MessiCesc írta:Matyiőt a legnagyobb hiba lenne a balhátvéd pozíciójába rakni, egy gyors hátvédünk van és azt is padra rakjuk, a franciából hülyét csinálnának Bale és a többi futóbolond. Egyébként a Barcaman1993 által felvázolt kezdő szerintem evvel a cserével ütős lenne, de ne álmodjunk gyerekek szinte biztos vagyok benne, hogy egy
Bravo
Alves - Mascherano - Mathieu (Piqué) - Alba
Rakitics - Busi - Ini
Pedro - Messi - Ney kezdő lesz.
Nekem is tetszene az a bizonyos felvázolt kezdő.
Ha pedig a realitást nézzük, a PSG elleni meccsből kiindulva egy hasonló kezdővel egy hasonló, ha nem csúfosabb eredmény várható.
Mascherano-t középhátvédként óriási hiba lenne játszatni úgy, hogy Alba és Alves is a kezdőben vannak. Pontrúgásokkal gyorsan 1-2 gólos előnyre tenne szert a Madrid. Mascherano vagy játsszon a középpályán, ahová való, vagy ne játsszon, ha marad a 4-3-3.
Pedro-t egyszerűen hiba lassan már a padra is ültetni, annyira nem tud hozzátenni semmit. Előbb látnám Munir-t, de még Sandro-t is a kezdőben. Mindkettő veszélyesebb a kapura és dolgoznak is.
Én egyébként megpróbálnám kihasználni azt, hogy a Real középpályája nem erős ha védekezésről van szó, nincs rendes ütközőjük. egy 3-5-2 pont alkalmas lenne arra, hogy középen megverjük őket, a szélekre is két ember jutna a két szélsővel és az egyik kilépő hátvéddel.
Bravo-Bartra,Piqué,Mathieu- Alves,Rakitic,Busquets,Mascherano,Iniesta-Messi,Neymar.
Védekezésben szerintem ennél jobb csapatot nem lehetne kiállítani, elöl pedig megszűnne Pedro alibi játéka, Alves-nek sem kellene tökig visszazárnia.
Más kérdés, hogy Lucho van olyan töketlen, hogy ugyanazt a madár kezdőt játszassa, akik simán kikaptak a PSG-től.