Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Bravo; Alves-Pique-Bartra-Alba; SR-Masch-Xavi; Pedro-Messi-Munir/SandroErxy írta:Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Bartra, Pique, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
kimaradt: Montoya, Masip, Vermaelen, Busquets, Rakitic

off, pedig cseréld le, jobban jársz. főleg a bl miatt. franc sem fog gép előtt streamelgetni...blupatrik írta:Pedig komolyan gondolkodtam rajta hogy lecserélni a UPC-t DIGI-re a digisport miattDe kell nekem az a sport2 normális minőségben.

Veb véleményét osztom, a Sport 1 nálam is HD, ellenben a Sport 2 kb 360p-ben megy...visca el barca írta:nálunk pl digi van, és itt csak a sp1 ad HD adást, a sport2-n okádék a kép minőségeblupatrik írta:Nem kötekedésképpen, csak nem vagyok tisztában vele, de nincs sport 2-d? nem együtt jár az egész "sport család" ?ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()

Köztudott tény, hogy Magyarországon a magyar bajnokikat nézik a legtöbben [/irony]. Bár tényleg nem tudom mivel lenne jobb, ha a Sport1-en menne. Így is, úgy is stream a legjobb döntés.ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()
nálunk pl digi van, és itt csak a sp1 ad HD adást, a sport2-n okádék a kép minőségeblupatrik írta:Nem kötekedésképpen, csak nem vagyok tisztában vele, de nincs sport 2-d? nem együtt jár az egész "sport család" ?ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()

Nem lepődnék meg, ha azt többen néznék.ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()
Nem kötekedésképpen, csak nem vagyok tisztában vele, de nincs sport 2-d? nem együtt jár az egész "sport család" ?ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()
ZBarca írta:Nem tudom ez itt mennyire off, de most nézem, hogy megint a Sport 2 fogja vetíteni a klasszikust, mert a Sport 1-en magyar bajnoki fog menni!!!![]()
![]()

jól van na, nekem is lehetnek rosszabb napjaimAlcantara írta:Azért nem gondoltam, hogy egy kis humorra, már az öreg motorosok is azonnal ugranak és bőszen bizonygatnak a bajnoki meccsel kapcsolatosan.

mire alapozom? az elmult 18 egymás elleni meccsen mindig kaptunk gólt, utoljára az 5-0-nál úsztuk meg, de az sem ma volt.... azért valljuk be, a védelmünk eddig nem igazán volt bajnokin próbára téve...Alcantara írta:Ezt mire alapozod? Megint ez a kishitűség!visca el barca írta: mivel a real uis lőni fog nekünk min. 1-et,![]()

Ancelotti is megmondta, ha Ronaldo kezd, akkor a 1-0 ról indulnak bárki ellen.Alcantara írta:Ezt mire alapozod? Megint ez a kishitűség!visca el barca írta: mivel a real uis lőni fog nekünk min. 1-et,![]()
Nyilván nem egy Danilo-Mangala páros van nálunk, de azért csak ott vagyunk a szeren egyedüliként Európában.
Ezt mire alapozod? Megint ez a kishitűség!visca el barca írta: mivel a real uis lőni fog nekünk min. 1-et,