe nem csak Messit fogja felállva megtapsolni!![]()
- Suarez visszatér
Ki a jobb? A madridi Rakitic-light vagy a barcelonai Modric-light?ZBarca írta: Egyébként én már nagyon várom a klasszikust, mert végre minden helyre kerül:
- bebizonyosodik, hogy Rakitic jobb, mint Kroos
Az kéne még, majd bevezetik a gólinflációs rátát...bence-barca írta:Végén Zarra góljai kettőnek, majd háromnak fognak számítani.
Ivan fiam nem jobb játéktudásban, mint a német, sőt. Mondom ezt úgy, hogy ő a horvát van az aláírásomban.Zbarca írta:bebizonyosodik, hogy Rakitic jobb, mint Kroos
Na azt majd meglátjuk!GonzalezRaul írta:Nem oszt, nem szoroz, hogy játszik-e vagy sem. Nem azon múlik, nem lesz tényező. Kicsit túl van misztifikálva a gyerek. Egyébként meglepően sima hazai győzelem lesz.
Ha azt elérné, akk lesz hirtelen 265 gólja, majd 271 és így tovább évekig...Erxy írta: AS: Zarra 259 gólt lőtt valójában.
AS: Zarra 259 gólt lőtt valójában.Erxy írta:az egyébként hogy Suárez nem játszhat csak egyike a szánalmas madridi média próbálkozásának, láttunk mostanában belőle párat, nem kell velük foglalkozni. kíváncsi vagyok holnapra mit találnak.
Megértem,hiszen már a kedvenc játékosa is ott játszik egy ideje!zola8787 írta:Ha nem így lesz, remélem többet nem írsz ide. Továbbra sem értem, hogy mi a francnak kell átmenni az ellenfél honlapjára... Felesleges felb.szás lesz csak belőle.GonzalezRaul írta:Nem oszt, nem szoroz, hogy játszik-e vagy sem. Nem azon múlik, nem lesz tényező. Kicsit túl van misztifikálva a gyerek. Egyébként meglepően sima hazai győzelem lesz.
GT legdurvább, hogy kijelentette, hogy csak a madrid oldalán ír majd. Bakker...
Ha nem így lesz, remélem többet nem írsz ide. Továbbra sem értem, hogy mi a francnak kell átmenni az ellenfél honlapjára... Felesleges felb.szás lesz csak belőle.GonzalezRaul írta:Nem oszt, nem szoroz, hogy játszik-e vagy sem. Nem azon múlik, nem lesz tényező. Kicsit túl van misztifikálva a gyerek. Egyébként meglepően sima hazai győzelem lesz.
az nem is úgy volt, meg izé....Erxy írta: múltkor még nem kikérted magadnak azt hogy te itt provokálsz?![]()
múltkor még nem kikérted magadnak azt hogy te itt provokálsz?GonzalezRaul írta:Nem oszt, nem szoroz, hogy játszik-e vagy sem. Nem azon múlik, nem lesz tényező. Kicsit túl van misztifikálva a gyerek. Egyébként meglepően sima hazai győzelem lesz.
Ha a forrásaim pontosak, akkor erről a teljesen semleges helyről:P.G.D. írta:Vajon melyik városban jelent ez meg először?MessiNeymarSuarez írta:
A spanyolok elég sokmindent kitalálnak, előbb azt találták ki és hozták le hírként hogy Telmo Zarra nem 251 hanem 256 gólos.
Nagyon frusztrált vagy, aludd ki!GonzalezRaul írta:Nem oszt, nem szoroz, hogy játszik-e vagy sem. Nem azon múlik, nem lesz tényező. Kicsit túl van misztifikálva a gyerek. Egyébként meglepően sima hazai győzelem lesz.
Persze a madridisták sosem nagyképűek, meg provokálóakGonzalezRaul írta:Nem oszt, nem szoroz, hogy játszik-e vagy sem. Nem azon múlik, nem lesz tényező. Kicsit túl van misztifikálva a gyerek. Egyébként meglepően sima hazai győzelem lesz.
Vajon melyik városban jelent ez meg először?MessiNeymarSuarez írta:
A spanyolok elég sokmindent kitalálnak, előbb azt találták ki és hozták le hírként hogy Telmo Zarra nem 251 hanem 256 gólos
A spanyolok elég sokmindent kitalálnak, előbb azt találták ki és hozták le hírként hogy Telmo Zarra nem 251 hanem 256 gólosJanPieterzoon írta:Ezzel kapcsolatban most mi a hivatalos? Játszhat vagy nem? Csak mert most utánakerestem, és a korábbi cikkek is azt írták, hogy október 26-ig tart az eltiltás, az pedig vasárnap...bence-barca írta:Madridi média, most elővett valami olyan ügyet, h elv Suárez nem léphet pályára szombaton, csak vasárnap játszhatna....
Ilyesmiket találtam:
"A Primera División 2014/2015-ös idénye a jövő hét végén rajtol, Suárez először október 26-án léphet pályára új csapatában."
"A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön délután nyilvánosságra került döntésében helyben hagyta Luis Suárez október 26-áig érvényes eltiltását, de mégis könnyített helyzetén, ahogy a Barcelona kívánta."
"A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ahogy ígérte, csütörtökön meghozta döntését Suárez ügyében, akit harapásért október 26-áig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA)."
Szerk.: meg is találtam gyors a választ, úgyhogy már lényegtelen
http://sportgeza.hu/futball/2014/10/22/suarez_clasico/" target="_blank
Mindenesetre érdekes, hogy korábban szinte mindenhol október 26-ot írtakMég a FIFA 15 játékból is október 26-ig van kitiltva
Még jó, hogy te nem generálod a vitát.GonzalezRaul írta:Nem oszt, nem szoroz, hogy játszik-e vagy sem. Nem azon múlik, nem lesz tényező. Kicsit túl van misztifikálva a gyerek. Egyébként meglepően sima hazai győzelem lesz.