Alcantara írta:
Őszintén szólva a lényeg eléggé sarkított ebben a cikkben szerintem (bár vannak találó elemzések is egyes játékosok felé), a stílus viszont enyhén szólva a legalja. A "jópofaságnak" tűnő fogalmazást inkább nevezném primitívnek.
Persze kinek-kinek ízlése szerint, nekem nem jön be ez a szakmainak legkevésbé nevezhető elemzés.
Szoktam olvasni az NSO-n ezeket a "totelcampos posztokat", vannak egészen jó írások is.
Ezzel 100%-osan egyet tudok érteni. Tipikus esete amikor valaki "húdejófej" akar lenni, és valahogy senki sem röhög.
A "szakmai" részével (a pontozással együtt) csak nyomokban tudok egyet érteni. Vannak érdekes meglátások helyenként de kb. ebben ki is merül.
Az egyértelműen bebizonyosodott, hogy a támadósorból nem lehet egyszerre kivenni Neymart és Messit, mert Sandro és Munir is tehetséges, de egy Pedroval nem képesek komoly veszélyt kialakítani. 2 védő az esetek többségében nem tudja megállítani Messit vagy a brazilt, a fiataloknak azért egy is gondot tud jelenteni, ráadásul Ini kivételével olyan passzokra sem számíthatnak. LE most kicsit elszámolta magát szerintem, túl korán vetette be őket egyszerre. Ennek ellenére végigvittek 2 szép kontrát, amiből egy gól is született.
Egy kiváló 55-60 percet hoztunk, a többiben már lehetett pihizni.
Ha a PSG ellen hozzuk majd a meccset szinte borítékolható az első hely. Sajnos ellenünk az év meccsét hozták, bőven erejük felett teljesítettük. Az Apoel ellen nagy mákjuk volt, hogy ki nem kaptak, akár 2 is lehetett volna közte a ciprusiak javára és az Ajax ellen sem voltak túl meggyőzőek. Otthon verni kell őket nincs mese. A többi csoportban gyakorlatilag megvannak a csoportelsők, akik közül egyiket sem kapnám szívesen, úgyhogy duplán fontos lenne a csoportgyőzelem.