Úgy kb. 10 éve vagyok Madrid drukker, mind2 fórumot követem rendszeresen, bár belefolyni pont az ilyen elvakult focihoz nem nagyon értő 'kihaénnem' szurkolók miatt nem szeretek, most pont sikerült.
PENALDO!!

PCsabi írta:Közben a Real kapott egy újabb 11-est és CR belőtte.
Jaaaj nem jól csinálod. Ennél sokkal agresszívabb és primitívebb módon tálald.teszler írta:...
Most nem azért,nem szeretnék kötekedni,de legalább ne üllnél fel ezeknek a provokálásoknak...vagy pedig ne úgy védekeznél,hogy de hát a Barcát is. Ez tipikus olyan,mint gyermekkoromban,hogy ki kezdte előbb. Vagy mondd azt,hogy nem húz a biró,mert ennek igy semmi értelme egy Barca fórumon.teszler írta:Ez annyira viccesen hangzik. úgymond egy Barcás szájából.Amúgy megnézném, hogy a Real mit tenne egy felállt fal ellen.
(Ja várjunk, lehet feldobná valaki magát a 16-oson belül és 11-es)
Most lettél Barca szurkoló vagy eddig is az voltál?
Azért tisztában kéne lenni az elmúlt 3 év bíráskodásaival.
Tisztában vagyunk, nyugodt lehetszteszler írta:
Ez annyira viccesen hangzik. úgymond egy Barcás szájából.
Most lettél Barca szurkoló vagy eddig is az voltál?
Azért tisztában kéne lenni az elmúlt 3 év bíráskodásaival.
Ez annyira viccesen hangzik. úgymond egy Barcás szájából.Amúgy megnézném, hogy a Real mit tenne egy felállt fal ellen.
Kérdés hogy mennyire sikeresen tudják átlőni a fal között:)blupatrik írta:Ők sajnos szoktak a 16-oson kívülről is lőni , elég sikeresen.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy megnézném, hogy a Real mit tenne egy felállt fal ellen.GonzalezRaul írta:.
Nem tudom hogy ez nekünk miért nem jut eszünkbe...
Petr írta:Legalább már értjük Ancelotti nyilatkozatát arról, hogy Ronaldóval a pályán 1-0-ról indulnak.
Ők sajnos szoktak a 16-oson kívülről is lőni , elég sikeresen.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy megnézném, hogy a Real mit tenne egy felállt fal ellen.GonzalezRaul írta:.
Azért még mindig jobb, mint a Realos helyek ahol konkrétan egész nap megy Messi törpézése, adócsalázása, és hogy pár játékos halálát kívánják....GonzalezRaul írta:Húúú ennyi pejoratív hozzászólást.Remélem 1 hét múlva is ilyen jó kedvetek lesz...
Én a játékotok látva nem merném kijelenteni, hogy átgázoltok rajtunk akármilyen felállással is leszünk.
Ancelotti okos ember, nem követi el kétszer ugyanazt a hibát.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy én még azt tudom elképzelni, hogy VKP-nak Ancelotti beállítja Ramost, mint a 2013.10.26-odikai El Classicon
köszi:)ZBarca írta:Egyetértek, ha a Bale-Kroos-James kpval lépnek pályára ellenünk simán átgazolhatunk rajtuk.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem amivel kicsit fölényben vagyunk, az az hogy nekik jelenleg nincs klasszikus VKP-juk, illetve nagy csapat ellen még nem játszottak, lehet hogy akár a Liverpool is át tud rajtuk gázolni ha jobb napot fognak ki.(Amúgy üdv mindenkinek, elég régóta olvasom a fórumot, viszont csak most regisztráltam:))![]()
Off:
Neked is üdv! Ha megkérdezhetem, ugyanaz a személy vagy-e, mint az NSO-n lévő MessiNeymarSuarez?
Egyetértek, ha a Bale-Kroos-James kpval lépnek pályára ellenünk simán átgazolhatunk rajtuk.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem amivel kicsit fölényben vagyunk, az az hogy nekik jelenleg nincs klasszikus VKP-juk, illetve nagy csapat ellen még nem játszottak, lehet hogy akár a Liverpool is át tud rajtuk gázolni ha jobb napot fognak ki.(Amúgy üdv mindenkinek, elég régóta olvasom a fórumot, viszont csak most regisztráltam:))
Az Atleticot továbbra is mindenki leírja, nem kezelik nagy csapatként holott az, igaz el is verte a Realt.. De inkább mi vagyunk akik mondhatjuk hogy idén még nagyon komoly ellenfelet nem kaptunk.. Azért ennél a PSG-nél van erősebb is.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem amivel kicsit fölényben vagyunk, az az hogy nekik jelenleg nincs klasszikus VKP-juk, illetve nagy csapat ellen még nem játszottak, lehet hogy akár a Liverpool is át tud rajtuk gázolni ha jobb napot fognak ki.(Amúgy üdv mindenkinek, elég régóta olvasom a fórumot, viszont csak most regisztráltam:))
Azért ha visszaemlékszem az elmúlt Clásicókra , Benzema mindig lőtt ellenünk gólt , hiába volt akkor rossz formában , nem a mai teljesítményt kell nézni , ők is úgy mentek ki a pályára , hogy ez egy Levante. Ellenünk extra motiváltak lesznek , aki eddig [auto_cenzúra] volt az is jó lesz. Pluszba ők még otthon is játszanak.Leon írta:Isco épp most akasztott egyet...![]()
Én is bízom benne,hogy a fogalmatlan Kroos-James-Bale-Benzema négyes lesz ellenünk a pályán és nem valamelyikük helyett ő! Ez a Levante meg már most készülhet a 2. osztályra.
Mondjuk azért ezzel kicsit vitatkoznék, mert James egyre jobb - ma is gól és gólpassz -, és Kroos is elég jól játszik, csak nem látványosan - bár a mai gólpassza elég tetszetős volt -, kb mint nálunk Rakitic. Egyiküket se mondanám flopnak azért. Balet már annál inkább.Leon írta:Isco épp most akasztott egyet...![]()
Én is bízom benne,hogy a fogalmatlan Kroos-James-Bale-Benzema négyes lesz ellenünk a pályán és nem valamelyikük helyett ő! Ez a Levante meg már most készülhet a 2. osztályra.
bence-barca írta:Közel 100milkát a padra ültetni... sajnos manapság az árat is nézni kell a kezdőtagságnál, nem csak a teljesítményt.
Reméljük a Classicon is a vételár miatt Bale fog kezdeni, mert a mai Iscot kb 6-szor olyan nehéz lenne tartani, mint az idei Balet..visca el barca írta:azért mert a százmilliósbélt nem lehet padoztatni, az blama lenne perez papának
azért mert a százmilliósbélt nem lehet padoztatni, az blama lenne perez papánakpalesz77 írta:Bale csak visszafejlődik, nem értem, hogy miért nem a Spanyol játszik helyette
Közel 100milkát a padra ültetni... sajnos manapság az árat is nézni kell a kezdőtagságnál, nem csak a teljesítményt.palesz77 írta:Remélem továbbra is csak a Bale-Hámesz duót fogja vakulásig nyomni Isco helyett Carlopapa, jó lenne ha eligazolna onnan..Bár James egyre inkább kezd belelendülni, de Bale csak visszafejlődik, nem értem, hogy miért nem a Spanyol játszik helyette - mint nálunk Alves esete kb.
szerk.: Veret egy kisebb gólt is most a végén..