Barça vs. Real - El Clásico
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem amivel kicsit fölényben vagyunk, az az hogy nekik jelenleg nincs klasszikus VKP-juk, illetve nagy csapat ellen még nem játszottak, lehet hogy akár a Liverpool is át tud rajtuk gázolni ha jobb napot fognak ki.(Amúgy üdv mindenkinek, elég régóta olvasom a fórumot, viszont csak most regisztráltam:))
Azért ha visszaemlékszem az elmúlt Clásicókra , Benzema mindig lőtt ellenünk gólt , hiába volt akkor rossz formában , nem a mai teljesítményt kell nézni , ők is úgy mentek ki a pályára , hogy ez egy Levante. Ellenünk extra motiváltak lesznek , aki eddig [auto_cenzúra] volt az is jó lesz. Pluszba ők még otthon is játszanak.Leon írta:Isco épp most akasztott egyet...![]()
Én is bízom benne,hogy a fogalmatlan Kroos-James-Bale-Benzema négyes lesz ellenünk a pályán és nem valamelyikük helyett ő! Ez a Levante meg már most készülhet a 2. osztályra.
Pontrúgásoknál James re nagyon oda kell figyelni , mert nem ez volt az első jó ívelése amiből gól született. Kroost meg szerintem nem illeti kérdőjel , Real motorja Modriccal együtt.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk azért ezzel kicsit vitatkoznék, mert James egyre jobb - ma is gól és gólpassz -, és Kroos is elég jól játszik, csak nem látványosan - bár a mai gólpassza elég tetszetős volt -, kb mint nálunk Rakitic. Egyiküket se mondanám flopnak azért. Balet már annál inkább.Leon írta:Isco épp most akasztott egyet...![]()
Én is bízom benne,hogy a fogalmatlan Kroos-James-Bale-Benzema négyes lesz ellenünk a pályán és nem valamelyikük helyett ő! Ez a Levante meg már most készülhet a 2. osztályra.

bence-barca írta:Közel 100milkát a padra ültetni... sajnos manapság az árat is nézni kell a kezdőtagságnál, nem csak a teljesítményt.
Reméljük a Classicon is a vételár miatt Bale fog kezdeni, mert a mai Iscot kb 6-szor olyan nehéz lenne tartani, mint az idei Balet..visca el barca írta:azért mert a százmilliósbélt nem lehet padoztatni, az blama lenne perez papának
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért mert a százmilliósbélt nem lehet padoztatni, az blama lenne perez papánakpalesz77 írta:Bale csak visszafejlődik, nem értem, hogy miért nem a Spanyol játszik helyette
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Leon
- Director del Fútbol
Isco épp most akasztott egyet...

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
-
- Llegenda del Barça
Közel 100milkát a padra ültetni... sajnos manapság az árat is nézni kell a kezdőtagságnál, nem csak a teljesítményt.palesz77 írta:Remélem továbbra is csak a Bale-Hámesz duót fogja vakulásig nyomni Isco helyett Carlopapa, jó lenne ha eligazolna onnan..Bár James egyre inkább kezd belelendülni, de Bale csak visszafejlődik, nem értem, hogy miért nem a Spanyol játszik helyette - mint nálunk Alves esete kb.
szerk.: Veret egy kisebb gólt is most a végén..
Arany tizenegyespontot CR-nek! 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Remélem továbbra is csak a Bale-Hámesz duót fogja vakulásig nyomni Isco helyett Carlopapa, jó lenne ha eligazolna onnan..
Bár James egyre inkább kezd belelendülni, de Bale csak visszafejlődik, nem értem, hogy miért nem a Spanyol játszik helyette - mint nálunk Alves esete kb.

- Leon
- Director del Fútbol
Ezentúl minden Real meccs úgy induljon,hogy Ronaldo a középkezdés helyett az ellenfél 11es pontjáról kezdje a mérkőzést és minden gond letudva!
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
-
- Barça B
akkor is mi maradunk az UEFAlona meg akiket tolnak a bajnokságban a birók 

- visca el barca
- Presidente del Barça
kabbe
érted Te azt
fújják csak nekik, sőt ronaldo legyen gólkirály és örüljön a bajnoki bronznak, meg a bl negyeddöntőnek

fújják csak nekik, sőt ronaldo legyen gólkirály és örüljön a bajnoki bronznak, meg a bl negyeddöntőnek

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Nice one Matyi!visca el barca írta:S.Agüero írta:Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető.![]()
![]()
![]()
amíg előttünk vagyunk, meg nem meccsnyerő büntetőket fújnak nekik engem amugy nem izgat.

VEb, most akkor ki van ki előtt?

- visca el barca
- Presidente del Barça
S.Agüero írta:Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető.

amíg előttünk vagyunk, meg nem meccsnyerő büntetőket fújnak nekik engem amugy nem izgat.

-
- Barça B
Troll foci kommenteken jót nevetek azért
Salman Shaikh "Man every time I switch on one of Real Madrid'sgames, Ronado is taking a penalty."

Salman Shaikh "Man every time I switch on one of Real Madrid'sgames, Ronado is taking a penalty."

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ugyanez vetődött fel bennem. Hamar összejön a meccs per 1 büntető átlag... Eddig 6 büntetőt rúgtak, ha jól számolom. Végülis 9 meccsen plusz a mai, nem rossz...Fabregasfan írta:hányadik 11-ese ez a Realnak idén? 7.-8.?
Előtte évben ha jól emlékszem 15 gólt lőtt büntetőből csak a bajnokságban.S.Agüero írta:Cristiano Ronaldo has now scored 16 penalties in the league in the last 3 seasons, more than any other player across Europe's top 5 leagues.
Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.10.18. 16:32:29-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- MatyiG
- Adminisztrátor
Cristiano Ronaldo has now scored 16 penalties in the league in the last 3 seasons, more than any other player across Europe's top 5 leagues.

-
- Barça B
hányadik 11-ese ez a Realnak idén? 7.-8.?
Ne legyenek illuziói senkinek. LE nem mer, v. nem tud hozzányúlni ehhez a csapathoz (Xavit kivéve). Minimális változtatásokkal sztem minden uaz mint tavaly. Nézel egy meccset és nem mondod meg h új az edző. Amíg Busquets, Alves és Pedro stabil kezdő ebben a csapatban addig senki ne reménykedjen abban hogy egy nagy csapattal fel tudjuk venni a versenyt. A másik meg ez a kamikáze taktika (10 ember az ellenfél térfelén állandóan, aztán persze az is lekontráz aki nem akar), még mindig, és látjuk hogy már 2 éve nem működik. Hátrányban megértem esetleg, hogy ezt játszuk, de X-nél idegenben egy PSG ellen pl... Az eredmény látszik. Ha már ezt eröltetjük, akkor ehhez 3 olyan kp kell mint Rakitic, aki ennyit fut és ilyen gyorsan visszaér. Busquets-el, Iniestaval ez nem megy. Alvesről nem is beszélve, de ezt hagyjuk, az oldal szerkesztője már kifejtette egy cikkben nem olyan rég amit mindenki lát kivéve a klubot.
Szóval vszg. uaz lesz a kezdőnk, mint Párizsban akkor pedig nincsenek kétségeim az eredményt tekintve sajnos. Rég Masche-t kellene játszatni, v. lega megpróbálni vkp-ban!!! Suarez ha beáll csereként (mert ugye Pedro kirobbanthatatlan!) talán vmit hozzátud majd tenni. Esetleg bízhatunk még abban hogy Messi és Neymar szédületes napot fog ki és akkor lehet esélyünk, de ha nem...
Szóval vszg. uaz lesz a kezdőnk, mint Párizsban akkor pedig nincsenek kétségeim az eredményt tekintve sajnos. Rég Masche-t kellene játszatni, v. lega megpróbálni vkp-ban!!! Suarez ha beáll csereként (mert ugye Pedro kirobbanthatatlan!) talán vmit hozzátud majd tenni. Esetleg bízhatunk még abban hogy Messi és Neymar szédületes napot fog ki és akkor lehet esélyünk, de ha nem...
- danianevem
- Entrenador del Barça
Valaki egyáltalán emlékszik arra, hogyan játszik Mascherano a 4-3-3-ban védekező középpályásként? Én például nem igazán.
Játékintelligenciában és a játékrendszerben való mozgásban minden bizonnyal jobb Busquets, mint az argentin. Szóval nem hinném, hogy kifizetődő lenne éppen a Real ellen újítani ezen a téren.
Abban egyetértek: ki kellett volna már próbálni ott, már csak Sergio pihentetése végett, de ha eddig nem történt meg, akkor aligha a Madrid ellen kerül erre sor.

Abban egyetértek: ki kellett volna már próbálni ott, már csak Sergio pihentetése végett, de ha eddig nem történt meg, akkor aligha a Madrid ellen kerül erre sor.
régi vesszőparipám, de ha valamikor akkor MOST (a klasszikuson) kellene Busquets helyett Macsheranot a pályára küldeni! ez kettős előny: erősíti a védelmet (is), és ő képes lehet ha akarják(az edzővel együtt!) "megfogni" CR.-t. az edző szerepét azért hangsúlyozom, mert nálunk előszeretettel nagyvonalúskodnak, hogy " nem kell senkire rá állni, csak a saját játékunkat hozzuk"....miközben Messit széttapostatják módszeresen!
sajnos most van az a helyzet,hogy a Real közepe is kvázi- felnőtt a Barcáéhoz! a Modric-Kroos-Hernandez hármas bizony valljuk be nagyon erős!! a hiedelmekkel ellentétben ugyanis Kroos nagyon jó szűrő!(is). a Real sebességén Busi csak messziről képes követni az eseményeket és ez többnyire végzetes...
a másik: ez lesz az a meccs, ahol nem tehetik meg büntetlenül, hogy az egész gárda a Madrid térfelén passzolgat, átengedve a területet a kontrákhoz! olyan ugyanis nem létezik, hogy (90 prcen át) állandóan nálunk legyen a laszti.
mondom én..!? a többit meg majd meglátjuk.
sajnos most van az a helyzet,hogy a Real közepe is kvázi- felnőtt a Barcáéhoz! a Modric-Kroos-Hernandez hármas bizony valljuk be nagyon erős!! a hiedelmekkel ellentétben ugyanis Kroos nagyon jó szűrő!(is). a Real sebességén Busi csak messziről képes követni az eseményeket és ez többnyire végzetes...
a másik: ez lesz az a meccs, ahol nem tehetik meg büntetlenül, hogy az egész gárda a Madrid térfelén passzolgat, átengedve a területet a kontrákhoz! olyan ugyanis nem létezik, hogy (90 prcen át) állandóan nálunk legyen a laszti.
mondom én..!? a többit meg majd meglátjuk.
- Leon
- Director del Fútbol
Tavaly ősszel és tavasszal is sokkal kevesebb sanszunk volt őket megverni mégis sikerült:
-Neymar új volt+sokat volt sérült ->most a csúcson és Leoval kiválóan megértik egymást
-Messinek is sérülések,adócsalási vádak,vb-re készült,stb ->most kezd ő is a szokásos top formájába érni,ráadásul áment assist király üzemmódba is
- Fabregas volt -> Rakitic van
-történelmi 0 kapott gól és jolly joker (Suarez)
Igaz,hogy a hátvédsorral még mindig vannak gondok viszont Rakiticcal jelentősebb erősítés kapott a lyukas jobb oldal ahol többek között Ronaldo száguldozik
A Realnal nekem laikusként úgy tűnik,hogy eddig elég rossz vételt csináltak a Kroos+James duóval,de azzal még rosszabbul jártak,hogy elment tőlük a bitang erős Di Maria +Xabi Alonso duo!
Komolyan mondom sokszor a víz levert amikor Di Mariahoz került a labda úgy etette a mieinket meg adogatta a gólpasszokat!
A hátvédsoruk elég bizonytalan,Ikerről nem is beszélve.
Én kb a Ronaldo-Marcelo-Modric-Carvahal négyes jó formájától tartok.De ha CR-t kivesszük a buliból akkor meg csak Pedrótol!
-Neymar új volt+sokat volt sérült ->most a csúcson és Leoval kiválóan megértik egymást
-Messinek is sérülések,adócsalási vádak,vb-re készült,stb ->most kezd ő is a szokásos top formájába érni,ráadásul áment assist király üzemmódba is
- Fabregas volt -> Rakitic van

-történelmi 0 kapott gól és jolly joker (Suarez)
Igaz,hogy a hátvédsorral még mindig vannak gondok viszont Rakiticcal jelentősebb erősítés kapott a lyukas jobb oldal ahol többek között Ronaldo száguldozik
A Realnal nekem laikusként úgy tűnik,hogy eddig elég rossz vételt csináltak a Kroos+James duóval,de azzal még rosszabbul jártak,hogy elment tőlük a bitang erős Di Maria +Xabi Alonso duo!
Komolyan mondom sokszor a víz levert amikor Di Mariahoz került a labda úgy etette a mieinket meg adogatta a gólpasszokat!

A hátvédsoruk elég bizonytalan,Ikerről nem is beszélve.
Én kb a Ronaldo-Marcelo-Modric-Carvahal négyes jó formájától tartok.De ha CR-t kivesszük a buliból akkor meg csak Pedrótol!

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Szerintem van esélyes: a Real Madrid, mégpedig a hazai pálya miatt. Másrészt én a legtöbb sanszot jelen pillanatban a döntetlenre látok, arra szinte semmi esély, hogy mi győzzünk.Fabregasfan írta:Ki milyen meccset vár a Klasszikuson?Szerintem abszolút nincs esélyes.. Hiába vagyunk a bajnokságba stabilak, a PSG elleni meccsből kiindulva vannak kételyeim, és azért a Real hazai pályán erős. Na meg előre látom Pedrot a kezdőben
![]()
Én már egy erős döntetlennel sem lennék elégedetlen, de kikapni nem kéne. CR-t kell mindenképp hatástalanítani, de már most rosszul vagyok a gondolattól, hogy mit fog művelni a védőinkkel ...
Az erősebb csapatok ellen mindkét csapat pocsékul szerepelt eddig idén. A madridiak minden meccsüket elbukták az előszezonban, bár hozzá kell, hogy tegyem az elitbe tartozó, vagy ahhoz közeli ellenfelek ellen, az Atletico is elvere őket a szuperkupában is és a bajnokságban is. Ezen felül viszont a kötelezőiket egy kivétellel hozták a BL-ben és a bajnokságban is. Mi eddig egyetlen erős csapattal néztünk szembe tétmeccsen, ahol nagyon simán kikaptunk, ahogy kikaptunk az előszezonbeli legerősebb ellenfelünktől, a Napoli-tól is.
A Madrid hazai pályán eddig egyedül az Atletico-val nem bírt, egy vereség és egy döntetlen a mérlegük, mi pedig idegenben ugyancsak egy döntetlent és egy vereséget hoztunk eddig, a Málaga és a PSG ellen. Ebből a szempontból elég döntetlen szagú a dolog.
Ami viszont nálam a Madrid felé billenti kicsit a mérleget még az az, hogy náluk tulajdonképpen kész a csapat a szezon eleje óta. Nálunk viszont hátul és elöl is vannak kérdőjelek, nem is kicsik.
Az egyedüli pont, ahol megfoghatjuk a Real-t az a középpálya. Ha Rakitic (akit én az Ajax ellen mindenképpen pihentetnék Xavi javára) hozza a pitbull formáját, akkor Busquets-cel együtt jóval biztosabbak, mint odaát a Kroos-Modric kettős. Gondjai lehetnek Ancelottinak abból, ha a kp-án úgy rohanunk majd át ahogy akarunk. Mondjuk ezt könnyen megoldhatja úgy, ha defenzíven áll fel, mondjuk úgy, ahogy tavaly ősszel és kiteszi valamelyik nagyágyút a kp-ról. Más kérdés, hogy ezt meg meri-e lépni egyrészt a tavalyi vereség miatt, másrészt pedig Perez és a sztárok "lelki világa" miatt.
Egyébként a Madrid elöl és hátul is sokkal jobban áll jelenleg. Nálunk Suárez még jó esetben is csak 50-60%-os lesz és valószínűleg nem is fog kezdeni, hátul pedig Vermaelen kérdéses abszolút, ahogy Mathieu sem üti meg éppen azt a szintet, ami egy klasszikusra kellene. Nem mintha Mascherano vagy a lajhár jobbak lennének, bár ha senor Shakira összekapja magát ő igen. De ez nagy "HA"...
Mindenesetre félnivalónk nincs, ha hozzuk a holnapi meccset, mert még egy vereséggel is egy ponttal előttük maradunk.
-
- Barça B
Ki milyen meccset vár a Klasszikuson?
Szerintem abszolút nincs esélyes.. Hiába vagyunk a bajnokságba stabilak, a PSG elleni meccsből kiindulva vannak kételyeim, és azért a Real hazai pályán erős. Na meg előre látom Pedrot a kezdőben
Én már egy erős döntetlennel sem lennék elégedetlen, de kikapni nem kéne. CR-t kell mindenképp hatástalanítani, de már most rosszul vagyok a gondolattól, hogy mit fog művelni a védőinkkel ...