Eléggé Puskás-díj gyanús...PCsabi írta:Lamela rabonázott egyet:
KATT
Sokat én sem tudok róla, idáig talán 2-3 Ligakupa mérkőzése volt az Arsenal-ban.bence-barca írta:Ki ez a Damián Martinez? Meglepődve láttam, h nem Ospina védte az ágyúsok kapuját. Ilyen szerencsétlen, h amikor végre játszhatna lesérül vagy egészséges és ezáltal még szerencsétlenebb, h ilyenkor sem játszatja Wenger?
nem vitatom amit írtál,(egyébként is tény a PL szereplésük alapján) de a tegnapi meccsen nem tűnt kirívóan gyengének a védelem! sőt! nagyon érdekesek a kapott gólok is mert az első szinte védhetetlen az átemelés miatt, CR.-en is rajta volt a védő, a kapus is hajszál híján bele ért.... a Benzema fejes ? van ilyen .. a beadás is tökéletes volt a tumultusban el lehet nézni, a Madridban egyébként is legalább négy potenciális fejelőre kell figyelni egy-egy beadásnál... a másik Benzema gól meg elég mákos volt valljuk be.Alcantara írta:A szezonbeli 'Pool védelme rettentően gyenge. Rodgers egyszerűen képtelen összerakni a védekezést, az egyébként egyénenként jó játékosokból álló csapatrészt.mess2009 írta:ha a mai Liverpoolt veszem, a védelmük van olyan jó mint a miénk, a gyorsaságukra sem lehetett panasz, a támadó potenciáljuk viszont nagyon gyenge
Lovren, aki Soton játékosaként teljesítménye alapján igen nyomott áron kelt el, egy kicsit magasabb fokozaton már nem muzsikál úgy, ahogy ezen a szinten kellene.
Skrtel meg árnyéka önmagának, a Pool vezére volt a védelemben, a szezonban egyszerűen erre képtelen, egyre több hibával játszik. Ez a páros elvileg papíron erős, de együtt egyszerűen képtelenek magasabb szintet hozni. ettől még Sakhoval is jobban nyomta a szlovák, pedig az nem volt szint.
Moreno meg olyan hullámvasút szerű játékot produkál. Amellett, hogy szép megoldásai vannak, hajmeresztő hibákat követ el a PL-ben.
Sajnos a Pool tipikus példája annak, amikor eladnak töménytelen pénzért 1 db játékost, aki meghatározza a játékot, majd hoznak ennek fejében 6-8 újat és nem ér az egész semmit.
Elvileg a BL miatt erősítették meg a keretet, de könnyen lehet, hogy az EL-ben kell majd vitézkedniük ezzel a gyenge csapatjátékkal.
Jövőre meg a közelébe sem kerülnek a BL-nek.
A csatársor gyengeségével egyetértek. Balotelli egy nulla, hamarosan tovább állhat, ha így folytatja.
A cseréje állítólagosan, a Pepével való mezcseréje miatt jött létre a félidőben, ezt elfogadhatatlannak találta 3:0-nál Brendan.
Mondjuk ezen nem csodálkozom, hogy ők cseréltek mezt félidőben egyedül, nagyjából egy szint gondolkodásban.
A szezonbeli 'Pool védelme rettentően gyenge. Rodgers egyszerűen képtelen összerakni a védekezést, az egyébként egyénenként jó játékosokból álló csapatrészt.mess2009 írta:ha a mai Liverpoolt veszem, a védelmük van olyan jó mint a miénk, a gyorsaságukra sem lehetett panasz, a támadó potenciáljuk viszont nagyon gyenge
A kiemelt rész a lényeg. Kb. ugyanaz volt mint tegnap az Ajaxnál. Semmi veszélyt nem jelentettek, így lehetett bátran előre menni, gólhelyzeteket alakítani, gólokat lőni.mess2009 írta:az az igazság, hogy semmi újat nem láttam a Madrid játékában, de amit láttam az okoz némi szorongást a szombatot illetően.
néhány ok: minden posztra jut (világ)klasszis, sőt marad a padra is, a sebességük és a hosszú indításaik világelsők, a hatékonyságuk (gólerő) lehengerlő, mindhárom csapatrész kellően stabil és erős.
ha a mai Liverpoolt veszem, a védelmük van olyan jó mint a miénk, a gyorsaságukra sem lehetett panasz, a támadó potenciáljuk viszont nagyon gyenge és ezt hamar megérezte a Madrid .a mi sanszunk éppen ebben van, hármat kaphatunk de vághatunk is nekik ugyanennyit, hogy ne tűnjek kishitűnek: akár egyel többet is.
Fixed.visca el barca írta:2 ilyen fos csapatot mint a juventus meg a liverpool még nem látott a világ. ezek töltetlék csapatok ellen sem tudnak semmit...
az is érdekes, hogy már a félidőben eldőlt a meccs, mégsem pihentet Ancelotti. Habár sztem nem azon a 10-15 percen múlik ki mennyire lesz friss szombaton.shutterisland írta:pool - real...félidőben 0-3![]()
elhiszem én, hogy ez a csoport majdnem vetekszik a pár évvel előtti milan-plzen-bate csoportunkkal, és azt is, hogy ez a pool közelében sincs a tavalyinak, de ez akkor is elmebeteg.
én nem tudom mi lesz, ha ezek nem húzzák be a féket, átgázolnak európán.
Szombaton játszott több, mint 70 percet kezdőként, a Bl-ben végignyomta a meccset. Nekem is megfordult a fejemben egy-két dolog.Petr írta:Csak néhány név: Alves, Alba, Rakitic, Pedro, Mascherano, PiquéMessiNeymarSuarez írta:Azon gondolkozok, amit a műsorvezető mondott, hogy Pedrot nem vitte le Enrique, ezért esélyes hogy Suarez kezd...Szerintetek?
Ne vicceljünk már, egy meccsen hármat lehet csak cserélni. A kettő nem függ össze szerintem, persze előfordulhat, hogy nem fog kezdeni.
Ez átlagban ötöt jelent, hát volt zápor, az tény.PCsabi írta:Tonight has seen the most goals EVER (40) in a single Champions League matchday!hank1ee írta:Meg ennyi gól sem tudom, hogy volt-e egyáltalán egy játéknap alatt bármikor, majd biztos megírják, ha még nem.
Tonight has seen the most goals EVER (40) in a single Champions League matchday!hank1ee írta:Meg ennyi gól sem tudom, hogy volt-e egyáltalán egy játéknap alatt bármikor, majd biztos megírják, ha még nem.
Csak néhány név: Alves, Alba, Rakitic, Pedro, Mascherano, PiquéMessiNeymarSuarez írta:Azon gondolkozok, amit a műsorvezető mondott, hogy Pedrot nem vitte le Enrique, ezért esélyes hogy Suarez kezd...Szerintetek?
Az igen. Meg ennyi gól sem tudom, hogy volt-e egyáltalán egy játéknap alatt bármikor, majd biztos megírják, ha még nem.Bob_Marley írta:8 meccsen, 8 értékesített büntető. Valahol ez is rekord gyanús, hogy ennyi 11-es volt.