Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a hsz-t el se olvastam...palesz77 írta:Remélem én is jó leszek..hank1ee írta:Madrid szurkolók!
Jesével mi a helyzet? Óriási tehetség, még mindig sérült, vagy mi van?
Madridom Október 12-én írta:A Marca szerint Jesé jövőhéten csatlakozik a kerethez az edzéseken. A játékos külön programot fog követni minden nap, és az orvosok úgy jósolják, hogy 1 hónap múlva már pályára is léphet.
Remélem én is jó leszek..hank1ee írta:Madrid szurkolók!
Jesével mi a helyzet? Óriási tehetség, még mindig sérült, vagy mi van?
Madridom Október 12-én írta:A Marca szerint Jesé jövőhéten csatlakozik a kerethez az edzéseken. A játékos külön programot fog követni minden nap, és az orvosok úgy jósolják, hogy 1 hónap múlva már pályára is léphet.
https://vine.co/v/OqiZeTFMBiz" target="_blankChino írta:
Amúgy a Dánok elleni győztes gól nem öngól volt? Nem nagyon elemeztem ki, de mintha úgy tűnt volna, hogy a védő fejérről pattant volna be.
Nem akarom ezzel Cr érdemeit elvenni, de nekem elsőre így jött le.
Ezt adom. Nálunk is előfordult már ilyen. Felesleges ilyesmin gúnyolódni. Messi 1-2 éve a Sevilla ellen szintén az utolsó utáni pillanatban lőhetett 11-est 0-0-nál, csak kihagyta. Szintén a közelmúltban az Espanyolt vertük valami brutál hosszabítás után 2-1re ha jól emlékszem. (Az talál 8 perc hosszabítás volt. Persze volt előzménye, de ugyan az a helyzet...)Roberto Carlos írta:Miért baj az, hogy a 95. percben egyenlített ki?Még csak mázlinak se mondanám a gólt, hogy elé pattant volna/tizi/stb... egy átlagos fejes gól... de így, hogy a 95.percben történt mindez, az azt jelenti, hogy szerencse?Egyébként ma a 95. percben nyert 1-0-ra Portugália Dánia ellen idegenben az ő góljával. 95, érted.
Miért baj az, hogy a 95. percben egyenlített ki?Még csak mázlinak se mondanám a gólt, hogy elé pattant volna/tizi/stb... egy átlagos fejes gól... de így, hogy a 95.percben történt mindez, az azt jelenti, hogy szerencse?Egyébként ma a 95. percben nyert 1-0-ra Portugália Dánia ellen idegenben az ő góljával. 95, érted.
Igen, azóta láttam. Háát kicsit téll erős kijelentés, de persze kellett az érzelemkeltés!
Nyugi az Elche ellen tavaly egy kamu büntetővel a 97.percben nyerte meg a mecccset!hank1ee írta:Ki más előzné meg, mint a Barcelona egyik játékosának a párja? Jó, ez nagyon gonosz volt...Leon írta:Ronaldo elérte élete célját:![]()
Cristiano Ronaldót hétfő délután óta több mint százmillióan követik a Facebookon. A Real Madrid-sztár megköszönte a bizalmat rajongóinak.
"Kölyökkorom óta az olyan momentumokról álmodtam, mint a mostani" - mondta Ronaldo. "Büszke vagyok arra, hogy én vagyok a Facebook egyik legtöbb követővel rendelkező alakja."Egyébként ma a 95. percben nyert 1-0-ra Portugália Dánia ellen idegenben az ő góljával. 95, érted.
Ki más előzné meg, mint a Barcelona egyik játékosának a párja? Jó, ez nagyon gonosz volt...Leon írta:Ronaldo elérte élete célját:![]()
Cristiano Ronaldót hétfő délután óta több mint százmillióan követik a Facebookon. A Real Madrid-sztár megköszönte a bizalmat rajongóinak.
"Kölyökkorom óta az olyan momentumokról álmodtam, mint a mostani" - mondta Ronaldo. "Büszke vagyok arra, hogy én vagyok a Facebook egyik legtöbb követővel rendelkező alakja."
Én akkor hiszek el valamit,ha több forrásból is egyezően olvasom/interjún videóval bizonyítják a hitelességét. Az újságírás lényege is a pénzszerzés,nem a tájékoztatás.Leon írta:Én is igyekszem megbízható forrásból keresgélni (az NSO-ról azt hittem az)de ezek szerint idehaza nem nagyon van ilyen,akkor marad a Marca angolul/spanyolul és a Mundo spanyolul!
Igen,láttam az NSO-n. Az is már vetekszik egy Best magazin hitelességével. Egészen elképesztő.Leon írta:Én nem utálom CR-t és nem is én találom ki a híreket róla,de attól még véleményem lehet!
Ha nem veszed zokon...Leon írta:Könnyen lehet hogy csak az újságok kombinálnak már megint de amilyen önimádó Ronaldo,el tudom képzelni,hogy van/volt ilyen szándéka,hogy külön ceremóniát akar,de nyilván nem verné nagy dobra,hogy az ő akarata volt...
A nem ér rá azért mert a válogatottal van vagy mert a nagymamájának a kiskutyájának a nagykabátja megfázott,stb kifogások pedig sokkal jobban hangzanak a nyilvánosság előtt mint az,hogy a saját maga ömlengése miatt legyen neki külön ünnep.
Semmi ilyenről nincs szó,csak idióta fordítás. Cr egyéb elfoglaltság (ha jól emlékszem a válogatott) miatt nem veheti át egyszerre Suarezzel. Nem akar semmi saját ünnepséget,pusztán máskor kapják meg a díjat. Annyi hülyeség jut ide,hogy az embernek már nincs is energiája pontosítani,de ebbe most pont nem bírtam ki,hogy nem pofázzak bele. Szóval -mint általában- nincs itt semmi,de az újságot el kell adni,a híreket el kell olvastatni.MQuC írta:Nemááár, ez most komoly? NEm érzi cikinek magát?
Csak fél mert nem kapott védőoltást veszettség ellen...MQuC írta:Nemááár, ez most komoly? NEm érzi cikinek magát?
Nagyon az elején járunk, messze még az idény vége...visca el barca írta:GonzalezRaul írta:Egyébként Bale, James, Benzema, Isco esetleg Kroos előlrébb sem rosszabb mint a Neymar (ő erős) Suarez (zsákbamacska sosem játszott még nálatok), Pedro (hagyjuk kategória), Munir, Iniesta (ő sem topforma mostanság) ötösfogatnál.![]()
![]()
![]()
hát ezt ki gondolta volnaa tabella nem ezt mutatja amugy
GonzalezRaul írta:Egyébként Bale, James, Benzema, Isco esetleg Kroos előlrébb sem rosszabb mint a Neymar (ő erős) Suarez (zsákbamacska sosem játszott még nálatok), Pedro (hagyjuk kategória), Munir, Iniesta (ő sem topforma mostanság) ötösfogatnál.