haze71 írta:Előre is elnézést, hogy győztes meccs után fanyalgok, de két dolgot nem értek.
1. Hogy lehet az, hogy nálunk több húzódásból származó sérülés is előfordul. Nincs gyúró? Komolytalan a bemelegítés?
2. Sajnos Ronaldinho-n kívül senki nem tud támadást építeni, mindenki hátrafelé passzol. Ezért van az, hogyha ő nem játszik, vagy nem hagyják érvényesülni, meghal a csapat. Az baromi kevés, hogy 50-60%-ban birtokoljuk a labdát, míg azt a hátsó alakzat teszti+ VV. Ráadásul sokszor hibáznak is. Én azért szeretem nézni a Barcát, mert látványos focit játszik, csak ezt az utóbbi időben nem nagyon tapasztalom. Ha unalmas, de eredményes játékot szeretnék nézni, akkor átkapcsolok egy Cselszki meccsre... Hajrá Barca!
Igen erre megfelelő példa volna a mostani szezon elején megrendezésre kerülő mérkőzés egy bizonyos betis barca ahol ronaldinho pihent ott ha jól emlékszem akkor játszottuk addigi legjobb szezonbeli meccsünket és 4-1 lett a vége hát ezek után azért ez kicsit erős

.
A másik meg lehet hogy te szereted nézni a látváno focit én is szeretem de a mai világba már nem tudsz mást jáccani mint taktikus focit különben nem lessz eredménes a csapat de még így is a barca játsza a leg látványosabb footballt jelenleg. Az orvosi stábról meg nem arról volt szó hogy lecserélik őket egy közvetités során hallottam