Pedig a nagy részük sajnos tényleg színészkedés. Persze a legutóbbi az nem volt az, csak a bíró szimplán megadta,lehet megadható volt.Chino írta:Szerintem inkább Jamest fogják kitolni Bale helyére, de majd meglátjuk. Masch miatt valahogy annyira nem félek. Idén sokkal koncentráltabb és magabiztosabb. Ráadásul egyértelműen előlépett a védelem vezérévé. Nem egy Puyol persze, de látszik, hogy össze tudja őket szedni.
A levegőben pedig közel annyira sebezhetőek, mint mi. Sokan abból indulnak ki, hogy ott van Cr, mint magas ember stb., de aki nézte a meccseiket, az látta, hogy még a kiscsapatok is rendre zavarba hozták őket szögleteknél, beíveléseknél. (pláne, hogy Casillas iszonyat gyenge lett levegőben) Amellett kisesett Bale és lehet, hogy Ramos is, mint jól fejelők. Azt mondjuk nem tudom Bravo mennyire magabiztos kijöveteleknél.
Illarramendi lesz kérőjel, ha ő kezd. Nagy nyomás lesz rajta, kérdés, hogy elbírja-e. A kiscsapatok ellen, nem nagyon volt rajta, most majd eldől.
A Bl-ben kb. ugyanakkora erőfelmérő lesz mindkét csapaton. Ez a Pool jelenleg egy hatalmas 0, inkább csak neve van. Talán annyiban más, hogy ők utaznak.
Azt pedig hagyjuk már, hogy ők mennyi tizit kapnak. Kit érdekel, főleg ha jogos. Ezért nem kéne hőzöngeni meg rájuk mászni. Persze idegesítő, ha feldobják magukat és büntetőt kapnak, de közel sem volt mindegyik ilyen.
Én leginkább attól félek hogy Ronaldo (vagy más) beviszi a 16-oson belülre vagy 7 ember közé, feldobja magát és bűntető.
Amúgy sajnos Masche alacsony, így nagyon nagy hátrány beíveléseknél, lehet hogy a Real is zavarba hozható, de sajnos nekünk aligha van olyan játékosunk akivel működhet, addig legalábbis biztos amíg nem jön Suarez. Persze lehet Xavi-Messi alkot egy olyan fejest mint a 2009-es BL döntőn, vagy Rakitic, de nem túl esélyes szerintem.
defender3: ezt én is így látom, lehet hogy Montoya pl sokkal kevésbé megjátszható elől, és nem oszt kötényt Ronaldonak, de legalább rendszerint visszaér, ami egy ilyen kontrázós gyors Real ellen kulcsfontosságú lehet.
Véleményemet még mindig fenttartom, hogy Maschenak helye van a pályán, de VKP-ként (esetleg Busival egyszerre),mert ott nagyon jól tud játszani és sokszor visszarohan segíteni.
Bartra jobb megoldás lehetne, szerintem nincs vele különösebb baj, és egyre jobb teljesítményt nyújt. Persze a legjobb az lenne ha Vermaelen pályára léphetne már és rendes teljesítményt nyújtana, persze ez aligha esélyes.
Ettől függetlenül szerintem 99.9% hogy Dani Alves- Mascherano lesz a védelemben sajnos.