palesz77 írta:
Mondjuk szerintem az utóbbi időszakban pont hogy nem jobb CR-nél, a portugál jelenleg god mode-ban tolja, Messi meg "csak" jobb mint tavaly, de a csapaton belül Neymar is jobb formában van szerintem. Mondjuk mostmár összehasonlítani is nehéz őket, mert az idő múlásával még inkább más irányba változik a játékuk, de szerintem jelenleg Ronaldo jobb formában van mint Leo.
Ez hülyeség, ugyanis: gólpassz >> gól
Ez most önkritika vt egyébként, nem a Realosok mentalitását szidom. Sajnos tényleg többen elkezdték ezt nyomatni, még ha nem is itt EBn, hanem ilyen trollfootball meg nso féle helyeken. De itt is előfordul.
Am ja, Cé jobb formában van, azért ez téll őrület amit csinál. Persze Messi most tényleg úgy tűnik ezzel az új pozícíóval, h szépen lassan egyre jobban lemaradhat a góllövésben. De ez nem érdekel, amíg CRé a gólcipő, de a trófea a milyenk!
Bob_Marley írta:Nincs semmiféle különbség. CR tonnaszámra rúgja a gólokat, de pl kevesen jegyezték meg, hogy 7 meccsen már 15 gólos, de a 11-es téma azért előkerült. És főleg úgy "vicces", hogy Messi pl kettőt is kihagyott a közelmúltban. Szóval egyik kutya másik eb, itt ugyanúgy megvannak a "gyűlölködők", akiket sokszor jobban izgat mi történik a RM-al mint a saját csapatukkal.
Pontosan!
A legszomorúbb, h egyesek hihetetlen meggyőződéssel tudják állítani, h miért különb az ő táboruk, de akik reálisabban tudnak látni, azok beismerik, egyik sem jobb/ rosszabb és ez a tábor mindkét oldalon azért szerencse meg van, még ha sokszor úgy érződik kisebbségben is.
Egy elvakultabb arc nyilván úgy is elemzi a táborokat, h a saját hülyeségét nem is érzi, mert szerinte az a 'reális', így ahhoz képest még inkább ferdítve van a másik véleménye...
hank1ee
Neked meg abban igazad van, h itt tényleg kevésbé szokott menni egymás között az oltogatás, ott jóval gyakoribb.