Wow, apokalipszist és képzeljünk még bele.

Bezzeg ha arról van szó, hogy aki többet keres többet adózzon, akkor nincs gond! De az, hogy valaki több adatforgalmat bonyolít le és többet fizet az gond.
Helles példa meg totál nem jó, mert az tudományosan bizonyítottan káros az egészségre, "luxuscikk". Ezzel az erővel én meg mondhatnám, hogy dohányzok miért fizessek többet, meg hetvenezer adót rá.
Internet nem luxuscikk, sőt elfogadom sokszor nagyon hasznos, de nem is nyomnak egy off gombot és holnaptól nincs net. Azért ne vicceljünk már.
Azt is elfogadom, hogy az embernek nincs ideje, de ne úgy kezeljük már, hogy összedől a világ ha nincs Internet. Bakker nekem faterom 4 éves koromban lelépett, édesanyám látástól mikulásig dolgozott, s mégis elvoltunk Internet nélkül is. Felkapuztunk valahova, leckét írtunk, TV-t néztünk, edzésre mentem, fociztam.
Soknak tűnik a 150 Ft/GB ebbe nem is mennék bele, de maga az ötletnek lehetnek pozitív hozományai is.
Azt is elfogadom, hogy ezáltal akár nőhet minden ára is. Teszem azt banki ügyintézés stb. Rengeteg negatív dolog van, de egyesek úgy kezelik ezt, mintha valami személyi jogaikat sértenék ezzel. Miközben korlátozásról szó sincs, nem mondja Kis Pista hogy holnaptól ne csináld, ha valaki többet használ fizessen többet.
Ezzel az erővel én is kiakadhatnék, hogy ugyanannyit fizetek x adatforgalomért mint más 5x adatforgalomért.
Részemről befejezve, Fecoo jól leírta, hogy vonzhat több galibát, ez igaz. De nézzünk valami mögé is. Elsőre is ezt írtam, m9ost se tudok mást a kérdés a kivitelezés, de a gondolat alapvetően nem egy ördögtől való.