ZBarca írta:Egyébként én már nagyon várom a klasszikust, mert végre minden helyre kerül:
- bebizonyosodik, hogy Rakitic jobb, mint Kroos
- Messi újfent jobban játszik az El Clasico-n, mint Ronci
- Neymar megmutatja Ronaldinho-i DNS-ét és a Bernabeu népe nem csak Messit fogja felállva megtapsolni!
- Suarez visszatér
Hát, az első nem igaz, max nekünk jelenleg hasznosabb Rakitic Busi mellé, mert ő nagyobb munkás, mint Kroos.
A másodikba reménykedjünk, de CR elég komoly formába van, bár lehet csak én tartok tőle..
A harmadikban reménykedek én is!
Erről amúgy eszembe jutott ez a videó, de ez csak érdekesség, hátha valaki megnézné.
A negyedikben úgyszintén.
Amúgy engem Ivan fiú kicsit aggaszt, amilyen jól kezdte a szezont, úgy szürkült bele a mezőnybe, támadásban alig tesz hozzá valamit a meccsekhez mostanában.
Ehhez hasonló labdát nem tudom mikor adott utoljára, de a keresztlabdái se rémlenek nagyon az utóbbi meccsekről..

A távoli bombákról meg ne is beszéljünk, a gólja óta szerintem nem is eresztette el a jobbost, pedig a felkészülés alatt, és a szezon elején meccsenként legalább 1 nagy lövése volt. Remélem összekapja magát, mert Ini javulásával egyenesen arányosan egyszerűsödik az ő játéka, aminek én speciel nagyon nem örülök..