szerk.: Veret egy kisebb gólt is most a végén..
Nice one Matyi!visca el barca írta:S.Agüero írta:Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető.![]()
![]()
![]()
amíg előttünk vagyunk, meg nem meccsnyerő büntetőket fújnak nekik engem amugy nem izgat.
S.Agüero írta:Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető.
Ugyanez vetődött fel bennem. Hamar összejön a meccs per 1 büntető átlag... Eddig 6 büntetőt rúgtak, ha jól számolom. Végülis 9 meccsen plusz a mai, nem rossz...Fabregasfan írta:hányadik 11-ese ez a Realnak idén? 7.-8.?
Előtte évben ha jól emlékszem 15 gólt lőtt büntetőből csak a bajnokságban.S.Agüero írta:Cristiano Ronaldo has now scored 16 penalties in the league in the last 3 seasons, more than any other player across Europe's top 5 leagues.
Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető.
Szerintem van esélyes: a Real Madrid, mégpedig a hazai pálya miatt. Másrészt én a legtöbb sanszot jelen pillanatban a döntetlenre látok, arra szinte semmi esély, hogy mi győzzünk.Fabregasfan írta:Ki milyen meccset vár a Klasszikuson?Szerintem abszolút nincs esélyes.. Hiába vagyunk a bajnokságba stabilak, a PSG elleni meccsből kiindulva vannak kételyeim, és azért a Real hazai pályán erős. Na meg előre látom Pedrot a kezdőben
![]()
Én már egy erős döntetlennel sem lennék elégedetlen, de kikapni nem kéne. CR-t kell mindenképp hatástalanítani, de már most rosszul vagyok a gondolattól, hogy mit fog művelni a védőinkkel ...
Ezt a hsz-t el se olvastam...palesz77 írta:Remélem én is jó leszek..hank1ee írta:Madrid szurkolók!
Jesével mi a helyzet? Óriási tehetség, még mindig sérült, vagy mi van?
Madridom Október 12-én írta:A Marca szerint Jesé jövőhéten csatlakozik a kerethez az edzéseken. A játékos külön programot fog követni minden nap, és az orvosok úgy jósolják, hogy 1 hónap múlva már pályára is léphet.
Remélem én is jó leszek..hank1ee írta:Madrid szurkolók!
Jesével mi a helyzet? Óriási tehetség, még mindig sérült, vagy mi van?
Madridom Október 12-én írta:A Marca szerint Jesé jövőhéten csatlakozik a kerethez az edzéseken. A játékos külön programot fog követni minden nap, és az orvosok úgy jósolják, hogy 1 hónap múlva már pályára is léphet.
https://vine.co/v/OqiZeTFMBiz" target="_blankChino írta:
Amúgy a Dánok elleni győztes gól nem öngól volt? Nem nagyon elemeztem ki, de mintha úgy tűnt volna, hogy a védő fejérről pattant volna be.
Nem akarom ezzel Cr érdemeit elvenni, de nekem elsőre így jött le.
Ezt adom. Nálunk is előfordult már ilyen. Felesleges ilyesmin gúnyolódni. Messi 1-2 éve a Sevilla ellen szintén az utolsó utáni pillanatban lőhetett 11-est 0-0-nál, csak kihagyta. Szintén a közelmúltban az Espanyolt vertük valami brutál hosszabítás után 2-1re ha jól emlékszem. (Az talál 8 perc hosszabítás volt. Persze volt előzménye, de ugyan az a helyzet...)Roberto Carlos írta:Miért baj az, hogy a 95. percben egyenlített ki?Még csak mázlinak se mondanám a gólt, hogy elé pattant volna/tizi/stb... egy átlagos fejes gól... de így, hogy a 95.percben történt mindez, az azt jelenti, hogy szerencse?Egyébként ma a 95. percben nyert 1-0-ra Portugália Dánia ellen idegenben az ő góljával. 95, érted.