Alfa írta:danianevem írta:...
Nem tudnak mit tenni ellene . Ha a spanyol szövetség így dönt akkor így dönt . Teljesen biztos , hogy a Barca ezért nem fog reklamálni. A Bernabéu népe pedig megmutathatná a nagyságát egy tapssal.
A spanyol szövetség illetékese azt nyilatkozta, hogy nem érkezett ilyen jellegű kérés egyik féltől sem. Pedig elvileg előre kellene egyeztetniük. Korábban meg maga Zubi nyilatkozta, hogy Messi megérdemli az ünnepeltetést, akár a Bernabéuban is.
Szóval én már nem igazán tudom követni, hogy éppen mi a legvalószínűbb kimenetele a dolognak, de abban biztos vagyok: a klubnak lehet beleszólása, esetleges vétójoga.
MessiNeymarSuarez írta:Szerintem lesznek azért akik tapsolnak, nem minden madridos utálja Messit. Bár a nagyrésze még mindig azon van kiakadva hogy anno a nézőkbe lőtte a labdát.
Nyilván nem mindenki utálja, bár nagyon kevesen lehetnek akik nem. Mindenesetre a nagy átlag elképesztően kritikus vele szemben. Mindezt a másik oldalon látottak, meg személyes tapasztalatok alapján is merem állítani.
ZBarca írta:...
Persze, lője csak meg a góljait és sírjanak a madridisták

Viszont bárhogyan próbálom megközelíteni egy ilyen ünnepség nem kicsit sülne el visszafelé. Az elmúlt pár évben elképesztő méreteket öltött a harag/irigység(?) a realosok szívében.
Iniestánál vagy Ronaldinhónál még elhinném, hogy lenne hajlandóságuk megadni a tiszteletet, de nem Messinek.