Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igen, meg lehetett volna próbálni ilyen kondíciók mellett is, ha nem a védelem rendbetétele lett volna az elsődleges feladat, hanem egyébként megvagyunk, és ha már van ilyen lehetőség, akkor megragadjuk. De sajnos a védelem volt az elsődleges probléma, amit úgy sikerült orvosolni, hogy van jelenleg egy biztató Bartra, aki nem játszik, egy közepes Mathieu, akiből komoly ellenfelek bohócot csinálnak, meg egy Pique, aki 3 éve nem találja a formáját. És ott tartunk, hogy a rendbehozott védelemben Mascherano a legjobb KH.shutterisland írta:lehet, hogy nem baj, ha megműtik, mert így csak tavasszal térne vissza, ellenben talán rendbe is jönne.
de még egyszer.
azért még ne temessük.
5 évre írt alá, abból egyelőre 2 hónap telt el...majd ha a szezon második felében sem lehet rá számítani, akkor valóban zűr van.
máskülönben az árához még :
10 milláért vettük, ez fix.
3.8 milliót utalunk az arsenalnak, ha 5 éven belül 2 bl-t nyer a csapat, ez a "veszély" szerintem nem fenyeget, aztán ha mégis sikerül, kit érdekel az a 3.8 milla.
5 milliót "egyéb" feltételekhez kötöttek, ez gyanúsan a pályára lépésekkel kapcsolatos záradék, ergo ha sokat lesz sérült, vélhetően nem teljesül ez az opció.
ennyiért és ilyen kondíciók mellett meg kellett próbálni.
Nyilván nem gondoltam teljesen komolyan, meg nem teljes párhuzamot akartam vonni kettejük közt.. Az viszont tényleg jó lenne, ha olyan formában térne vissza, mint anno az Argentin, a védelem egyik legjobbja volt emlékeim szerint a visszatérése után. Szegényt amúgy nagyon sajnálom, top védő lehetett volna, ha nem ilyen sérülékeny, de ez itt már off..Sanama írta:Aha, és Milito mennyit játszott itt érdemben? fél év? 4év alatt mindennel együtt 48 meccs.
Aha, és Milito mennyit játszott itt érdemben? fél év? 4év alatt mindennel együtt 48 meccs.palesz77 írta:Vagy lehet olyan lesz mint Milito volt, várunk rá majdnem 1 évet, aztán rögtön olyan teljesítményt lehoz, hogy eldobjuk az agyunk.. Bárcsak..Feast4 írta:Semmi nem esz belőle. Míg összekaparják, reabilitálják elmegy a szezon, aztán jön az újabb sérülése.
Lenne igazad. De az hogy kihagyott tavaly egy évet, most pedig nagyon úgy fest még egyet, az nem sok jót jelent.palesz77 írta:Vagy lehet olyan lesz mint Milito volt, várunk rá majdnem 1 évet, aztán rögtön olyan teljesítményt lehoz, hogy eldobjuk az agyunk.. Bárcsak..Feast4 írta:Semmi nem esz belőle. Míg összekaparják, reabilitálják elmegy a szezon, aztán jön az újabb sérülése.
Vagy lehet olyan lesz mint Milito volt, várunk rá majdnem 1 évet, aztán rögtön olyan teljesítményt lehoz, hogy eldobjuk az agyunk.. Bárcsak..Feast4 írta:Semmi nem esz belőle. Míg összekaparják, reabilitálják elmegy a szezon, aztán jön az újabb sérülése.
Én is ezt olvastam, és akkor alsó hangon 2 hónap kihagyás még ha minden rendben megyErxy írta:rac1 szerint műteni fogják.
Akkor már inkább Patrik Andersson.zola8787 írta:Vele mi újság? Mikor épül már fel? Dettó olyan érzésem van, mint a DVTK-nál Rudolf esete. Egy csomószor láttam Miskolcon éttermekben kávézgatni, eszegetni, nevetgélni havi 7 milláért, sérülten 4 hónapig :/
Épüljön már fel ez a csááávó
kár hogy Diabyt nem hoztuk el mellé.Sanama írta:ez a csavo se sokat fog jatszani a csapatban, szep uzlet, jo uzlet, gratula zubi.
Hát nem tudom. Akárkit vettünk most, azt vagy sérülten vettük, vagy eltíltva, az egy Rakitic-et kivéve. Vermaelen-nél meg tudható volt, hogy sérülékeny.Leon írta:Eléggé zavaró ez egész ügy.Lefogadom ha nem tiltanak el minket az igazolásoktól akkor nem veszünk meg egy ilyen sérülékeny játékost,akármennyire is jó kh...
Arsenal dns van benne. Jó, hogy nem vállalják be a játékát, szegény ránéz a fűre és elszakad egy szalagjavisca el barca írta:vagy az van amit lentebb is írtak, hogy kamu az egész sérülés és már jól van csak nem akarják a válogatotthoz elengedni (ezt tartom legkevésbé valószinunek), vagy nagyon nagyon óvatosak és mivel bőven van belső védőnk tényleg nem akarják h újrta megsérüljön, vagy ő lesz a mi metzelderünk...
Ezt a nem akarjuk elengedi, meg ovatosak vagyunk, el is hinnem, ha nem arrol a csavorol lenne szo, aki az utobbi evekben alig jatszott, mert serult volt folyamatosan kb.visca el barca írta:vagy az van amit lentebb is írtak, hogy kamu az egész sérülés és már jól van csak nem akarják a válogatotthoz elengedni (ezt tartom legkevésbé valószinunek), vagy nagyon nagyon óvatosak és mivel bőven van belső védőnk tényleg nem akarják h újrta megsérüljön, vagy ő lesz a mi metzelderünk...