Chino írta:
Mindent egybevetve nem volt rossz meccs annak ellenére, hogy kikaptunk, az a katlan se volt semmi, így ki lehet kapni, annak ellenére, hogy fordítottan is elsülhetett volna az eredmény. A Malaga mérkőzés, tényleg kritikán aluli volt, azért komolyan elő lehet venni a csapatot, de ez a PSG, ha folyamatosan így játszik a döntőre is esélyes lehet. Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.
Egyetértek mindennel amit írtál, ugyanígy láttam. Annak azért örülök, hogy egy ilyen meccs után van bőven józan vélemény is mint a tied vagy pl. Barcamané vagy Bobé és nem akarja mindenki rögtön a játékosok meg LE fejét.
Tényleg meg kell érteni hogy ez egy új csapat, új edzővel. Az is probléma szerintem, hogy sokan még mindig a Pep éránál tartanak és azt hiszik most is abszolút esélyesként lépünk fel egy ilyen csapat otthonában mint a PSG aztán meglepődnek mikor nem nyerünk 3-0-ra.
Alvesről mindenki tudta valahol, hogy kevés már BL szinten, sajnos most ezt meg is mutatta bőven tegnap. Én nagyon szeretem őt, rengeteget tett ezért a csapatért, egyik kedvenc játékosom volt a Pep érában, de van az úgy, hogy mindenkinek jobb a válás. Neki szerintem abszolút testhezálló lenne most minden szempontból egy török csapat most, mondjuk a Fener vagy a Besiktas és ott még imádnák is 2-3 évig. Vagy ha visszamegy haza egy brazil csapatba az is. De sajnos nálunk az ideje lejárt, fájdalmas kimondani de ez van.
Pedro súlytalan sajnos, bár tényleg dolgozott, próbálkozott, de tény, Munirnak aki 19 éves alig van majdnem gólt érő lövése volt a rövid idő alatt amit bent volt. Hihetetlen tényleg hogy ideáig jutott hogy egy PSG ellen bejön és ennyi rutinnal ami neki van majdnem gól szerez.