A nagyok közül eddig csak az olaszok és az angolok hibátlanok (9pont).
Update : Észak Ír -Görög 2-0!

Az folyik hogy a sneijder and kuyt féle generációnak vége. Robben és VPS aki ebből a generációból ér valamit, Hiddinken csodálkozom sem Ginkel sem Maher nincs a keretben.Vakmacska írta:Apáám.... átnyomtam a tévét az Izland-Holland meccsre. És 2-0 Izlandnak. Mi folyik itt?
Lementem pókjárásba, annyira meglepett...
Valakinek feledtetni kell Odonkorékat.Alcantara írta:Azt én is csak lestem tegnap miket tud a pali. Nagy forma, nem volt megilletődve.hank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...
Hiába na, a "hagyományos német" utánpótlás kiapadhatatlan.
egy újabb NÉMET tehetséghank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...
Azt én is csak lestem tegnap miket tud a pali. Nagy forma, nem volt megilletődve.hank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...
Nem rossz, nem rossz, de lehetne jobb isNormandia írta: 2-ből 2, nem rossz a helyzetkihasználásuk.
Azért tegyük hozzá, hogy a Németek nyerhettek volna 5:2 re simán, ha a helyzeteik felét belövik, de a Lengyelek is jól játszottak. Az iram az hihetetlen volt, azt vártam mikor fáradnak el a polákok. Nos, nem tették, hanem lőttek még egy gólt. 2-ből 2, nem rossz a helyzetkihasználásuk.Alcantara írta:Nagyon jó meccs volt a lengyel-német, aki nem látta, bánhatja.
Olyan iram, hajtás volt a második félidőben, hogy már kezdtem sajnálni a lengyeleket szinte, gondoltam a németek bedarálják őket.
Le a kalappal a polákok előtt, jól bírták a tempót, nagyon megérdemelték ezt a győzelmet.
Szczesny olyan védéseket mutatott be, hogy csak ámultam. A lengyelek, gyorsak, erősek fizikálisan, sokat fejlődtek a saját rendezésű EB óta.
A németeknél sok új játékos van, idő kell nekik, hogy összerakja Löw, de a tempó az ugyanaz, mint a világbajnok csapatnál.
Azért abban a gólban Neuer benne volt.Leon írta:Vezetnek a lengyelek a németek ellen 1-0ra!Sport 1 adja élőben!
Nem a sorfalon múlott, erősen lőtte Kucka, de középre tartott, Iker meg elszámolta a labda ívét, ráadásul egy kicsit jobbra el is dőlt. Reflexből már nem tudta korrigálni a hibáját. Hogy mennyire Mourinho hibája, azt nem tudom, mindenesetre ez már inkább fizikumon múlott mintsem mentalitáson.macgabi írta:Az elsőnél rosszul állította a sorfalat. A fal mellett két méterrel rúgták el a labdát.
A második tipikus bizonytalansági bénázás volt. kimenjek? ne menjek? Merre menjek?
Szomorú ezt látni de Casnál nincs rendben valami. És meggyőződésem, hogy Mou tette tönkre őt.
Koke többnyire bal oldalt játszik az AtMa-ban, na meg a pontrúgásokat is ő végzi. A válogatottban meg VdB berakta Busquets mellé és mással rúgatta a szögleteket...macgabi írta:Koke a válogatottban nem tud focizni, moközben az AM-ban iszonyat jó
Az elsőnél rosszul állította a sorfalat. A fal mellett két méterrel rúgták el a labdát.Vakmacska írta:Tegnap mindkét gólban benne volt szerintem Cas.
Meg Disney Land-et és laktalan szigeteket,csakhogy biztos összejöjjön valami!LG írta:Mondjuk a spanyolok 2012 óta jelentősen visszaestek, de tény, a szlovák labdarúgás már évek óta a magyar előtt jár, ahogy lassan minden környező ország szépen lehagy minket.Leon írta:Mi (magyar válogatott) valszeg nem úsztuk volna meg egy tizes alatt,de szlovákok igen... épp most alázzák 1-0val a spanyolokat!![]()
Kéne egy alternativ EB-t alapítani, amit mi rendeznénk, meghívnánk Lichtensteint, Máltát, Andorrát, Vatikánt, Luxemburgot, Gibraltárt, és akár még az érem is összejöhetne!